Bu maçta da puan kaybı bekliyorum muhtemelen berabere bitecek. Ligi 82 puanla bitireceğimizi düşünüyorum.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Lig 32. Hafta | Gaziantep FK 0 - 0 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Hamsik 11 e doner siopis baka yok orta saha dorukhan omur hamsik olur..hugo oynayamayacaksa huseyin denswil idare eder orayi yusuf yada ahmetcan sol beke gecsin puchaza tahamulum kalmadi artik ismail desen bitik..1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
Hugo cift kale macta oynamis 11 e yazdim yaninda ahmetcan solda dwnswil kolay gol yemeyiz 2 0 kazanirizİlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHamsik 11 e doner siopis baka yok orta saha dorukhan omur hamsik olur..hugo oynayamayacaksa huseyin denswil idare eder orayi yusuf yada ahmetcan sol beke gecsin puchaza tahamulum kalmadi artik ismail desen bitik..
Yorum
-
Aynen hedefi gözden kaybetik.Yok rekor felan umrumda degil.Millet su macta sampiyon oluruz diye hedefi gözden kaciriyor.İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSon dönemde tek maç işini bırakıp erken şampiyonluk olayına odaklanınca puan kayıpları da gelmeye başladı. Sadece bu maçı düşünmeliyiz. Önceden yaptığımız gibi maç maç gidelim. Rakibi hafife almaya gerek yok, iç sahada tek yenilgisi var ve topladığı 40 puanın 34'ünü iç sahada toplamış. Yani iç sahada iyi bir takıma karşı oynayacağız. Ciddiyet gerekiyor.
Bu maci alalim ondan sonra diger mac.Ne zaman gelir sampiyonluk umrumda degil.çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
1-0'lık skorla dalga geçiliyordu. Öne geçip skoru koruyamamaının acısını iki sezon önce tatmadık mı?
Simeone'ye bu oyundan dolayı saygı duyuluyor. Lucescu'yu Türkiye'de başarılı kılan, skotu tutmasını bilmesiydi.
Bizim son dönem performansımız halı saha takımından hallice. Rakipler altı pasa kadar girip PES golü atıyor. Giresun'dan, Kayseri'den, Göztepe'den baskı yiyoruz. Bunları hatırlatmak, 31 haftadaki başarıyı gölgelemez. Hatalardan ders çıkarmak, eksikleri gidermek gerek. Meslek alışkanlığı işte, sürekli iyileştirme...
Rakibin iç saha performansı çok iyi. Şampiyonluk kutlamalarını maçtan önce değil de, kazanıp maçtan sonra yapmalıyız. Biraz sabır ve ciddiyet!
Mesajımı yazdıktan sonra yukarıya doğru okurken gördüm. Neredeyse aynısını düşünüyorum.İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSon dönemde tek maç işini bırakıp erken şampiyonluk olayına odaklanınca puan kayıpları da gelmeye başladı. Sadece bu maçı düşünmeliyiz. Önceden yaptığımız gibi maç maç gidelim. Rakibi hafife almaya gerek yok, iç sahada tek yenilgisi var ve topladığı 40 puanın 34'ünü iç sahada toplamış. Yani iç sahada iyi bir takıma karşı oynayacağız. Ciddiyet gerekiyor.En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 04.04.2022, 20:43.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
Aynen öyle ne zaman ki en erken şampiyonluk puan rekoru falan dönmeye başladı takım konsantrasyonu düştü bence, maç maç gitmeyi unuttuk...İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSon dönemde tek maç işini bırakıp erken şampiyonluk olayına odaklanınca puan kayıpları da gelmeye başladı. Sadece bu maçı düşünmeliyiz. Önceden yaptığımız gibi maç maç gidelim. Rakibi hafife almaya gerek yok, iç sahada tek yenilgisi var ve topladığı 40 puanın 34'ünü iç sahada toplamış. Yani iç sahada iyi bir takıma karşı oynayacağız. Ciddiyet gerekiyor.
Öyle veya böyle 38 yıl dile kolay şampiyonluk sevinci yaşayamadan burada hesaplara rekorlara giriştik...
Bunda tabi özellikle İstanbul medyasının çok etkisi var bizi güzel rehavete soktular.En son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 04.04.2022, 20:56.2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!
Yorum
-
İnşallah sadece hırslı ve akıllı oynasak yeterli hadi bakalım.İlk olarak S.ÖZKAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKazanacagizAyşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
Anladığımı yazıyorum. Her türlü şampiyonuz.İlk olarak kayl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖnce şunu anlamak lazım. Ligin25ci haftasında konya sporu yenip puan farkını 12 ye cikarttigimizda... herkes bu is bitti demedimi üstelik konya nin bir maçı eksikti. Gelinen noktada 32. Ci haftadayiz ve puan farkı 13 neyin yaygarasını kapatıyoruz.. tüm burdaki arkadaşları soruyorum. Size demekki malatya maçıyla sezon başlarken ligin bitimine 7 hafta kala tüm derbileri bitirip 13 puan farkla lider olup herkes takımı elestiri ek desem ne derdinizz bu takımı salalim 7 maçta 8 puan i toplar bu takim
Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover
Yorum
-
Şu anda genç taraftarlarımızda inanılmaz bir özgüven ve şampiyon olacağımıza dair rehavet var ki normalde mantık çerçevesinde olması gereken de odur. Ve bu benim çok hoşuma gidiyor. Ama bir de benim de içinde bulunduğum orta ve ileri yaş grubunda ise yaşanmışlıklardan ötürü acayip bir gerginlik umutsuzluk ve olumsuz düşünceler var. Bu maçın sonucunun da ikinci grubu düşünce olarak birinci gruba yanaştıracak bir skor olmasını ümit ediyorum. Üzerimizdeki Cuma günü stresinin de kırılacağı ve bu hafta içinde 5.günün akşamında güneye doğru baktığımızda şampiyonluk ateşini göreceğiz
Yorum
-
Gaziantep içeride iyi ama son dönemde genel grafikleri kötü. Son 8 maçta 5 puan almışlar. Bize ters geldiği söylenen 3'lü defans oynuyorlar. Djilobodji cezalı. Yerine eski Bursalı Ertuğrul oynar. Takım masaya yumruğunu vurup, hadi toparlanıyoruz demezse yine zorlanacağız gibi. Orta sahanın kontrolünü ele almalıyız. İyi zamanlarımızfaki gibi 4 defans +2 orta saha hep sağlam durmalı. Son zamanlarda geçiş hücumu yiyip eksik yakalanmaya başladık. Hamsik ilk 11 olmazsa hocanın işi zor. Ya yumuşak ve hantal Berat'ı oynatacak ya da yine iki 10 numara oynatıp orta sahayı rakibe verecek.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum