Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 31.Hafta | Trabzonspor 1 - 1 Beşiktaş | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Alanya maçından sonraki düşüş devam ediyor. Rakibin yüksek pres gücü ve farklı bir sistemde oynaması işimizi daha da zorlaştırdı. Kanat oyuncularımız boşa çıktı 3lü sistem yüzünden. Abdülkadir Ömür ve Bakasetas ile oyunu ele almamız imkânsıza yakın. Oyunu geriden başlattığımız zaman boş oyuncumuz olmuyor. Rakip bizi döndürmüyor. Biz ise topu kaptırdığımızda kısmen geniş alan verip kontrolsüz ve bireysel presler yapıyoruz. Rakip top sürerek ve tek pasla alan katedebiliyor. Yani 180 derece farklı bir düzlemde mücadele etmeye çalışıyoruz. 10 kişi oynayan fb ve bjk'ye karşı oyun üstünlüğünü ele alamamamızın sebebi bunlardı. Rakibin presinden inanılmaz rahatsız oluyoruz. Hemen boğuluyor takım. Zayıf paslar, geri ve yana paslar, presten kaçarcasına az adamlı hücumlar...

Kayseri maçının ilk yarısındaki orta sahadaki boşluklar, fb maçında prese karşı oyunu açamama, Rize maçında yine kontprese karşı oyunu açamama, bu maçta yine aynı. Tesadüf olan bir şey yok. Sertliğe cevap veremiyoruz. Ana oyun planı tesadüflere kalıyor böyle. Skandal bir hücum performansımız vardı.

Bakasetas'ın her prese karşı ağırlığı yüzünden boğulması ve geniş alanda hiçbir rakibi yakalayamaması bizi eksik oynatıyor. Nwakaeme bitik vaziyette. Abdülkadir diri ama alan kapatamayan biri. Siopis orta sahada tek başına savaşıyor.

Geçen hafta kardı, bu hafta millı takım arası. Bunlar sebep olamaz. Takım kötü de oynayabilir puan da kaybedebilir. Bunlar normal şeyler sağlık olsun.

Son olarak, Hamsik acil şekilde ilk 11'e dönmeli.

Yorum

• İlk olarak lazibere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Maç başladığı andan itibaren, 1-0 öne geçtiğimiz halde dahi, rakip 10 kişi kaldığı anda bile bir dakıkasında maçı kazanacağımıza inanmadım. Çünkü sahada bu maçı almayı isteyen 2 tane oyuncudan başka kimse yoktu. 1 puan böyle kötü bir maç için gayet iyidir. Ama ben Visça ve Wakame'nin, Bakasetas'ın bu kadar kötü oyunu neden oynadıklarına takılmışım hiç yakışmadı. Taraftarı trübinlere çekmek için çağrılar yapan bir takımın hocasının bu maçta bu kadar etkisizi en az 5 oyuncusu sahada olmamalıydı. Keşke maçlar seyircisiz oynansın demeye başladım.

Bu maç bana başka bir ölçüyü daha gösterdi. Bu sene istanbul takımlarına karşı oynadığımız hiç bir maçta yenilmedik ama bu takımların hiçbirinde kazandığımız maçlar da dahil olmak üzere iyi futbol oynamadık. O bakımdan takımımıza ve kadromuza uluslararası bir kalite yüklemek hiç de gerçekçi değil.

Sonuç? Şmpiyonluk yolunda alınmış kıymetli bir puan daha, Şu anda bizim için şampiyonluktan daha değerli hiç bir şey yok , kalitesizliği daha sonrakı haftalarda konuşuruz.

Beşiktaş'a da parantez açmak gerekirse, Bu güzel oyunlarını , rakiplerimizle oynayacağı maçlarda da göstersinler. Şikebahçe ve Konyaspor maçlarında başarılar diliyorum))
      Türkiye Süper Ligi’nden karma yapıp çıksak yine uluslararası başarı pek mümkün görünmüyor, Puchaz kardeşimi misal izlerken insan yoruluyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
      trabzonspor

Yorum

• Geçmiş olsun. Beklediğim gibi oldu, ne yazık ki...

Rakip hoca değişikşiğine reaksiyon vermiş. Son zamanların en cesur oyununu oynayarak başladılar. Geri adım atmadılar. Geride alan bırakmayıp çabuk oynadılar. Bunda bizim şaşkın ve pasif oyunumuzun da etkisi var.

Nwakaeme kardeş, Fener ve Rize maçlarındaki gibiydi, yani faydasızdı. Visca da üretemedi. Cornelius haricindeki değişiklikler gecikti. Hiç organize değildik. Kayseri maçı ikinci yarısı hariç, Fb, Göztepe ve Rize maçlarında benzer işaretleri görmüştük.

Djaniny penaltıda kanadında yerini kaybetti, golde de yine oradan rahatça geldiler. Sol bek tartışmaları canlanacaktır, tekrar edeyim: Böyle sol ön oyuncularıyla daha çoook sol bek ararız.

Hüseyin - Denswil ellerinden geleni yaptılar. Denswil en iyi oyuncumuzdu.

Cornelius'un ölüsü, as forvetimizdir.

Siopis rakibi bozarken iyi, top bize geçince vasat. Dorukhan - Hamsik - Bakasetas üçlüsünü seyrederiz diye ümitlenirken Bakasetas cezalı duruma düştü.

Hoca maç öncesindeki açıklamasında sıraladığı eksikler konusunda haklı. Fakat bu taraftar Kayseri, Göztepe, Fener ve bugünkü maçtan fazlasını bekliyordu. Takım bunu daha önce oynadığı, başardığı için bekliyoruz. Ölmüş Fener'e can verdik, düşen Göztepe'ye can verdik. Rize'yi saymıyorum, hava şartları bahanemizdi.

Öyle bir sezon geçirdik ki, yirmi beşinci haftada şampiyon olduk. Şu üç - dört maçlık durgunluk, doğrusu tatmin etmiyor. Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim.
        En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 03.04.2022, 22:59.
        Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak Ertan1982 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          burdaki kisiler ne yasiyor anlamiyorum.
          Geçmişten gelen bir tedirginlik var. Hep önde puan farkı olupta alamadığımız şampiyonluklar psikolojimizi bozdu. Bu yüzden yoğurdu üfleyerek yiyoruz

Sent from my Mi MIX 2S using Tapatalk

Yorum

• Bu arada Wakame'nin oyundan alınması bence de hataydı. Z aten bir sürü kötü maçı bu oyuncumuzun bireysel oyunu ile alıyorduk. Kötü oynayan Visça sahada kalıyorduysa Wakame de kalmalıydı. . devre çok daha etkili olma ihtimali vardı. Janini ne oynadı da o sahada kaldı ?
            Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• İlk olarak sakosako tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              hocam seni bi matematik kursuna yazdıralım. aramızda para toplayıp masrafları karşılarız ciddi söylüyorum.
              Abaküsle önce sayıları öğretmeli, şu an kurs gereksiz mesarif olur

trabzonspor

Yorum

• İlk olarak hanzale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Eziklik, pısırıklık, korkaklık. Hayatlarında herhangi bir şeyden mutlu olamayan ruhlar. 37 senelik ömrümün 30 senesi bu takımı desteklemek ve takiple geçti, bu seneden keyif alamamak gerçekten incelenilecek bir durum.

yılların alışkanlığı bence. o kadar alışılmış ki takıma gelip her hafta sallayıp rahatlamak bir terapi gibi onlar için.

o yüzden maksat mutlu olabilmek değil. takımla taraftar arasında mutluluk bağı ilişkisi kopmuş. mutsuzluk daha yakın ve güvenilir geliyor.

bu şampiyonlukla umarım değişir. yoksa bu zihniyetin tatmin olamamanın beklentisi ile seneye bir 30 sene daha mutluluğa hasret kalabiliriz.

iyi geceler.
                ''Adalet yumruklarının gücü kadardır''

Yorum

• Gidin özür dileyin, beceremedik sensiz olmuyor deyin tutun kolundan geri getirin
                  İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                  Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• Süper Lig 31.Hafta | Trabzonspor 1 - 1 Beşiktaş | 03.04.22 Pazar Maç Sonucu

Orta saha düzeni sıkıntılı. Özellikle Dorukhan ve Hamsik olmayınca kalan oyuncularla ideal bi orta saha kurulamıyor. Bu takıma üst klasman 6 numara alıp yabancı sınırı varken önüne dinamik dorukhan onun önüne de Hamsik atmak lazım. Eğer Hamsik eski formuna dönemeyecekse Ömür de götürür. Edgar gibi stoper olmayınca geriden doğru dürüst çıkamıyoruz.

Bu arada Beşiktaş gayet iyi takım yani 1 puana pek şaşırmadım ben.

En son Halil Alemdar tarafından düzenlendi; 03.04.2022, 23:00.

Yorum

• ben hiç bir sezonda bu kadar önemli oyuncularin sakatlandigini hatırlamıyorum
                      buna rağmen açık ara lideriz ve şampiyon olacağız
                      önümüzdeki sezon hem avrupada hem lig de başarı istiyorsak
                      alternatifli kadro icin
                      gene çok transfer yapmamız gerekecek
                      kaleci
                      sağ bek
                      sol bek
                      stoper
                      kanat
                      orta saha
                      forvet
                      bir çok oyuncu ile de yolları ayıracağız gozukuyor

Yorum

• Avcinin bu tur aciklamalari rakipleri biliyor gibime geliyor once rekor aciklamasi sonra zaten sampiyonuz ...evet oyle olsa bile bu konusmalar rehavete sebep oluyor al onundeki 2 maci sonra konusalim ..waka neden oynamiyor takim neden isirmiyor diyoruz laylaylom yaptik bitti gitti siopis dorukhan viking disinda sallayan yok.7 mac alinmasi gereken en az 2 mac var ben rakip takim oyuncusu hocasi olsam su soylemlerin ardindan motive olur gaza gelirim.artik taktik teknik konusalim
                        1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                        2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                        3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• İlk olarak Arda' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Gidin özür dileyin, beceremedik sensiz olmuyor deyin tutun kolundan geri getirin
                          Ahaha hakkaten Puçaz’dan daha kötü oynamazdı

trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Arda' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Gidin özür dileyin, beceremedik sensiz olmuyor deyin tutun kolundan geri getirin
                            Alioski yazin bizi tercih etmis olsa bu kadar basimiz agrimazdi. Hoca bile mac oncesinde "bu sezon sol bekte 8 oyuncu denedim" dedi...

Yorum

• Koassi takıma bir türlü adapte olamadı.. idmanlar daki durumunu bilmiyorum ancak sahada takımla iletişimi de kötü..

Hatta kazandığımız maç sonlarında bile kutlamaya katılmadan soyunma odasına gittiğini gördüm.. sanırım seneye devam etmeyeceğiz..
                              Bu dünyadaki en mutsuz insanlar, başkalarının ne düşündüğünü takıntı haline getirenlerdir.' -

Virginia Woolf

Yorum

• İlk olarak Ertan1982 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                burdaki kisiler ne yasiyor anlamiyorum.
                                İlk olarak hanzale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Eziklik, pısırıklık, korkaklık. Hayatlarında herhangi bir şeyden mutlu olamayan ruhlar. 37 senelik ömrümün 30 senesi bu takımı desteklemek ve takiple geçti, bu seneden keyif alamamak gerçekten incelenilecek bir durum.

Bu taraftarı sistem bu hale getirdi. Zamanında her ortamda ve her sezon bu takımın hakkını göstere göstere yedi şerefsizler. Bir nevi sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer kıvamında kimi kesim. Aklı selim düşünen herkes bu sene bu takımın şampiyon olacağını bilir. Kötü niyetli yorum yapanlar bellidir zaten.
                                TRABZONSPOR
                                Mustafa Kemal ATATÜRK
                                NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE
                                ŞAMPİYON

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X