İlk olarak Oğuzhan Fidan tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Lig 30.Hafta | Çaykur Rizespor 3-2 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
İlk olarak Oğuzhan Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDüzenleme yapabilirdin. Ben bu arkadaşın yazdığı ile bilgilendim ve araştırdım doğruymuş olay. Siz direk silmişsiniz . Kimse okuyup bilgilenmesin diye sanırım.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Keşke o güzel bilgilendirmeyi başında küfür olmadan yapabilseydi.
Yorum
-
Önce içsel birleşme ve inanç gerekli. Antu örneği vermenize gerek yok biz onlar kadar pislik bir topluluk değiliz ancak örgütlenme konusunda inanılma iyiler. Bizimde pislik olmadan birlik olup örgütleşmemiz lazım.. şampiyonluğa ramak kala ayrışmayalım.
Yorum
-
İlk olarak Tarık3196 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBelki o. çocuğu (operasyon çocuğu demek istedim kısaca öyle yazdım) nerden anladınız sayın adminler küfür ettiğimi...
Yorum
-
İlk olarak Tarık3196 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBelki o. çocuğu (operasyon çocuğu demek istedim kısaca öyle yazdım) nerden anladınız sayın adminler küfür ettiğimi...
Güzel,diğer sövecek arkadaşlar da öyle yazıp ''operasyon çocuğu dedim'' der artık (:
Hatırlatma : https://forum.bordomavi.net/showthre...-Hakk%C4%B1nda
Yorum
-
İlk olarak Oğuzhan Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNeyse renkdaş dikkat edelim. Komple siliniyormuş artık küfürün ardı arkası kesilmiyor küfür etmektede sonuna kadar haklısın sonuçta nefsi müdafaadır ancak burada sıkıntılı olan herkese açık platform.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi★ 𝟸𝟶𝟷𝟶 ᴠᴇ 𝟸𝟶𝟷𝟷 Şᴀᴍᴘɪʏᴏɴᴜ ᴛʀᴀʙᴢᴏɴsᴘᴏʀ ★
Yorum
-
Küfrü mü savunuyorsunuz şuan napıyorsunuz anlamadım ama ceza yemek istemiyorsanız yazmayın işte bu kadar basit. Kısaltma şeklinde de yazmayın
Bizden çok daha fazla rahatsız olan üyelerimiz oluyor. Biz de şikayet edildikçe temizliyoruz mesajları da üyeleri de sonuçta 24 saatimizi burada geçirecek halimiz yok
Maç ile ilgili mesajlardan devam edelim:En son Yiğit Sarı tarafından düzenlendi; 19.03.2022, 21:13.
Yorum
-
Erce. Top geliyor.
Erce zıpla.
Erce topun atıldığı köşeye değil diğer köşeye zıpla.
Erce sakın topu tutma.
Erce oyuncu kaleye koşuyor.
Erce kaleni terk etme.
Erce oyuncu yaklaşıyor. Sen yinede bekle.
Erce oyuncu yaklaştı. Foulü sakın ceza sahasının dışında yapma.
Erce foul yapacaksan ceza sahasının içinde yap.
Erce foulü ceza sahasının içinde yapki adamlar penaltı kullansın.
Erce top sağ köşeye yine atılacak. Sen ama bir zahmet o köşeye zıplama. Sen diğer köşeye zıpla.
Yorum
-
Bizim camiamız zor,bütün maçları kazansan illa memnun olmadıkları birşeyler bulur çıkar asist sayısını beğenmez gol sayısını beğenmez gol dakikasını beğenmez bulur yani birşeyler. Kafa olarak çok geri kaldık ne yazık ki haledaha yok feneri yenemedin şampiyon olsan ne olur diye zırvalayan külek kafalılar var.
Yorum
-
İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBizim camiamız zor,bütün maçları kazansan illa memnun olmadıkları birşeyler bulur çıkar asist sayısını beğenmez gol sayısını beğenmez gol dakikasını beğenmez bulur yani birşeyler. Kafa olarak çok geri kaldık ne yazık ki haledaha yok feneri yenemedin şampiyon olsan ne olur diye zırvalayan külek kafalılar var.bunların derdi Trabzonspor falan değil
dertleri kendileri
amasız bir hastalıkları var
en iyisi takmamaksakin olun...
Yorum
-
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
ama çok da takılmamak lazım gidip rize de şampiyonluk bayrağımızı asarız bu onlara yeter
Yorum
-
İlk olarak Zafer Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBiz en iyisi iki kutlama yapalim Trabzonda. biri Sampiyonluk kutlamasi. ikincisi ise kücük bir kutlama rizesporun dustugu gün.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum