Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 30.Hafta | Çaykur Rizespor 3-2 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Oğuzhan Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Rizeli bir admin olabilir.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Buna artık yüzde yüz inandım Trabzonspor'un şampiyon olması gerçekten çok çok zor.Trabzonspor yaşadıklarını Real Madrid veya Barcelona yaşa onlar bile Şampiyon olamaz...
    𝟸𝟶𝟷𝟶 ᴠᴇ 𝟸𝟶𝟷𝟷 Şᴀᴍᴘɪʏᴏɴᴜ ᴛʀᴀʙᴢᴏɴsᴘᴏʀ

Yorum

Düzenleme yapabilirdin. Ben bu arkadaşın yazdığı ile bilgilendim ve araştırdım doğruymuş olay. Siz direk silmişsiniz . Kimse okuyup bilgilenmesin diye sanırım.

Artık düzenleme yapmıyoruz.Çünkü o düzenlemelerin sonu gelmiyor,herkes bol keseden 7/24 sövüyor.
      Keşke o güzel bilgilendirmeyi başında küfür olmadan yapabilseydi.
      • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• Belki o. çocuğu (operasyon çocuğu demek istedim kısaca öyle yazdım) nerden anladınız sayın adminler küfür ettiğimi...

Yorum

• Önce içsel birleşme ve inanç gerekli. Antu örneği vermenize gerek yok biz onlar kadar pislik bir topluluk değiliz ancak örgütlenme konusunda inanılma iyiler. Bizimde pislik olmadan birlik olup örgütleşmemiz lazım.. şampiyonluğa ramak kala ayrışmayalım.

Yorum

• İlk olarak Tarık3196 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Belki o. çocuğu (operasyon çocuğu demek istedim kısaca öyle yazdım) nerden anladınız sayın adminler küfür ettiğimi...
            Neyse renkdaş dikkat edelim. Komple siliniyormuş artık küfürün ardı arkası kesilmiyor küfür etmektede sonuna kadar haklısın sonuçta nefsi müdafaadır ancak burada sıkıntılı olan herkese açık platform.

Yorum

• İlk olarak Tarık3196 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Belki o. çocuğu (operasyon çocuğu demek istedim kısaca öyle yazdım) nerden anladınız sayın adminler küfür ettiğimi...
              Hmm ilk kez duyduk bu kısaltmanın o anlama geldiğini (:
              Güzel,diğer sövecek arkadaşlar da öyle yazıp ''operasyon çocuğu dedim'' der artık (:

Hatırlatma : https://forum.bordomavi.net/showthre...-Hakk%C4%B1nda
              • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

Neyse renkdaş dikkat edelim. Komple siliniyormuş artık küfürün ardı arkası kesilmiyor küfür etmektede sonuna kadar haklısın sonuçta nefsi müdafaadır ancak burada sıkıntılı olan herkese açık platform.

Aynen dikkat etmeliyiz benim hatam bu dünyada sadece kurallar Trabzonspor'lulara geçiyor.Bunu unutmam lazımdı.Gerçekten burada şuanda büyük hata yaptığımı anladım.Bundan sonra daha dikkatlı olacam...

Yorum

• Küfrü mü savunuyorsunuz şuan napıyorsunuz anlamadım ama ceza yemek istemiyorsanız yazmayın işte bu kadar basit. Kısaltma şeklinde de yazmayın

Bizden çok daha fazla rahatsız olan üyelerimiz oluyor. Biz de şikayet edildikçe temizliyoruz mesajları da üyeleri de sonuçta 24 saatimizi burada geçirecek halimiz yok

Maç ile ilgili mesajlardan devam edelim:
                  En son Yiğit Sarı tarafından düzenlendi; 19.03.2022, 21:13.

Yorum

• Erce. Top geliyor.

Erce zıpla.

Erce topun atıldığı köşeye değil diğer köşeye zıpla.

Erce sakın topu tutma.

Erce oyuncu kaleye koşuyor.

Erce kaleni terk etme.

Erce oyuncu yaklaşıyor. Sen yinede bekle.

Erce oyuncu yaklaştı. Foulü sakın ceza sahasının dışında yapma.

Erce foul yapacaksan ceza sahasının içinde yap.

Erce foulü ceza sahasının içinde yapki adamlar penaltı kullansın.

Erce top sağ köşeye yine atılacak. Sen ama bir zahmet o köşeye zıplama. Sen diğer köşeye zıpla.

Yorum

• Envoyé de mon Redmi Note 9 Pro en utilisant Tapatalk
                      son basamagi ölüm olan bir merdivendir hayat

Yorum

• Bizim camiamız zor,bütün maçları kazansan illa memnun olmadıkları birşeyler bulur çıkar asist sayısını beğenmez gol sayısını beğenmez gol dakikasını beğenmez bulur yani birşeyler. Kafa olarak çok geri kaldık ne yazık ki haledaha yok feneri yenemedin şampiyon olsan ne olur diye zırvalayan külek kafalılar var.

Yorum

• İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bizim camiamız zor,bütün maçları kazansan illa memnun olmadıkları birşeyler bulur çıkar asist sayısını beğenmez gol sayısını beğenmez gol dakikasını beğenmez bulur yani birşeyler. Kafa olarak çok geri kaldık ne yazık ki haledaha yok feneri yenemedin şampiyon olsan ne olur diye zırvalayan külek kafalılar var.
                          bunların derdi Trabzonspor falan değil
                          dertleri kendileri
                          amasız bir hastalıkları var

en iyisi takmamak
                          sakin olun...

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            video da dikkatimi çeken şey kendi taraftarına kızıp maçtan çıkıp bize küfür ettiği için tepki veren bir rizelinin videosu vardı işte o adam bu video da oradan geçiyor ve tepki vermiyor !!!

ama çok da takılmamak lazım gidip rize de şampiyonluk bayrağımızı asarız bu onlara yeter

Yorum

• Biz en iyisi iki kutlama yapalim Trabzonda. biri Sampiyonluk kutlamasi. ikincisi ise kücük bir kutlama rizesporun dustugu gün.
                              TRABZONSPOR 1967

Yorum

• İlk olarak Zafer Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Biz en iyisi iki kutlama yapalim Trabzonda. biri Sampiyonluk kutlamasi. ikincisi ise kücük bir kutlama rizesporun dustugu gün.
                                Şampiyonluk turlarını rizede de atmak farz oldu. Rize İl sınırından Artvin il sınırına kadar

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X