İlk olarak Reha Demirbaş tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Türkiye Kupası Yarı Final 2.Maç | Kayserispor 4 - 2 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Teşekkür ederim kardeş ama link açılmıyorİlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTRABZONSPOR
Mustafa Kemal ATATÜRK
NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE
ŞAMPİYON
Yorum
-
Ahmetcan herhalde sakatlandigindan oyundan cikti. Hocanin en kotu yapacagi dakika 82 de 2-2 yaptik. Orada madem ahmetcan sakatlandi sok oyuna huseyin turkmeni serkan ne anasini satiyim. Ben olsam kalan 3 degisiklik hakkimi da kullanirdim. Hadi biri sakatlanir diye bir tanesini uzatmalarda kullanacak diyelim. Ulan 2 tane daha adam alirdim oyuna. Ortasahaya berat ve muratcemi taze guc diye. Uzatmalarda da yunus malliyi sokardim oyuna.
Son olarak da kouassi yi neden kadroya almadi. Acaba onun yerine kayseriye goturdugu serkan asana mi guvendi. Neyi dusunuyordu acaba sayin hocamiz.
Yorum
-
Ben kimseyi kardeş takım görmüyorum. Rekabetin doğası aykırı zaten.
Eleyeceksin geçeceksin. Öyle 90 dk sinersen olmaz. Elendikten sonra konuşmak boş iş. Kayseri kim ki muhatap alıp kin duyacağım.
Aylardır aynı tipte kötü oyun izleyince insanlar kızıyor. Orta sahaya müdahale edilmemesi, göz göre göre pespaye biçimde yenilmemiz sinirleri bozuyor.
Yorum
-
Öyle arkadaşlarım olsa selamı sabahı keserimİlk olarak BlackPanther tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAz önce mesaj aldım. Gitmiyoruz kutlamaya ve maça diyen çok arkadaşım var.
Yorum
-
Biz neticeye göre hareket eden bir taraftar grubu değiliz..senin arkadaşların seni işletmisler.. farklı takım taraftarı olmasın..İlk olarak BlackPanther tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAz önce mesaj aldım. Gitmiyoruz kutlamaya ve maça diyen çok arkadaşım var.Bu dünyadaki en mutsuz insanlar, başkalarının ne düşündüğünü takıntı haline getirenlerdir.' -
Virginia Woolf
Yorum
-
Sayfığın oyuncular sakat diye kadroda değil.İlk olarak HasanTezel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaştan aşağı Avcıya yazar bu elenme(kredisi olsa da doğru olan yorum bu)?Nwakaeme neden çıktı?2-2 de neden Beratı almadı?Siopis Koita Kouassi Muratcem nerde?
Koca maç 3 değişiklik neden?
Takım her öne geçtiğinde topu rakibe vermek zorunda mı?
Bu maç kooooooca sezonu değil ÖNÜMÜZDEKİ SENEYİ bize düşündürdü, hep ne dedik, ÜLKENİN EN BÜYÜĞÜYÜZ ŞU AN ama kalabilecek miyiz orda???Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.
Yorum
-
eksik kimdi abi?İlk olarak olcay_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBugün kim olsa yenerdi bizi
Takımda eksik çok, kondüsyon yok
Hocam da sağolsun yanlış kadro çıkardı geçmiş olsun
Neyse en azından kayserinin ne bok olduğunu gördük
Yorum
-
Satilacak diye aciklama yapildiya agaoglu trabzon halkina hem kombineden hem kendi evimizde oynayacağımız mactan samarladiya tokatladigi paralarla iyi transfer yapsın bariİlk olarak OrkHun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBakalım şampiyonluk kutlaması ve Altay maçı biletleri satılacak mi, çok merak ediyorum
2010_2011 süperlig şampiyonu TRABZONSPOR
Yorum
-
Öyle şey mi olur:]]]İlk olarak Punisher-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKupadan elendik diye sampiyonluk kutlamalarina kimse gitmeyecek mi simdi???
Mübarek dersinki FA CUP
Gesendet von iPhone mit TapatalkTrabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.
Yorum
-
vukuat derken? ne yapmışım? birine saygısızlık mı yapmışım? önce üslubunu düzeltmeni rica ederim. babanın oğluyla yazışmıyorsun! tükürdüklerini yalamak vs. bunlar düzgün üslup değil. babanın oğluna yazsan, yaşı senden büyükse mesela haşlardı seni!!İlk olarak El Cordobes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHocam kusura bakma ama sezon boyu sayısız vukuatın var burada. Yazdıkların duruyor. Bu forumda saygı duymadığım kişilerden birisin. Yazdıklarımı gayet düşünüp taşınıp yazıyorum merak etme.Attan inip eşeğe bindik!
okay gudubetinin bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum