Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Türkiye Kupası Yarı Final 2.Maç | Kayserispor 4 - 2 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Reha Demirbaş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bir takım her maç penaltı yapar mı?
    Böyle hakemler varsa yapar :]
    Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Teşekkür ederim kardeş ama link açılmıyor
      TRABZONSPOR
      Mustafa Kemal ATATÜRK
      NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE
      ŞAMPİYON

Yorum

• Ahmetcan herhalde sakatlandigindan oyundan cikti. Hocanin en kotu yapacagi dakika 82 de 2-2 yaptik. Orada madem ahmetcan sakatlandi sok oyuna huseyin turkmeni serkan ne anasini satiyim. Ben olsam kalan 3 degisiklik hakkimi da kullanirdim. Hadi biri sakatlanir diye bir tanesini uzatmalarda kullanacak diyelim. Ulan 2 tane daha adam alirdim oyuna. Ortasahaya berat ve muratcemi taze guc diye. Uzatmalarda da yunus malliyi sokardim oyuna.

Son olarak da kouassi yi neden kadroya almadi. Acaba onun yerine kayseriye goturdugu serkan asana mi guvendi. Neyi dusunuyordu acaba sayin hocamiz.

Yorum

• Ben kimseyi kardeş takım görmüyorum. Rekabetin doğası aykırı zaten.

Eleyeceksin geçeceksin. Öyle 90 dk sinersen olmaz. Elendikten sonra konuşmak boş iş. Kayseri kim ki muhatap alıp kin duyacağım.

Aylardır aynı tipte kötü oyun izleyince insanlar kızıyor. Orta sahaya müdahale edilmemesi, göz göre göre pespaye biçimde yenilmemiz sinirleri bozuyor.

Yorum

• Abudllah Avcı sadece izledi. İnanılır gibi değil. Neden hiç istemedi? Müdahelede bulunacağına adam gidip yedek kulübesine oturdu!!!

Yorum

• İlk olarak BlackPanther tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Az önce mesaj aldım. Gitmiyoruz kutlamaya ve maça diyen çok arkadaşım var.
              Öyle arkadaşlarım olsa selamı sabahı keserim

Yorum

• İlk olarak BlackPanther tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Az önce mesaj aldım. Gitmiyoruz kutlamaya ve maça diyen çok arkadaşım var.
                Biz neticeye göre hareket eden bir taraftar grubu değiliz..senin arkadaşların seni işletmisler.. farklı takım taraftarı olmasın..
                Bu dünyadaki en mutsuz insanlar, başkalarının ne düşündüğünü takıntı haline getirenlerdir.' -

Virginia Woolf

Yorum

• İlk olarak HasanTezel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Baştan aşağı Avcıya yazar bu elenme(kredisi olsa da doğru olan yorum bu)?Nwakaeme neden çıktı?2-2 de neden Beratı almadı?Siopis Koita Kouassi Muratcem nerde?
                  Koca maç 3 değişiklik neden?
                  Takım her öne geçtiğinde topu rakibe vermek zorunda mı?

Bu maç kooooooca sezonu değil ÖNÜMÜZDEKİ SENEYİ bize düşündürdü, hep ne dedik, ÜLKENİN EN BÜYÜĞÜYÜZ ŞU AN ama kalabilecek miyiz orda???
                  Sayfığın oyuncular sakat diye kadroda değil.

Yorum

• Erman Toroğlu: Bu maçta Abdullah Avcı sınıfta kaldı. Hikmet Karaman sınıfı geçti!

Yorum

• İlk olarak olcay_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bugün kim olsa yenerdi bizi
                      Takımda eksik çok, kondüsyon yok
                      Hocam da sağolsun yanlış kadro çıkardı geçmiş olsun
                      Neyse en azından kayserinin ne bok olduğunu gördük
                      eksik kimdi abi?

Yorum

• Bak aklı selimler onayın kupa vs olduğunu düşünmesin

bu takım 2 aydır top oynamıyor

Yorum

• İlk olarak OrkHun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bakalım şampiyonluk kutlaması ve Altay maçı biletleri satılacak mi, çok merak ediyorum
                          Satilacak diye aciklama yapildiya agaoglu trabzon halkina hem kombineden hem kendi evimizde oynayacağımız mactan samarladiya tokatladigi paralarla iyi transfer yapsın bari

2010_2011 süperlig şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Punisher-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Kupadan elendik diye sampiyonluk kutlamalarina kimse gitmeyecek mi simdi???

Mübarek dersinki FA CUP

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
                            Öyle şey mi olur:]]]

Yorum

• serkan'ın, yusuf'un değil trabzonspor'dan süperligden gönderilmesi lazım.

Yorum

• İlk olarak El Cordobes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Hocam kusura bakma ama sezon boyu sayısız vukuatın var burada. Yazdıkların duruyor. Bu forumda saygı duymadığım kişilerden birisin. Yazdıklarımı gayet düşünüp taşınıp yazıyorum merak etme.
                                vukuat derken? ne yapmışım? birine saygısızlık mı yapmışım? önce üslubunu düzeltmeni rica ederim. babanın oğluyla yazışmıyorsun! tükürdüklerini yalamak vs. bunlar düzgün üslup değil. babanın oğluna yazsan, yaşı senden büyükse mesela haşlardı seni!!
                                Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                                bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim