Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Türkiye Kupası Yarı Final 2.Maç | Kayserispor 4 - 2 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    aga çok abartılıyor bu sonuçlar,sanki dünyanın sonu türkiye kupasında yarı finalde elenmek,

millet cl yarı finalinde son 2 dakikada 2 gol yiyor (city) ve eleniyor,biz türkiye kupası yarı finalinden elendik diye amiyane tabirle kafamızı taşlara vuruyoruz

ama bu tarz skorlardan ders alıp yoluna devam edeceksin,en önemli ders geniş kadronda 2 lik oyuncu tutmayacan aga

hamsik in vakayeme nin biraz daha koşan versiyonlarını araştıracaksın,genç olmasına gerek yok,elneni 30 yaşında koşar,fernando tello brahimi,

bu tarz sonuçlardan sonra yapılacak en büyük hata sadece koşan ama oyun bilgisi olmayan oyunculara yönelmek,avcı sisteminde bu tarz isimler olmaz aga
    Abartı kısmına katılmıyorum. City real maçında Reale pozisyon vermedi bile. Adam tüm maçı kurgulamış ama gitti doldur boşalta yenildi. Futbolun adaletsizliği diyebiliriz en fazla ona. Biz bugün kazanmak için hiçbir şey yapmadık uzunca bir süredir de yapmıyoruz insanlar bunu sinirleniyor. Bir de hücumda aktif olmazsın mesela düşük tempolu oynuyor ve garanti pozisyon arıyorsundur ama top senin ayağında olduğu için pozisyon vermezsin. E biz bunu da yapmıyoruz. Karşımızdaki takım biraz yetenekli olsa ilk yarıda da görürdük bu skoru. Şl için uyarıları bu yüzden yapıyoruz zaten. Biraz billur sahibi takım geldi mi bu anlayış ile içimizden geçecek. Adam gibi topa sahip olma oyunu oyna alanları iyi kapat az pozisyon ver yetenekli hücum oyuncuları ile sonuca git. Abdullah Avcı futbolu bu değil mi zaten? Başakşehir maçlarını izlerken kanser oluyorduk adamlar bir gol attı mı maç bitiyordu. Bu takım kolay pozisyon veriyor diyen de kendisiydi. Geçen sene savunma oturunca herkes ne dedi hücum oyuncuları gelince çok rahat edeceğiz. Fakat tam tersi oldu. Üstelik hoca başlarda hata yapsa da çok geçmeden değişiklikler ile maçı çeviriyordu. Şimdi onun da motivasyonu zayıflamış görünüyor.

Neyse bütün bunları şampiyonluğun erken gelmesine bağlayıp bırakıyorum. Önümüzdeki transfer sezonu çok şeye gebe. Orada anlayacağız abdullah hocanın kafasındaki planı. Savunmaya ne kadar önem verici hamleler yapacak kompakt bir takım oluşturmaya mı çalışacak yoksa biz böyle başarılı olduk mu diyecek çok merak ediyorum. Bizim kendisinden beklediğimiz ünal karaman futbolu değil bunu bilmeli. Öyle olsa onun gibi hocalar bulurduk. Defans ile forvet arasında yüz metre olan oyun bizim oyunumuz olamaz. Hiçbir takım da böyle başarılı olamaz. Bu maç değil olay kısacası. Uzun süredir var olan ve değişmeyen bir bozukluk söz konusu.
    OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

• İlk olarak OzcanHan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ulan arkadaş yanarım yanarım Hikmet Karaman çöpüne elendim ona yanarım. Şaka gibi.
      Kayseri çöpüne yahu 5 dakika oyun oynayan 3 tane atıyor zaten bu kayseriye tek devrede 4 gol yiyorsun tek devrede şampiyon takımsın hemi şampiyon hocasın sen.
      Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
      O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
      Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
      Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• Daha 10.dkda bitmiş ama son 2-3 dk süre geçirmeye çalışan takım gibi oynuyorduk. O maç bitmez tabii.

Takım yaslanmayı çok seviyor ama prese ve topu kapınca kontrprese karşı hiçbir planı yok. Kontratak hak getire zaten.

Yorum

• İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Hocanın hatalarını söylüyoruz diye burada fırsatçılık yapanlar; b*kunu çıkarmayın. Hayatında görmediğin şampiyonluğu Avcı sayesinde gördün, nankörlük yapma.
          Hoca bugün çok formsuzdu. Hocayı bu maç için kimse savunamaz.

Az önce son yediğimiz gol izledim. Dorukhanın yaptığı nedir orada? Onu defansta oynatanda suç!!!

Yorum

• Kayserinin yaptığının gerçektende unutulmaması gerekiyor. Düşman takıma bile bu kadar madde atılmaz. Bunlara niye misafirperverlik yapıyoruz ki. Yapacaksan Antepe vs yapacaksın.
            Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• İlk olarak Royal Heart tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              E ne zaman şampiyonluk rehavetinden çıkacak bu takım sayın teknik sorumlular ve futbolcular? Son 7 maçta 1 galibiyet alan Trabzonspor bu maçta yenilerek Türkiye Kupası'na yarı finalde veda etmiş oldu, çok değil bu sezon oynayacağın iki iyi maçla bir kupan daha olacaktı ama rakip daha iyi motive olmuş bu belli. Kupayı her zaman alamayabilirsin sorun değil ama bu oyunla değil yahu bu oyunla değil...

Abdullah Avcı ve ekibinin seneye mevcut başarıların üstüne koyması için hem kendilerini hem de takımı mental olarak çok daha üst seviyeye çekmesi şart. Maçlar oynanırken kenardaki hali, tavrı ile sahadaki oyun paralel gidiyor. Seneye gerçek bir Şampiyonlar Ligi takımı görmek isteyen taraftara iyi mesajlar vermiyorsunuz.
              Doğru tespitler. Bir şey ilave edeyim. Bizim şampiyonluk beklentimiz bu sene kötü giden herşeye eyvallah dememize sebep oldu ama eğer bu kişiliksiz ve korkak ve garantici ama keyif vermeyen futbolu oynatsın hoca seneye de , alınacak 2-3 kötü sonuç sonrası bay bay olur. Bunu da eklemek istedim.

Evet, Çok iyi bir taktisyen olabilir, Sistemli bir oyunu da olabilir ama tamamen yenilmeme üzerine kurulu bu oyun anlayışı ve kaliteli oyuncular ile mutlaka kazanırım anlayışı kesinlikle iğrenç bir görüntü ortaya koyuyor. Sidik zoru ile kazanılan maçlar, Önemlşi maçların hiç birinde oynamadan kazanılan puan veya puanlar, v.s v.s . Yorumcuların dediğini haklı çıkartırcasına, ve son 10 maçta yürüyerek dermanı kalmayan oyuncuları da gördükten sonra , Avrupa maçlarından erken elnemeseydik şampiyon falan olabileceğimizi de sanmyorum. Son 10 maç bunu bize gayet iyi gösterdi.

Türkiye Kupası maçları mesela, Hiç birinde top oynamadık ve hiç birini kazanmayı da hak etmemiştik. Sonucunda da elendik. Kayseri takımı bizi sahada resmen ezdi ve becerdi.

Kendimize yeni düşmanlar edinmekten başka bir kazanımı olmayan ve aksine düşmanlarımızı haklı çıkartan bir oyun ile dersimizi aldık aldık mı onu da bilmiyorum
              En son lazibere tarafından düzenlendi; 10.05.2022, 23:36.
              Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• bu maci kazansakta bir analiz yapmistim bunu paylascaktim..bu hafta biraz ugrastim gecmis maclarin ozetlerini izledim yorumlarina ve mackolik istatistiklerine baktim. bircogumuz zaten maclar oynanirken bunlari goruyoduk elestriyoduk ama maci kazaninca keyfini suruyoduk. simdi arkadaslar bu takim lige 5 golle malatyada basladi oyun olarak skorun hakki bu degildi. sivas icerde buyuk takim oyunu oynamadik.giresun kazandik herkes elestirdi.gs beraberlik ortada bir oyun.kasimpasa kazandik fena bir oyun yoktu. konya beraberlik ezildik 35 sut cektiler..alanya beraberlik son 10dk haric kotu oyun.fb kazandik 10kisiye karsi pozisyon yooktu son dk kadar.goztepe kazandik 1 pozisyon oda gol.oldu..rize kazandik kotu oyun..bjk kazandik iyi oyun..antep kazandik 3 0 ama kotu oyun..karagumruk.kazandik iyi oyun..adana kazandik rezil oyun..antalya kaynettik rezil oyun hatay kazandik ilk defa oyunu begendik.altay kazandik rezil oyun..basaksehir berabere ortada oyun.ligin 2.yarisi malatya kazandik kotu oyun..sivas ve giresun beraberlikleri kotu oyun..gs kazandik guzel oyun 2.yarida kasimpasa kazandik kotu oyun..konya kazandik kotu oyun alanya 4 0ligdeki tek mukkemmel oyun..kayseri kazandik 2.yari guzel.oyun..fb berabere 10 kisiye karsi korkak kotu oyun..goztepe rize besiktas antep karagumruk antalya adanademir hepsi rezil oyun..simdi bu takim sampiyon oldu sevincimizi yasayalim lig tarihinde bukadar kotu.maci.olupta sampiyon olan yoktur herhalde peki bukadar kotu olupta nasil.kazandik bukadar maci derseniz UGURCAN ve hucumdak bireyselcilerin basarisi cok ustun ozellikli oyuncumuz var hermax biri veya birileri skoru aldi... bu arada kotu oynadigimiz maclar oyle boyle kotu degil rakibin ligde oynadigi en iyi mac olmus oldu yani bukadar kotuyduk..inanmayan donup maclardaki gecmis yorumlara bakabilir..seneye bu takim sampiyonlar liginde avaraj takimi olur avrupada bukadar gol kacirmazlar.. acilen 3 tane siopis gibi kosan adam lazim takima abdullah hocada bukadar ezik oynamaya musade etmemeli.. son olarak hep sampiyonlugu kacirdigimizda kadroyi bozduk sil bastan yaptik hataydi...busefer sampiyon olan kadrpyi bozmazsak hata ederiz asil bu kadroda gidecek cok oyuncu var

Yorum

• İlk olarak KoRNea tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ya boşverin ziraat kupasını, olsaydı güzel olurdu olmadı diye takıma, hocaya sallamayın lütfen. Takım zaten kondisyon olarak bitmiş kaç maçtır. Şampiyonluğun keyfini çıkarın. Gelecek takviyelerle seneyede gururlandıracak takımımız bizi merak etmeyin.
                  Bakacağız...dua edin 20 puan fark olsun..10 olursa şampiyonluk hayal.. başakta 8 den verdi.. Koca Trabzonspor a 20 puan farktan stres yaşattı.
                  Ali yazar Veli bozar

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Kayseri çöpüne yahu 5 dakika oyun oynayan 3 tane atıyor zaten bu kayseriye tek devrede 4 gol yiyorsun tek devrede şampiyon takımsın hemi şampiyon hocasın sen.
                    Kayseri bu sene kume dusmeyen takimlar arasinda en cok gol yiyen takim. Altay bile daha az gol yemis.
                    Yahsi Bati 51:28

Yorum

• Güzel zaman da golü bulduk aslında.

Ama bir türlü farkı artırmayı, oyunu tutmayı beceremiyoruz.

Bir çok sebebi var elbette.

Maalesef Visca, Baka gibi topcular da uzun zamandır vasat bile oynamıyorlar.

Şansızdık da aslında.

Emrah’ın iki şutu da alakasız yerlere gidecekken çarpıp girdi.

Penaltı pozisyonun da aslında ayağının altından kaçırdı sonrası penaltı oldu.

Ama bir çok maçta da şanslıydık.

Avcı’yı en başından beri istemiştim kendi adıma.

Bir oyun ezbere olmasından vb. sebeplerden dolayı.

Avcı Hoca’nın da iyi bir tatile ihtiyacı var kanaatimce.

Avcı’nın da uzun süre kalmasını isterim ayrıca.

Olduğu sürece şampiyon olamazsak da hep zirveyr oynayacağızdır.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                      Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli...

Yorum

• Yorumları okuyorum dumur oluyorum
                        Bu takim en yakın rakibine 9 puan fark atmış
                        3 büyük denen takımlara tam 62 puan fark atmış
                        Şampiyon olmuş
                        Biraz daha insafli yorumlar okumak istiyorum.

Yorum

• Şampiyonluktan sonra maçla ilgili söyleyeceğim iki şey var. Evet rezil futbol ve teknik ekip performansı ama yine görmezden geliyorum.

Serkan ve Yusuf. Koca sezonda ihtiyaç olunan iki üç maç oluyor onda da işe yarayin be. Hayır bir boka yaramıyorsunuz bari zarar da vermeyin. Şu şekil topcularin artık bu kulüpte işi olmamalı.

İkincisi Kayserisporun taraftarı. Sizin taraftarliginizi seveyim yalaka ipneler. Hadi şimdi gidin şakşakçisi olduğunuz İstanbul takımının transferlerini takip edin.
                          https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
                          Eze eze 2021-2022.
                          #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Hamsik bu takımda uğurcan ile birlikte tutulacak ilk adam
                            Hamsik bu takımdan gönderilecek ilk adam sakatlıktan döndüğünden beri takım 1 maç kazanabildi 1 maç .Gol atmaz pas vermez pres yapmaz eli belinde lay lay lom.
                            Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                            O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                            Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                            Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• T.kupasi tamamen gazoz kupasidir. Cok sacma sapan anlam yuklendi.
                              Akli olan bir takim daha ilk mactan elenmenin yolunu yapar.
                              Ancak takim neden bu kadar revire dondu bu sezon.
                              Son mac sakatliktan oynayamayanlar: gervinho, edgar, peres, siopis, denswill, koita, trondsen.
                              Bu sene uzun sureli sakatlananlar: hamsik, hugo, nwakame, bakesetas.
                              Yani bu kadar sakatlik ciddi bir sorun.
                              Takimda dorukhan nerede oynayacagini sasirdi artik.

Yorum

• Hocanın visca konusundaki tutumuna ayar olmaya başladım

hocaya başkan ya da birilerinin ayar vermesi lazım. Burası Başakşehir de değil.

ek olarak hocaya defans konusunda hak verebilirim. Sene başından sadece hugo kaldı. O da yeni döndü doğrusu.

yunus koita kouassı gibi çöpe giden paralar için eleştiri yapmayacağım

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X