Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 29.Hafta | Trabzonspor 4 - 2 Göztepe | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Tolunay Abdioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Alanzinho bahsettiklerinizi yapıyordu eyvAllah ama Abdülkadir'de ki oyun zekası onda olsaydı o dönem 1 şampiyonluk yaşardık. Alanzinho'yu bu jenerasyondan Emre Mor'la kıyaslamak daha doğru bence.
    Alanzinho, Emre Mor kadar boş oyuncu asla değildi. Alanzinho’nun güçsüz fiziğine rağmen şutu hiçde etkisiz değildi. Hızlanması ligin çok üstündeydi ve tekniği de makul seviyedeydi.

Abdüş’ün kısa pas yeteneği ortalamanın üstünde olsada dikine pas yeteneği vasatın altında.

İki oyuncu benzer de demiyorum. Abdüş’ün 4-5 maçtır, Alanzinho’nun katkı verdiği tarzda oynadığını söylüyorum. Abdüş’ün tavanı elbette daha yüksek, ulaşır mı göreceğiz.
    Ey Türk Gençliği!
    Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• maç başlığına şöyle geriden bakayım dedim, istisnasız her topçu gömülmüş yine. abdüş defolsun diyenler, peres'i köyüne yollayanlar. hocaya akıl verenler falan filan.

ulan ne toksik taraftarımız var ya..

Yorum

• İlk olarak emre6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Usta sen kaleciden anlamiyorsun. Ugurcanin iyi ozellikleri;
        Yan top iyi.
        Uzaktan sutlarda iyi.
        Yer tutma iyi.
        Refleks iyi.
        Sakinlik iyi.
        Ayaklar iyi.
        Refleks iyi.
        Tek dezavantaji bazen kaleyi terketmede gec kalmasi. Bana gire baska da kotu ozelligi yok.
        Genel olarak görüşüne katılmakla birlikte, yan toplarda boyuna rağmen iyi olmadığını düşünüyorum. Hava topuna çıkan kaleci önüne geleni yıkıp topu alacak, sadece bu maçta bile 2-3 tane boşa çıkışı var.
        Bir de refleksi bu kadar güçlü kalecinin penaltılarda erken atlaması çok mantıksız. Penaltı hadi neyse de yan top olayını kotarırsa Avrupa’da uzun yıllar izleriz.
        Cehalet ne güzel şey, her şeyi biliyorsun.

Yorum

• Onu bunu bırakın da bu Visca nedir abi yaa. İnsan evladı böyle pas atar mı) Elinle atsan atamazsın. Sprinti de şaşırttı. Yetişemediler. Cok büyük kazanç. Fark yaratan adam mı arıyorsun al sana Visca işte!

SM-A705FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bazen Sevinç Bazen Keder
          YATTARA Oynasın Yeter!!!

Yorum

• Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
            Murat

Yorum

• Maçın tamamını paylaşan olursa sevinirim..
              I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bende bir yerde eksiklik var diyordum, şimdi oldu işte.

Envoyé de mon Redmi Note 9 Pro en utilisant Tapatalk
                son basamagi ölüm olan bir merdivendir hayat

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Denswil yerde, golü atan adam sevinmiyor gitmiş sakin sakin su iciyor, herkes itiraz ediyor falan. Pozisyonu izlemeden bile faul verirdim. [emoji14]
                  Böyle bakinca evet... ama var ya yendigimiz her maçta böyle seyler olsun daha iyi, yeter ki yenelim 5 penaltimiz verilmese de olur, daha da iyi olur

@My
                  Oooohhh çok iyi yaa tribünde aktroll tribünü adinda bir bölüm olmali
                  Kendi partilerinden çevrelerinden tayfalarindan bunlara karsi çikip akil veren yok ya, iste bunun için alayina sövüyorum lami cimi yok... beyinsizler
                  Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Rezillik başka bir şey değil partiyle ne işi var bu takımın.
                    Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• iyi başlamıyoruz ama iyi bitiriyoruz..

sonuç odaklı gidiyoruz kalan 4

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
                      Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• Bir ara saksafon mu çaldı tribünde ? Ben mi yanlış duydum?
                        Hatta "Bir başka sevgiliyi sevemem sevemem sevemem." şeklinde tempo tutuldu.

(UEFA)

Yorum

Söyle tipleri gorunce stada giresim gelmiyor malup siyasi sike yılının savunucusuydu simdimi degerli oldu TRABZONSPOR...

2010_2011 süperlig şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

asıl bombalar şampiyonluk kutlamalarında. Ben malum şahsın gelip onur konuğu olacağını düşünüyorum. Sevincimize ve başarımıza gölge düşürmek için ellerinden geleni yapacaklar.
                            İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
                            Karl Marx
                            анархія-мама

Yorum

İğrenç bir görüntü. Şikeyle kupamızı çalanlardaki cürrete bakın.
                              8. Kuşatma

Yorum

• İlk olarak adiloş bebe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                asıl bombalar şampiyonluk kutlamalarında. Ben malum şahsın gelip onur konuğu olacağını düşünüyorum. Sevincimize ve başarımıza gölge düşürmek için ellerinden geleni yapacaklar.
                                Aynen oyle son maclarda malum partinin m.vekilleri maçlara gelmeye başlarlar klup kesinlikle hicbir partiye davet gondermemesi lazim ülke zaten birsey olsada konussak diye bekliyor birde kutlamalar miting edasiyla geçer taraftarda gunah kufur patlamasi olur

2010_2011 süperlig şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X