Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 25. Hafta | Trabzonspor 2 - 1 Konyaspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• -------------------------Uğurcan---------------------------

Dorukhan------Denswil-------Hugo-------Puhaç

-------------------Siopis----------Hamsik---------------

Visca-------------Bakasetas-----------Nwakaeme

-----------------------Cornelius------------------------------

Kouassi, Djaniny hamle oyuncuları..

2 yerli var kadroda

Siopis'in yerine Dorukhan, sağ beke Serkan mecburen, Berat'ın saha da olmasından iyidir, ya da Doruk sağ bek Puhaç'ın yerine İsmail, iki tercihten birini seçecek hoca..
    En son yorumsuz6117 tarafından düzenlendi; 09.02.2022, 22:34.
    I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      -------------------------Uğurcan---------------------------

Dorukhan------Denswil-------Hugo-------Puhaç

-------------------Siopis----------Hamsik---------------

Visca-------------Bakasetas-----------Nwakaeme

-----------------------Cornelius------------------------------

Kouassi, Djaniny hamle oyuncuları..
      2 Türk yetmiyor bu kadro hükmen mağlup [emoji28]

ONEPLUS A5010 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
      Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
      Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Şimdi sıra sende Konya... Gel bakalım.

Yorum

• Hamsik oyna artık gözünü seveyim..
          I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Ortasahanın Hamsik-Baka-Ömür şeklinde olacağını düşünüyorum.
            Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• Hocanın da mesajı net... Bu sadece bir maç. bir maç kaybetmek şampiyonluğu kaybettirmez. kazanmakta şampiyon yapmaz. sakince yola devam.

Yorum

• bu maç kasımpaşadan daha kolay bir maç olacak nedense.

ama şu var eksiklere bağlı olarak zaman zaman yaşadığımız bir ortasaha sıkıntımız var kapasiteden dolayı zorlanacağız ama dediğim gibi kasımpaşa maçından daha kolay geçecek bu maç.

ilk yarı garanti gol var. gol ilk 30 dakika içinde gelir.

ilk yarı garanti skor olur.

maç sonucu : 2 veya 3 farklı olacak bir skor bekliyorum. gol yiyebiliriz ama en az iki farklı bir galibiyet olur.

ikinci golü gol yemeden atarsak maç 3-0 veya 4-1 bitebilir

Hamsik oynamassa 2iki farklı galibiyetle alırız gene 2-0 veya 3-1 diyorum
                En son erenslash tarafından düzenlendi; 10.02.2022, 00:02.
                "Annuit cœptis"

Yorum

• Hatay maçı başakşehir maçı cekinilen maçlarda ve takım gereğini yaptı.
                  Emin olun bu cekinilen maçta da yapacak.
                  Efsane Milan kadrosuna karşı bir maç daha kazanacak

Yorum

• İlk olarak erenslash tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    bu maç kasımpaşadan daha kolay bir maç olacak nedense.

ama şu var eksiklere bağlı olarak zaman zaman yaşadığımız bir ortasaha sıkıntımız var kapasiteden dolayı zorlanacağız ama dediğim gibi kasımpaşa maçından daha kolay geçecek bu maç.

ilk yarı garanti gol var. gol ilk 30 dakika içinde gelir.

ilk yarı garanti skor olur.

maç sonucu : 2 veya 3 farklı olacak bir skor bekliyorum. gol yiyebiliriz ama en az iki farklı bir galibiyet olur.

ikinci golü gol yemeden atarsak maç 3-0 veya 4-1 bitebilir

Hamsik oynamassa 2iki farklı galibiyetle alırız gene 2-0 veya 3-1 diyorum

Bazen zor gibi gorunen maclar bir sekilde kolay gecebilir beklenmedik hatalar kirmizi kartlar gibi vs ancak suda bir gercek bize karsi diyer zorlu rakipler gibi konyada sezonun en iyi macini cikartacaktir rakipler arasinda fizik farki yok gibi onun icin sahada savasan mucadale eden takimlar her zaman zorluk cikartir kimse kolay teslim olmuyor artik ona gore hazirlanmaliyiz bazen insanin icine dogar derler ya hadi hayirlisi diyelim

Yorum

• Şöyle bir 11 olursa güzel olur: Uğurcan, Dorukhan, Denswil, Hugo, Puchacz, Hamsik, Bakasetas, Ömür, Nwakaeme, Visca, Cornelius

Yorum

• Uğurcan
                        Dorukhan-Hüseyin-Hugo-Denswil
                        Hamsik-Siopis
                        Visca-Bakasetas-Nwakaeme
                        Cornelius

Hüseyin'i görünce direkt kızmayın, orta sahada Siopis'i görebilmek için yazdım Bu maç özelinde böyle bir kurgu, çok da kötü olmazdı bence. Konya'nın sağ kanat oyuncularından Michalak veya Amilton, Nwakaeme'nin arkasında büyük boşluklar bulabilir. Bu yüzden savunmada Puchacz'dan daha dengeli olan Denswil'i oraya yazdım. Amaç tamamen Berat yerine Siopis ile başlayabilmek Hoca sağ bekte Serkan'ı tercih ederse (pek sanmıyorum) Hamsik-Dorukhan-Bakasetas orta sahası da görebiliriz, tahmin sadece. Berat varken orta sahaya katiyen üstünlük kuramayacağımızı düşünüyorum. Hamsik-Bakasetas-Ömür orta sahası daha hiç denenmedi sanırım, hoca böyle bir risk alır mı, sanmam.

Yorum

• İlk olarak Gokhlayeh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Şöyle bir 11 olursa güzel olur: Uğurcan, Dorukhan, Denswil, Hugo, Puchacz, Hamsik, Bakasetas, Ömür, Nwakaeme, Visca, Cornelius
                          Orta saha çok yumuşak kalır böyle.

Yorum

• Konyali oyuncularin yapmaya calistigi sey trabzonspor taraftarini Provoke ederek pazar günkü macta istenmeyen oalylarin yasanmasina sebebiyet vermektir.
                            düsünün bir kere! Provoke olmus taraftar, Hakemin yanlis bir karari, konyali oyuncularin olaylara cank tutmasi vs.

Bunlar aslinda türkiyede alisilagelmis davranislar, cabalar.
                            Umarim trabzonda macata seyirciler bu oyuna gelmez.

Yorum

• Hoca bu akşam Serkan'a mudahale ederken ki amacı onu Konya maçında oynatmaktı ama sanırım bu akşamdan sonra vazgeçti o fikrinden. Olmuyor olmuyor olmuyor

Bu durumda Dorukhan'ı sağ beke çekmekten başka şansı kalmıyor. Dorukhan'ı orta sahada mücadeleci özelliğini kullanmak istiyordu ama olmayacak ( Şu kadroda orta sahada topa basacak , fiziken ayakta kalacak bir tane oyuncumuz yok ya ona yanıyorum )

Hamsik bence bu hafta da olmayacak, Ömür orta sahada olacak,

Bu maçta orta saha hakimiyeti çok çok önemli olacak, O bakımdan pas yapabilen ve ayağında top tutabilen oyuncular sahada olacak. Hamsik'in olmayışı bizi gerçekten acayip bozuyor. Bu bakımdan Hamsik yoksa Siopis mutlaka ortada olacaktır

Wakame kötü gününde olursa, Janini girebilir, Çift forvet ihtiyacı olursa Ömür çıkar Kausis oyuna girebilir.

Bu durumda kadrom

Uğurcan
                              Dorukhan Densvil Hugo Pushak
                              Siopis bakasetas
                              Visça Ömür Wakame
                              Cornelius
                              Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• Bide düşündüm de DENSVİL sağ bek oynayamaz mı ya))
                                Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X