Allah aşkına Berat ile başlamayalım artık. Bu kadar çekilmeye de gerek yok. Önde oynayınca kazanıyoruz eze eze işte.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Lig 23.Hafta | Galatasaray 1 - 2 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
İlk olarak jönts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHaremlik selamlık derler ama doğrusu da harem selamlıktır aslında.
Berat da berbat oynuyor iki maçtır.Naber?
Yorum
-
İlk olarak zaqua tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMaçın en büyük kazancı Ahmetcan kardeşimiz. Allah bahtını açık etsin.
Uğurcan bu ligin çok üzerinde. Tartışmasız dünyada ilk 10da.
Ben çok laf ettim zamanında ama Djanini çok büyük adammış. Çok hissediliyor eksikliği.
Yorum
-
İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir parantez açıcam ben Yunus Mallı'yı çok beğendim, tebrik ediyorum girdikten sonra büyük etken oldu bence.sadece goller var bende
D
İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...
Yorum
-
İlk olarak zaqua tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMaçın en büyük kazancı Ahmetcan kardeşimiz. Allah bahtını açık etsin.
Uğurcan bu ligin çok üzerinde. Tartışmasız dünyada ilk 10da.
Ben çok laf ettim zamanında ama Djanini çok büyük adammış. Çok hissediliyor eksikliği.
Yorum
-
İlk olarak BlackPanther tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGözünü seveyim. Hocamız maça yanlış başladı. Şimdi hatalarını kapama lütfen!!!! Bundan sonra Yunus Mallı bu takımda Banko oynamalı!!!Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Elazığ'lı.
Yorum
-
İlk olarak odyseuys tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülevalla ben yunus girdikten sonra maçı izleyemedim sanırım strestensadece goller var bende
D
2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!
Yorum
-
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBöyle toplara girmem kolay kolay ama özellikle bir tayfa var dakka bir diyor bir başlıyorlar dövünmeye ve hakarete artık maç bitene kadar. Can sıkmaya başladı bu durum iyice.
Yorum
-
İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEnes kardeşim maç günü yazma sen ya
Oğlanla foto at kenara çekil
Kardeşim ben yazmadan duramıyorum ki
Zaten maçtan önce çekindim yine uğur getirdi oğlanS.V.A.K.O
FATİH TEKKE
Yorum
-
İlk olarak odyseuys tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülevalla ben yunus girdikten sonra maçı izleyemedim sanırım strestensadece goller var bende
D
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum