Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 23.Hafta | Galatasaray 1 - 2 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Allah aşkına Berat ile başlamayalım artık. Bu kadar çekilmeye de gerek yok. Önde oynayınca kazanıyoruz eze eze işte.
    Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak jönts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Haremlik selamlık derler ama doğrusu da harem selamlıktır aslında.
      Galatı meşhur fasihi mehcurdan evladır.

Berat da berbat oynuyor iki maçtır.
      Naber?

Yorum

• İlk olarak zaqua tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Maçın en büyük kazancı Ahmetcan kardeşimiz. Allah bahtını açık etsin.

Uğurcan bu ligin çok üzerinde. Tartışmasız dünyada ilk 10da.

Ben çok laf ettim zamanında ama Djanini çok büyük adammış. Çok hissediliyor eksikliği.
        Yunusu unutmayın!

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bir parantez açıcam ben Yunus Mallı'yı çok beğendim, tebrik ediyorum girdikten sonra büyük etken oldu bence.
          valla ben yunus girdikten sonra maçı izleyemedim sanırım stresten sadece goller var bende D
          İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi
          ...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...

Yorum

• Berbat başlayıp geriye düşmemize rağmen maçtan kopmayan Uğurcan'ı ve GS defansının ikramlarını geri çevirmeyen Baka ve Vişça'yı tebrik ediyorum. Güzel, hikayesi olan bir maç oldu, hafızalara kazındı aynı ilk yarıdaki BJK maçı gibi

Yorum

• İlk olarak redbul tarafından gönderildi
              bakasetas piçi nasıl penaltı atılır izlesin
              Affettirdi mi?
              ŞAMPİYON TRABZONSPOR

Yorum

• o değil de galatasaray haftaya alanya'ya gidiyormuş
                https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Visca-Bakasetas kavga çıkardı ritmimiz bozuldu. Sonra 2-3 faul falan. Akabinde ikisi söktü aldı maçı. Orada ikisine çok kızdım :d

Yorum

• İlk olarak zaqua tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Maçın en büyük kazancı Ahmetcan kardeşimiz. Allah bahtını açık etsin.

Uğurcan bu ligin çok üzerinde. Tartışmasız dünyada ilk 10da.

Ben çok laf ettim zamanında ama Djanini çok büyük adammış. Çok hissediliyor eksikliği.
                    her bir cümlene imzamı atarım...

Yorum

• İlk olarak BlackPanther tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Gözünü seveyim. Hocamız maça yanlış başladı. Şimdi hatalarını kapama lütfen!!!! Bundan sonra Yunus Mallı bu takımda Banko oynamalı!!!
                      Hoca da bir insan. Eleştirileceği vakit eleştirilir. Ancak bu liderlikte payı yok, futbolcular sayesinde bu noktadayız diyenlere gıcığım sadece.
                      Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                      Elazığ'lı.

Yorum

• İlk olarak odyseuys tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        valla ben yunus girdikten sonra maçı izleyemedim sanırım stresten sadece goller var bende D
                        Visça attığı gibi ben maçı kapattım valla şampiyon olana kadar kaldıramam ben böyle son dakikaları
                        2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Böyle toplara girmem kolay kolay ama özellikle bir tayfa var dakka bir diyor bir başlıyorlar dövünmeye ve hakarete artık maç bitene kadar. Can sıkmaya başladı bu durum iyice.
                          Surasi cok acik ki bu forumda bir temizlik sart! Bütün bu insanlar sadece kötü oynadigimizda, yenildigimizde buraya gleip insanlari provoke etmeye calisiyorlar.

Yorum

• Bu soku atlatmam bir kac gün sürer bu maci nasilcevirdik inanamiyor halen
                            Elbet bir gün Toprak olup gideceğiz Trabzonlu doğduk Trabzonlu öleceğiz

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Enes kardeşim maç günü yazma sen ya

Oğlanla foto at kenara çekil
                              Hahaha...

Kardeşim ben yazmadan duramıyorum ki

Zaten maçtan önce çekindim yine uğur getirdi oğlan
                              S.V.A.K.O
                              FATİH TEKKE

Yorum

• İlk olarak odyseuys tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Yunus Ortasahada devleşti!!!!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X