Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 23.Hafta | Galatasaray 1 - 2 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Maç boyunca foruma girmedim.. buradaki saçma sapan maç yorumlarını görmemek için..biraz inanın bu takıma..

Helal olsun tüm takıma..

Trabzonspor kollanıyor diyene çok pis küfürler edecem artık
    Bu dünyadaki en mutsuz insanlar, başkalarının ne düşündüğünü takıntı haline getirenlerdir.' -

Virginia Woolf

Yorum

• İlk olarak Telonyus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      6/6 yaptım maç başlıklarında, maçın yıldızı olarak bana oy atın
      Puan kaybedene kadar senden başkası başlık açmamalı renktaş ))

Yorum

• İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        kardeş sen niye açtın maç başlığını? uğurlu arkadaşlar vardı..

Bundan sonra maç başlıklarını benim açmamı istermisin???

Yorum

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          5 dakikada maçı çevirmek...

Vallaha Allah'ıma şükürler olsun...

İlk yarı oynanan kötü futboldan sonra ikinci yarı siopis ve Ahmetcan hamleleri çok iyi geldi...

gayse marcao başta bütün pislikleri yaptı ama işe yaramadı...

Maçın adamı Uğurcan...

İster sövün, ister sevin ben buralardayım...
          Enes kardeşim maç günü yazma sen ya

Oğlanla foto at kenara çekil
          ( ゚д゚)

Yorum

• Uğurcaaan, Ahmetcaan, Viscaaaa yavrularım benim ))) Bakasetaaass Herkül reis senden de özür dilerim yalan yok Giresun sonrası çok sövdüm ama orada olan orada kalsın işte bu be.
            "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Bakasetas: Zor günler geçirdim. Bu takımda olmaktan dolayı çok mutluyum. Zor günlerde bana çok destek verdiler. Birçok takımda oynadım ama bugüne kadar oynadığım takımlarda böyle destek görmedim. Bu takımın parçası olduğum için mutluyum.Hayat bazen böyledir. İşler her zaman olumlu gitmez. Zor günlerde direnç göstermelisiniz. Bu gol tüm takım içindi. Hayatımın en önemli golüydü. Bana hep destek veren insanlara armağan ediyorum bu golü.
              Çünkü sevdim ve ben kalbiyle yaşayanlar zümresindenim.

Yorum

• Bir parantez açıcam ben Yunus Mallı'yı çok beğendim, tebrik ediyorum girdikten sonra büyük etken oldu bence.
                2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Evde sesim kısıldı gol diye bagirmaktan[emoji23][emoji23]
                  30 Nisan 2022 - Şampiyon TRABZONSPOR
                  8.KUŞATMA

Yorum

• İlk olarak jönts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bakın o maç öncesi, devre arası burada zehir kusanların hiçbiri burada değil. Dertleri Trabzonspor değil çünkü.

Hepsinin adına ben utanıyorum.
                    Böyle toplara girmem kolay kolay ama özellikle bir tayfa var dakka bir diyor bir başlıyorlar dövünmeye ve hakarete artık maç bitene kadar. Can sıkmaya başladı bu durum iyice.
                    Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                    Murat

Yorum

• İlk olarak Anıl C tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ekremcim <!-- BEGIN TEMPLATE: dbtech_usertag_mention --> @jairzinho <!-- END TEMPLATE: dbtech_usertag_mention -->'ya söyle biraz da bu hesabını kullansın. Sarmıyorsun böyle.
                      Jair'in böyle cümle içinde doğru virgüller falan kullanabileceğini düşünmüyorum.

Yorum

• Gecenin şarkısı:

Uğurcan'a, Bakasetas'a, Siopis'e, bütün takıma gelsin.

En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 23.01.2022, 21:20.
                        Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak fadigaTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Enes başkaya noldi rengin soldi Trabzonspor büyük takımdır

SM-A528B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                          Yok abi niye rengim solacak yahu buralardayım

Hala şoktayım...
                          S.V.A.K.O
                          FATİH TEKKE

Yorum

• İlk olarak fadigaTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Avcı düşmanları ses verin ) Hepiniz deşifre oldunuz.Sizin gibi taraftara ihtiyaç yok

SM-A528B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                            Gözünü seveyim. Hocamız maça yanlış başladı. Şimdi hatalarını kapama lütfen!!!! Bundan sonra Yunus Mallı bu takımda Banko oynamalı!!!

Yorum

• Maçın en büyük kazancı Ahmetcan kardeşimiz. Allah bahtını açık etsin.

Uğurcan bu ligin çok üzerinde. Tartışmasız dünyada ilk 10da.

Ben çok laf ettim zamanında ama Djanini çok büyük adammış. Çok hissediliyor eksikliği.

Yunus da hareketlenmeye başladı. Toparlarsa çok faydalı olur.
                              En son zaqua tarafından düzenlendi; 23.01.2022, 21:18.

Yorum

• Hocam artık savunma da Ahmet Can oynasın..yaparsa hata o yapsın..
                                Bu dünyadaki en mutsuz insanlar, başkalarının ne düşündüğünü takıntı haline getirenlerdir.' -

Virginia Woolf

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X