Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 18. Hafta | Altay 1 - 2 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• direk hocanın hatası şu oyun şu saçma sapan kadro yahu dorukan gibi adam bakasetas gibi adam oynatılmaz mı ligin bence en berbat en zayıf takımı karşısında şu düştüğümüz hal kabul edilemez hoca deplasmanda sürekli yenilerek şampiyon olunmuyor ha .
    Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
    O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
    Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
    Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Biz bu Peres'i neden transfer ettik? İlk yarı bitecek herifin ofansif aksiyonlarda etkin olduğu maç sayısı üç tane bile değil. Bugün de maşallah hiçbir atakta yok. Böyle vasat bir adama neden bu kadar para veriyoruz anlamıyorum. Trondsen bile bugün daha çok bindirme yaptı, hücuma, çıktı. Vicdansız herif...
      aynen. çok kötü

Yorum

• ömür eski haline gelmiş yeniden bitiklerde. Bakasetasın ölüsü şuan oyuna girmeli şut çeken yok Corneliusa top taşıyan yok hamsik kanat veya forvet arkası olmuyor . eğer ikinci yarı ilk 15 dk gol bulursak oyun değişir . hakem çok etkilenmiş net faul ve kartlık her pozisyonumuzu oynattı. meşhur VAR o penaltıya çağırmazsa neye çağıracak, avcı son 2 deplasman formsuz.
        Rabbim sana binlerce şükür ki! Beni bu renklere tutkun bir kulun olarak yarattın...

Yorum

• Hemen yarının başında gol olursa bir şeyler olur

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Biz bu Peres'i neden transfer ettik? İlk yarı bitecek herifin ofansif aksiyonlarda etkin olduğu maç sayısı üç tane bile değil. Bugün de maşallah hiçbir atakta yok. Böyle vasat bir adama neden bu kadar para veriyoruz anlamıyorum. Trondsen bile bugün daha çok bindirme yaptı, hücuma, çıktı. Vicdansız herif...

Abdülkadir bir tane etkili aksiyonu yok! Peres'in uyuşuk futbolu da eklenince haliyle sağ kenardan bir tane etkili akınımız olmadı. Saklanarak futbol oynuyorsunuz. Ayıp be ayıp!

Yorum

• Berat öyle bos ki, derhal Kadro disi

Yorum

• Puan kaybetme kredilerimizi şu maçlarda harcamasak olmayacak.
                Vallaha hiç donecek gibi durmuyor maalesef

Envoyé de mon Redmi Note 9 Pro en utilisant Tapatalk
                son basamagi ölüm olan bir merdivendir hayat

Yorum

• Şu kara bulutları dagitmamiz lazım.. ikinci yarı erken bir gol bulmamız gerekiyor..bu şart oğlu şart..
                  Bu dünyadaki en mutsuz insanlar, başkalarının ne düşündüğünü takıntı haline getirenlerdir.' -

Virginia Woolf

Yorum

• Ciddi ciddi soruyorum Uğurcan olmasaydı nolurdu?
                    Ali yazar Veli bozar

Yorum

• { Trondsen
                      { Siopis
                      { Berat

} Koita
                      } Bakasetas
                      } Dorukhan

Yorum

• alırız alacağız panik yok

Yorum

• İlk olarak Halil Alemdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Adam 48 saat topu düzeltti biri de demedi ki belki vurur önüne basalım

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                          Inan adam topu aldigindan beri vuracak onunu kesin diye kahvehaneyi ayaga kaldirdim sonunda oldu

2010_2011 süperlig şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak fadigaTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Dorukhan ve bakasetas 2.yarı başlamalı.Eğer 60.dk yı beklersek geçmiş olsun
                            Aynen. Değişiklikler geç olursa bu maç dönmez.

Yorum

• Basak macida 3 puan bu macta cikip alinacak 2.yari bu mac..2.golu yemezsek 2.yari golu bulacagizda beraberlik istemiyorum bu kadar zayif bir rakibe karsi..
                              1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                              2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                              3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• sürekli kadroda değişiklikler yapıyoruz 2 hafta önceden ders almamışız belli..
                                çok kötü değiliz çünkü bu kadroyla bu kadar oynayabiliriz zaten.
                                hamsiki tut zaten atak yapamayız.

2 önlibero ile de atak yapamamaya çanak tutuyoruz.

...............uğurcan....................
                                peres...edgar....hüseyin...denswil
                                ..........siopis....dorukhan...........
                                abduş.........hamsik.........djaniny
                                ...............cornelius...................
                                YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

Yükleniyor...
                                X