direk hocanın hatası şu oyun şu saçma sapan kadro yahu dorukan gibi adam bakasetas gibi adam oynatılmaz mı ligin bence en berbat en zayıf takımı karşısında şu düştüğümüz hal kabul edilemez hoca deplasmanda sürekli yenilerek şampiyon olunmuyor ha .
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Lig 18. Hafta | Altay 1 - 2 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBiz bu Peres'i neden transfer ettik? İlk yarı bitecek herifin ofansif aksiyonlarda etkin olduğu maç sayısı üç tane bile değil. Bugün de maşallah hiçbir atakta yok. Böyle vasat bir adama neden bu kadar para veriyoruz anlamıyorum. Trondsen bile bugün daha çok bindirme yaptı, hücuma, çıktı. Vicdansız herif...
Yorum
-
ömür eski haline gelmiş yeniden bitiklerde. Bakasetasın ölüsü şuan oyuna girmeli şut çeken yok Corneliusa top taşıyan yok hamsik kanat veya forvet arkası olmuyor . eğer ikinci yarı ilk 15 dk gol bulursak oyun değişir . hakem çok etkilenmiş net faul ve kartlık her pozisyonumuzu oynattı. meşhur VAR o penaltıya çağırmazsa neye çağıracak, avcı son 2 deplasman formsuz.Rabbim sana binlerce şükür ki! Beni bu renklere tutkun bir kulun olarak yarattın...
Yorum
-
İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBiz bu Peres'i neden transfer ettik? İlk yarı bitecek herifin ofansif aksiyonlarda etkin olduğu maç sayısı üç tane bile değil. Bugün de maşallah hiçbir atakta yok. Böyle vasat bir adama neden bu kadar para veriyoruz anlamıyorum. Trondsen bile bugün daha çok bindirme yaptı, hücuma, çıktı. Vicdansız herif...
Abdülkadir bir tane etkili aksiyonu yok! Peres'in uyuşuk futbolu da eklenince haliyle sağ kenardan bir tane etkili akınımız olmadı. Saklanarak futbol oynuyorsunuz. Ayıp be ayıp!
Yorum
-
İlk olarak Halil Alemdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAdam 48 saat topu düzeltti biri de demedi ki belki vurur önüne basalım
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
2010_2011 süperlig şampiyonu TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak fadigaTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDorukhan ve bakasetas 2.yarı başlamalı.Eğer 60.dk yı beklersek geçmiş olsun
Yorum
-
Basak macida 3 puan bu macta cikip alinacak 2.yari bu mac..2.golu yemezsek 2.yari golu bulacagizda beraberlik istemiyorum bu kadar zayif bir rakibe karsi..1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
sürekli kadroda değişiklikler yapıyoruz 2 hafta önceden ders almamışız belli..
çok kötü değiliz çünkü bu kadroyla bu kadar oynayabiliriz zaten.
hamsiki tut zaten atak yapamayız.
2 önlibero ile de atak yapamamaya çanak tutuyoruz.
...............uğurcan....................
peres...edgar....hüseyin...denswil
..........siopis....dorukhan...........
abduş.........hamsik.........djaniny
...............cornelius...................YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..
Yorum
Yorum