Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Lig 12. Hafta | Beşiktaş 1 - 2 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
Eze eze 2021-2022.
#Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.
Yorum
-
İlk olarak Tahir61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
İzledikçe tüylerim diken diken oluyor ağlamaklı oluyorum...
Biz bunu hak ediyoruz artık...
Sizde de öyle olmuyor mu???
Gelsin artık şu özlem duyduğumuz Şampiyonluğumuz...S.V.A.K.O
FATİH TEKKE
Yorum
-
Yeri geldi nefret ettik yeri geldi bunaldık lanet okuduk ama bunlar Trabzonspor’a değil Türkiye liglerindeki kirli düzeneydi. Resmî olarak güle oynaya şampiyonluk kutlayamadığımız 40 sene geçmiş olmasına rağmen bu kadar sağlam temellere dayalı böylesine karşılıksız sevgi dünyanın hiçbir camiasında yoktur. Çünkü Trabzonspor bizim kültürümüz,namusumuz,şerefimiz,haysiyetimiz bunu herkes bilsin. Değil 40 sene 400 sene de geçse geriden gelenlerin bu kültürü yaşatacağına adım gibi eminim çünkü kanlarımız başka akıyor,farklıyız.
Yorum
-
S.V.A.K.O
FATİH TEKKE
Yorum
-
8E6F45A2-2CA2-4151-A5E9-3FB0BAAA96FF.jpeg
Beşiktaş’ı forvetimiz Cornelyusla genişlettik, bu forvetsiz olanı bi dahaki maç deneriz.10-Abdülkadir Ömür
----------8---------
Yorum
-
İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGelin beklerim,10-15 pideyle korkacak değilim😀“Yenmez taamı ümeranın, fuzelanınÇünkü hakkıdır, yetimin fukaranın “
Yorum
-
Bu son dakika golüyle gelen coşku, sevinç beni korkutmuyor değil. Şu an çokça konuşuluyoruz, şampiyon ilan filan edildik, bunlar doğru değil. Bir iki maç beraberlik mağlubiyet de taraftar kitlemizin bu coşkuyu nefret dönüştürme potansiyeli hayli yüksek. Az sakin, yavaş.
Yorum
-
Vallahi hangi takım olursa olsun, bir takım 12 haftada şampiyonluk rakiplerine 9-10 ar puan fark atarsa, o takım özel muamele görür.
Her anlamda.
Lidersin, yenilmemişsin, göz önündesin...
Bunların sonucunda bütün ışıklar üzerine tutulacaktır.
Rakiplerin senin maçlarını hedef maç olarak seçecektir.
Bunlara hazır değilsen, şampiyonluktan da bahsedemezsin.
Uzak durulması gerekenler, ukalalık, kibir...
Taraftar coşacak tabi.
İki hafta sonra o tribünde insanlar nasıl coşmasın?
Coşmuyorsa sıkıntı var demektir.
Yorum
-
Maçın tekrarını özellikle son yarım saatini tekrar izlemem lazım. Ben maçı Köksal Baba'nın en kızgın hâli gibi izlerim, Dorukhan'ın Berat'la çıktığını fark edememişim. Serkan sağa, Dorukhan ortaya geçti sanıyordum. Risk almışız yani.
Berat'ın çıktığı maçlarda yerine Siopis ya da Hamsik geçtiğinde takım bi akışkanlık kazanıyor sanki. Heee, Siopis ilk 11'de tek ön libero çıkınca sonradan girdiği gibi katkı veremez bence orası ayrı. Transfer başlığında da yazdım iyi oyun kuran bir 6 numara da lazım.
Puan kaybı olmayınca unuttuk ama bu takımın çok eksiği var mevki-oyuncu olarak, bu alınan puanlar takdiri hak ediyor.En son kaçarava tarafından düzenlendi; 10.11.2021, 10:28.
Yorum
-
İlk olarak Onur Akyüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle[ATTACH]20976[/ATTACH]
Beşiktaş’ı forvetimiz Cornelyusla genişlettik, bu forvetsiz olanı bi dahaki maç deneriz.
Trabzonspor, BJK maçında çok iyi oynamadı ama çok akıllı oynadı. Merkezi kapatıp rakibi kanatlardan yapılacak ortalarla akın yapmaya mecbur etti. Bu da Abdullah Hoca'nın Teknik Direktörlük farkı
NOKTA!En son HOPA'LI TS'Lİ tarafından düzenlendi; 10.11.2021, 10:29.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum