Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 10. Hafta | Göztepe 0 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Süper Lig 10. Hafta | Göztepe 0 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu

Hız kesmeden devam..
    Gazanız Mübarek olsun..
    Herkese Hayırlı Kandiller.
    169
    Uğurcan Çakır
    0%
    7
    Dorukhan Toköz
    0%
    3
    Vitor Hugo
    0%
    10
    Edgar Ié
    0%
    1
    Stefano Denswil
    0%
    1
    Berat Ayberk Özdemir
    0%
    1
    Marek Hamšík
    0%
    2
    Abdulkadir Ömür
    0%
    74
    Gervinho
    0%
    24
    Yusuf Sarı
    0%
    0
    Djaniny
    0%
    0
    Emmanuil Siopis
    0%
    44
    Serkan Asan
    0%
    1
    Andreas Evald Cornelius
    0%
    0
    Hüseyin Türkmen
    0%
    1
    ölümüne trabzon !

Göztepe ve Rize'den 6 puan alıp Bjk'ye yenilmezsek bile mükemmel..
    I am not in danger , I am the danger..

Yorum

En cekindigim deplasman..Bu macta deplasman rekorumuz sonlanabilir..Göztepe bize cok ters gelen bir takim. Deplasman olmasi yinede bir avantaj sayilabilir. Icerde daha cok zorlaniyoruz onlara karsi. Iyikide haftaya hepsinin zor maclari var..
      KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

İlk olarak AyhanPe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        En cekindigim deplasman..Bu macta deplasman rekorumuz sonlanabilir..Göztepe bize cok ters gelen bir takim. Deplasman olmasi yinede bir avantaj sayilabilir. Icerde daha cok zorlaniyoruz onlara karsi. Iyikide haftaya hepsinin zor maclari var..
        Ayhan babaaaaaa bi dur daaaa!!!...
        Bjk maçına kadar rahatım neden bilmiyorum..
        ölümüne trabzon !

Yorum

Alanya bu hafta feneri yener. Bjk gs berabere biterse bizim alacağımız 3 puanla beraber fark bir nebze açılacak. Hadi uşaklar
          #11Yattara | 97 Tellioğlu

Yorum

İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ayhan babaaaaaa bi dur daaaa!!!...
            Bjk maçına kadar rahatım neden bilmiyorum..
            Rahat olalim zaten ama yinede isi sIki tutalimda Kasimpasa - Göztepe macini izledim. 2.yaridaki Göztepe bize bayagi zorluk cikarabilir. Hamsik oynayacak duruma gelir umarim..

Rize ile icerde oynayacagimiz macta ilginc. Nerdeyse kader macina dönüsebilir onlar icin. Bjk ile Sporting deplasmanindan sonra karsilasmamiz avantaj. Onlar icin cok önemli bir mac. Varlarini yoklarini koyacaklardir..Iyi bir zamanda oynuyoruz onlarla aslinda..

Önümüzde ki üc hafta hersey bizim elimizde. Firsati iyi degerlendirmeliyiz..
            En son AyhanPe tarafından düzenlendi; 18.10.2021, 00:33.
            KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

hamsik ve nwakeme döner umarim.
              peres dönmese bile dorukhan pek aratmaz peresi.

beşiktaş macına kadar puan kaybetmek yok

Yorum

Vurur geçeriz

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Göztepe ve Rize'den 6 puan alıp Bjk'ye yenilmezsek bile mükemmel..
                  3+3+1=7 harika olur
                  2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                  82 HELAL PUANLA
                  TRABZONSPOR

Yorum

Sezon başından beri fazla net pozisyon bulmadan goller atıyoruz fener maçına özel birşey değil. Daha net pozisyonlara girmek için daha atletik oyuncularla daha hızlı oyun oynamak gerek. Yerleşik oyun böyle, yetenekle açıyorsun, bizim ayrıca fiziksel defolarimiz olduğu için rakibi hirpalayamiyoruz. Daha sakin ve garanti oynuyoruz.

Ligin sonuna doğru bu oyun bizi de strese sokabilir, daha fazla pozisyon üretmemiz lazım.

Futbol enteresan oyun, sürekli pozisyona girip kaçirsan o da takımı olumsuz etkileyebilir ama sabırlı oynamak rakibi strese sokabiliyor. Iyi oynadık ama tek hatada maç verirsek baskısıyla rakip hatalar yapmaya başlıyor, sen uygun ani beklediğin için fazla kendini hirpalamiyorsun ve zamanı geldiğinde fişi çekiyorsun. Bu da kolay değil tabi sağlam psikoloji ve kalite istiyor. Ligin sonuna doğru iyice zorlaşıyor işler.

Mesela ersun bunun tam tersi, kendimizi hirpaliyorduk gol için, baski tempo, uzun top falan derken erken final paslar, pozisyon kaçırmalar, bir bakmışsin oyun elden gitmiş skor da yok, dakikalar erimiş, gol yok. Böyle çok maç yaşadık.

Modern oyun uygun ani beklemeyi gerektiriyor. Tabi herşeyi daha doğru ve biraz daha hizli yapmak lazım.

Yorum

Göztepe maçını geçersek en yakın rakibimize 4 puan farkı takmış oluruz. Göztepe çok zor maç olacak. İyi takım.

Yorum

İlk olarak AyhanPe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Beto bize ters geliyordu. Göztepe yi bu hafta izledim dengesiz oynuyorlar. 10 dk iyi iseler 10 dk sapıtıyorlar.
                        Motivemiz bozulmaz ise (Allahın izni ile) rahat geçeceğimiz bir maç diyorum.
                        "çınlasın gökyüzü karadeniz ağlasın yıldızsın aysın eren iyi ki varsın"

Yorum

Dün akşam maç bittikten sonra olanları detaylı takip edemedim. Belli ki Aziz Yıldırım tarzı gündem değiştirme mücadelesi veriyorlar. Bir taraftan böyle davranmaları hoşuma gidiyor. Yalın gerçekle yüzleşmek yerine yel değirmenlerine savaş açmışlar. Bence cevap yetiştirmeye çalışıp boşa enerji tüketmeye gerek yok, kendi kendilerine debelenip dursunlar. Üç puan cepte. Geriye değil, öne bak. Önümüzde de Göztepe maçı var.

Sakatlık yaşayan oyuncularımızın durumunu bilmiyorum. Şüphesiz ki eksiklikleri hissedilir ancak esnek ve geçmiş dönemlere göre geniş bir kadromuz var. İnşallah İzmir'den de iyi oyun ve üç puanla döneriz.
                          Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

Uğurcan
                            Dorukhan Edgar Hugo Denswill
                            Berat Siopis
                            Ömür Bakasetas Gervinho
                            Djaniny.

Denswill ile başlanır yine Trondsene dönülür orası çok önemli değil.

Gervinho inanilmaz kötü ama mecburen oynayacak.

Oyunu yikamadigimiz için de yine Djaniny tercihi yapılabilir.

Hamsik ve Nwakamenin yokluğunda pozisyon üretmek çok zor. Geriye düşmeden atacağımız 1 gol ile kazanacağımız maç olabilir. O yüzden de böyle kontrollu bir şekilde sahaya çıkmak lazim.

Yorum

Gram zorlanmayız bu maçta. 3 puan yazdım bile.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X