Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 10. Hafta | Göztepe 0 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Göztepe maça iyi motive olmuş seyircisinin önünde çok kora kor başladı özellikle ilk yarım saat nefes aldırmadı bize.

Eksikler çok etkiledi hangi takımı olsa etkiler bu kadar kilit oyuncunun yokluğu,Hamsik'i de eksik sayıyorum helen sakatlığın etkisindeydi dün akşam,Cornelius kampa yoldan gelmiş,Perez ve Trondsen ilk onbirin iki kanat beki de olmayınca bu galibiyet daha da değerli hale geldi.

Zor dönemde kolay gibi görünen ama zor bir deplasmanı geçtik.Avcı, Siopis'i orta saha savaşına dahil edince oyun golü bulursak işi bitireceğimiz bir şekle döndü.Oyuna ve eksiklere göre çok ekstra bir galibiyet oldu.İlk yarıyı lider bitirmek adına önemli bir virajı iyi döndük.
    En son Larking tarafından düzenlendi; 24.10.2021, 12:08.
    DUYDUĞUMU UNUTURUM,BİLDİĞİMİ HATIRLARIM,YAPTIĞIMI ÖĞRENİRİM.

Yorum

• Bir çok olumsuzluğa rağmen çok önemli bir galibiyet aldık.Tüm oyuncularımızın ayağına sağlık.

Maç bizim için ilk yarıda bayağı zor geçti.Hem trübin baskısı hemde saha da istediğimiz oyunu kuramamak sebebiyle zorlandık ama onlar kaçırdıkça moralim her dakika daha da yükseldi çünkü en az 1 gol atacağımızı ve ikinci yarı da rakibin enerjisinin düşeceğini tahmin ediyordum ki maç beklediğim şekle dönmeye başladı.Golü de ya Gervinho,Djaniny ya da korner atışından Vitor Hugo atacakmış gibi hissediyordum ki Gervinho en sonunda sahneye çıktı ve 1 puana 2 puan daha ekleyip maç kazandıran yıldız olduğunu gösterdi.Zaten her maç 1-2 net pozisyonu oluyordu.Berabere kaldığımız maçlarda atamamıştı ama bu kez affetmedi.Attığı gol kolay gibi görünebilir ama aslında zor bir gol hafif çapraz pozisyonda top kontrolü ve bitirici vuruş mükemmel.

Çok iyi oynayamasakta akıllı ve ciddiyetle oynayıp oyuncu kalitemizle kazandık.Zaten her maçı iyi oynayarak kazanamazsın o yüzden böyle maçları kazanmak çok önemli.Maçta ön plana çıkan şey çok iyi mücadele ettik.Ugurcanin konsantrasyonu iyi idi.Vitor Hugo harika oynadı.Abdülkadir müthiş savaştı.

Abdullah hoca ve ekibini de ayrıca kutlarım güzel iş çıkartıyorlar.Herkesin emeğine sağlık.

Bu galibiyet fb maçından bile daha değerli oldu benim için çünkü birçok eksiğe rağmen bu deplasmandan 3 puan ile dönmek hem bizi daha fazla motive edecek hemde rakiplerimizin direncini daha da azaltacak.Zaten şuan en tepede biz olduğumuz için herkesin hedefinde biz varız ve olmaya devam edeceğiz taraftarımız bu tuzaklara düşmemeli herşeye kulaklarını tikamalı o ne demiş şu ne demiş takılıp kalmamalı. Saha da hedefe kilitlenmis bir takım var ve sadece ona odaklanmalıyız.

Yorum

• Yorum

• Arkadaşlar kusura bakmayın 1-2 kere kötü oynar kazanırsın ama ben en son hangi maç iyi oynadık hatırlamıyorum. Fenerbahçe maçında bile 11-10 iken etkisiz kaldık. Evet göztepe maçında wakame, baka yoktu ama en azından kapanır kontra atakla pozisyon bulursun, o da olmadı. Kaleye iki şutumuz var biri gol oldu. Son pozisyon gol olsa neler konuşulurdu. Ben şu an hiç memnun değilim. Abdullah hoca kaç kez sıçradı ama yeni maçlarda bakalım sıçrayabilecek mi? Şu bir gerçek devre arası 2 net transfer ve göndereceğimiz oyuncularla şampiyon olacağız.

Kalması gerekenler:uğurcan,erce,serkan,peres,ahmetcan,hugo,edgar,denswil,ismail,
          dorukhan,siopis,hamsik,berat,bakasetas,wakame,gervinho,abdülkadir,yusuf,
          cornelius+hareketli forvet(sorloth)+skorer kanat(brynhildsen)

Gönderilecekler: djaniny(gevşek),koita,hüseyin,yunus,trondsen(sakatlıktan dolayı),parmak

ideal 11
          uğurcan

peres-edgar-hugo-denswil

dorukhan-hamsik-berat

gervinho-baka-waka
          (transfer)
          cornelius
          (transfer)

En son Lantis tarafından düzenlendi; 24.10.2021, 13:11.

Yorum

• İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            28 maç kaldı geriye 19 g rahat şampiyon yapar duruyor 17-18 g ise 4-5 m ile yine şampiyon yapar
            Umarım en fazla 4-5 m sezonu kapatırız

avcı hocanın Moneyball filminde olduğu gibi rakamlarla ilerlemesini seviyorum açıkcası.

not:ah gervinho ah..
            Kağıt üstünde baktığımda bizi sadece bjk yenebilir gibi duruyor. Ama maç sahada oynanıyor. Normalde dünkü maçta fark atmamız gerekiyor ama sakatlıklar vs zor kurtulduk. Hayırlısı ile bu tarz galibiyetlerle sakatsiz ilerleriz inşallah. Rakiplerin gardı da çok önemli. İnşallah erken kopar lig

Yorum

• Vallaha o kadar eksik ile beraberlik iyi sonuç dedim...

Siopis belki girerse orta sahayı tutar kazanabiliriz dedim şükür öyle oldu...

Abdullah hoca ne yaptı ne etti yine maçı aldı bazen çok kompleksleri olduğu için kızıyorum kendisine ama, ne yapıp ne edip maçı kazanmasını biliyor...

Herkese mutlu pazarlar...

şikebahçeliler ağlamaya devam etsin .
              S.V.A.K.O
              FATİH TEKKE

Yorum

• İlk olarak Lantis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Arkadaşlar kusura bakmayın 1-2 kere kötü oynar kazanırsın ama ben en son hangi maç iyi oynadık hatırlamıyorum. Fenerbahçe maçında bile 11-10 iken etkisiz kaldık. Evet göztepe maçında wakame, baka yoktu ama en azından kapanır kontra atakla pozisyon bulursun, o da olmadı. Kaleye iki şutumuz var biri gol oldu. Son pozisyon gol olsa neler konuşulurdu. Ben şu an hiç memnun değilim. Abdullah hoca kaç kez sıçradı ama yeni maçlarda bakalım sıçrayabilecek mi? Şu bir gerçek devre arası 2 net transfer ve göndereceğimiz oyuncularla şampiyon olacağız.

Kalması gerekenler:uğurcan,erce,serkan,peres,ahmetcan,hugo,edgar,denswil,ismail,

Gönderilecekler: djaniny(gevşek),koita,hüseyin,yunus,trondsen(sakatlıktan dolayı),parmak

ideal 11
                uğurcan

peres-edgar-hugo-denswil

dorukhan-hamsik-berat

gervinho-baka-waka
                (transfer)
                cornelius
                (transfer)

Sıçraya sıçraya yenilgisiz gidiyor adam nasıl sıçramaysa artık

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Furkan Özdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Tam Hamsik'in uzaktan yazdığı ve 1-0 kazandığımız bir maç havası var.
                  ne güzel bir tahmin olmuş göztepe'nin hakkını verelim, çok baskılıydı, şampiyonluk içinn böyle maçları da almak lazım... güzel bir 3 puan oldu...

Yorum

• İlk olarak jönts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Enes kardeşim boşver gel golü kutlayalım.
                    Kutladık tabi kardeşim cansın sıkıntı yok
                    S.V.A.K.O
                    FATİH TEKKE

Yorum

• 22 maça çıktı deplasmanda yenilmeme rekoru
                      Vodafone Park'ta da yenilmezsek 30'lu rakamlara çıkartırız ve hiçbir takım bu rekora yakından bile ulaşamaz.
                      Kendi sahamızda 90 maç yenilmeme rekoru da bizde
                      Kazım gibi sev, Dozer gibi oyna.
                      TS BİR DEVRİMDİR.
                      İSTANBUL HEGEMONYASINI 7 KEZ YIKAN
                      2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                      82 HELAL PUANLA
                      TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        22 maça çıktı deplasmanda yenilmeme rekoru
                        Vodafone Park'ta da yenilmezsek 30'lu rakamlara çıkartırız ve hiçbir takım bu rekora yakından bile ulaşamaz.
                        Kendi sahamızda 90 maç yenilmeme rekoru da bizde
                        Kazım gibi sev, Dozer gibi oyna.
                        TS BİR DEVRİMDİR.
                        İSTANBUL HEGEMONYASINI 7 KEZ YIKAN
                        deplasmanda yenilmeme rekoru 40 maç ile gs'de. biz kendi rekorumuzu geliştiriyoruz.
                        3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.

Yorum

• Ömür vs gö.tepe
                          Siopis vs gö.tepe videolarini bekliyoruz hep Hamsik olacak degilya.
                          burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• İlk olarak Lantis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Arkadaşlar kusura bakmayın 1-2 kere kötü oynar kazanırsın ama ben en son hangi maç iyi oynadık hatırlamıyorum. Fenerbahçe maçında bile 11-10 iken etkisiz kaldık. Evet göztepe maçında wakame, baka yoktu ama en azından kapanır kontra atakla pozisyon bulursun, o da olmadı. Kaleye iki şutumuz var biri gol oldu. Son pozisyon gol olsa neler konuşulurdu. Ben şu an hiç memnun değilim. Abdullah hoca kaç kez sıçradı ama yeni maçlarda bakalım sıçrayabilecek mi? Şu bir gerçek devre arası 2 net transfer ve göndereceğimiz oyuncularla şampiyon olacağız.

ideal 11
                            uğurcan

peres-edgar-hugo-denswil

dorukhan-hamsik-berat

gervinho-baka-waka
                            (transfer)
                            cornelius
                            (transfer)
                            Kapanıp kontrayla gol bulduk zaten. Gervinho ilk yarıda topları ezmese 2-3 de olurdu belki. Golü atıp öne geçtikten sonra da risk almadık, geride bekledik. Gol lazım olsa yüklenip atardık son 20 dk.
                            ( ゚д゚)

Yorum

• İlk olarak 6Şafak Aydın1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ömür vs gö.tepe
                              Siopis vs gö.tepe videolarini bekliyoruz hep Hamsik olacak degilya.

Baskı altında topu kontrol edişi sonrasında ikinci oyuncu Obinna'dan sıyrılışı çok klastı. O pozisyonda sarı çıkmadı mesela, halbuki iki kişiyi eksiltti çat diye vurup indirdiler.

Siopis
                              En son Ufuk tarafından düzenlendi; 24.10.2021, 15:01.
                              ( ゚д゚)

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Baskı altında topu kontrol edişi sonrasında ikinci oyuncu Obinna'dan sıyrılışı çok klastı. O pozisyonda sarı çıkmadı mesela, halbuki iki kişiyi eksiltti çat diye vurup indirdiler.

Siopis
                                Bu siopis her eve lazım abi enerjisi hiç bitmiyor adamın...

Oyuna girince hemen farkını hissetirdi zaten..

Golde ön asist yapan da kendisi...

Helal olsun aldığı parayı kuruşuna kadar hak eden oyunculara bayılıyorum..
                                S.V.A.K.O
                                FATİH TEKKE

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X