Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 8. Hafta | Kayserispor 1 - 2 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu defa maci bandicam programi ile muhafaza ettim. Bulamiyoruz baska.
    burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• 5 fark atacağın maçta rakibe puan şansı tanıyor, 5 değişiklik yapıp maça başladığın seviyenin altına iniyorsan hem kadronda hem de hocanda ciddi yetenek sorunu var demektir.

50 tane hücumcuyla oynadın, galibiyet golün penaltıdan, rakip savunmayı bırakmış onlarca atak şansın var ama gol yok.
      Djaniny denen yetenek fukarası hala adam yerine konuyor, Gervinho'ya çuvalla para verdin, Tony leş atıyor kenara almıyorsun, mecburen Gervinho'yu sağa atıyorsun, sok çıkar sok çıkar, adamda motivasyon kalmaz, bırak oynasın adam, sanki kenarda Robben var.

Hoca gs maçından beri istikrarlı olarak saçmalıyor, neyse ki bugün kendi kendine yenilecek bir rakip vardı karşıda.
      Bitiricilik eksiğine ve hocaya rağmen takım gidiyor.
      Umarım bu yetenek seviyesi vasat fb'ye de yeter.

Yorum

• Sağ kanada kim geçse çok kötü oynuyor. Nwkaeme'nin arkasında oynamak zaten işkence.

Üçlüye dönmek için güçlü nedenler. Çünkü sandalyenin çaprazlama iki ayağı yok, takımı ayakta tutmak için birşeyler denemek lazım.

Yorum

• Cornelius, Gervinho, koita, Yunus , djanini
          Tam olarak verim alamiyoruz hücum hattindan
          Isimiz zor hep böyle gitmez orta sahayla

Yorum

• İlk olarak Cem Balcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Çok iyiydi ama son dönemde kötü olduğu için iyi diyorum yoksa yine kendi bitirmesi gereken, bitireblieceği pozisyonlar vardı. Cornelius'a verdiği pas mesela, çapraza atacağına kendi vurmalıydı.

Üstüne koyarak ilerler umarıım.
            ( ゚д゚)

Yorum

• Ömür ve Berat özgüvenlerini kazandi gibi görünüyor. Defans biraz daha derli topluydu bugün ancak forvet hatti rezalet. Cornelius hic degilse cabaliyor ancak Gervinho ve Djanini cok laubaliler.
              Bize her yer TRABZON

Yorum

• Bre Allahsiz forvetler, igne deliginden topu gecirin demiyoruz, normal bir futbolcunun atabilecegi golleri bari atin yani. Cornelius asla bir takimi sampiyon yapabilecek kalibrede forvet degil. Djaniny ve Gervinho bizden cok rakibi sahada tutan yaratiklar. Nwaka ne derdi var bilmiyorum ama inanin yuzunu gormek istemiyorum artik. Devre arasi muhakkak bir kanat takviyesi lazim.

Yorum

• İlk olarak 6Şafak Aydın1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bu defa maci bandicam programi ile muhafaza ettim. Bulamiyoruz baska.
                  Paylaşma durumun var mi ?

Yorum

• O değil de Bakasetas ne koydu bazukayı

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ahmet nerdesin ya foton gitti.
                      Kazandık ya. Fener maçına kadar kafayı kuma gömdü bekliyor

Yorum

• Avcı Hocam. Tamam sana inanıyoruz.

Ama bu takım neden gol atamıyor?

7 net girilen pozisyondan sadece bir gol mü atar koskoca bir takım.

Avcı Hocam sen bunun cevabını ver bize?

Saçlarım beyazlamaya başladı. Bu ne biçim stres ya.

Nwakaeme Cornelius Djanini al birini vur ötekine. İnsan gol atamaz mı ya?

Yorum

• Gs'nin 3 yediği takımı, kaçan gollere rağmen 6 isabetli şut ile 2 gol atarak mağlup ettik. Mac fazlasıyla da olsa lideriz.
                          Sanırım bir Trabzonspor taraftarının mutlu olması için yeterlidir.
                          Ligin orta sıralarında sürünüp istanbul takımlarını takip etmeyi tercih etmeyiz herhalde.
                          Ve zannediyorum şu an hiçbir Trabzonspor taraftarı keşke başımızda parreira, sergen, Terim veya erol bulut olsun istemezdi.
                          Bir ihtimal hasan üçüncü veya Fatih tekkeyi bekleyenler vardır muhakkak ama seslerini yükseltmek için birkaç haftaya daha ihtiyaçları var.

Yorum

• Bu stresle bu sene ömürümüzü tamamlarız çoğumuz öyle görünüyor. Kafam çatlıyor şuan.

Yorum

• Bukadar stres yeter hızlıca terkedelim bu başlığı.
                              Keyiflenelim biraz buyrun.
                              • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• Doğru düzgün net gol pozisyonu vermedik ama yine diken üzerinde oynadık. Maçı ilk yarıda koparabilirdik. Direkten dönen topların bir kısmı şansızlık diğer kısmı beceriksizlik

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X