Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 7.Hafta l Trabzonspor 1 - 1 Alanyaspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sana aynı attığın linkteki paragraf ile cevap vereyim:

Faz III: Amaç; ürünün klinik etkinliğinin ve yan etkilerinin daha geniş bir hasta popülasyonunda değerlendirilmesidir. Hedef hastalığı olan 1000-3000 hasta gönüllü bu çalışmalarda yer alır. Çalışmalar genellikle çok merkezli, çok uluslu, randomize ve çift kör olarak planlanır. Klinik çalışmaların bu fazının tamamlanması 3-4 yıl sürer. Bu fazın ana amacı "etkinliğin kanıtlanması ve yan etkilerin izlenmesidir.

1000-3000 yazan yeri okudun değil mi? Şimdi benim attığım ilk linkteki sayıya gidip bakıyorsun tamam mı?

A total of 43,548 participants underwent randomization, of whom 43,448 received injections: 21,720 with BNT162b2 and 21,728 with placebo.

Kaldı ki bir de bu sayı Aralık 2020 sayısı. Yan etki çalışmasında 800.000 kişi var.

Şimdi ingilizceden ortaokul matematiğe geçiş yapıyoruz. Ters orantı konu. 1000 kişi ile 3-4 yıl sürerse 800.000 kişi ile ne kadar sürer.

Daha kendi yazdığının yanlış olduğunu kabul etmekten uzaksın kalkmış bir de bana hayat dersi vermeye çalışıyorsun. Faz 3 tamamlanmamış diyorsun pfizer'ın kendisinin tamamladığı, yayınlanan makale orada duruyor. Yan etkisi belli değil diyorsun koca çalışma orada, aç oku önce.

Sıvı'ymış.

İlk olarak Royal Heart tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Sana nacizane bir tavsiye karşındakini kafandaki kategorizasyon ile ölçmeye kalkarsan hayatın boyunca çok acı dersler çıkarırsın bunu öncelikle ifade edeyim, cevap verilmeye değer bir üslubun da yok ya bu da benim yalnızca küçük bir ihlalle tekrarlanmayacak bir hatam olsun, bu kadarı da fazla olabilir zira: Zannetmiyorum ki artık burada faz aşamaları neyi amaçlar, kaç senede gerçekleşir, covid19 ne zaman baş göstermeye başladı bilmeyen olsun keza bu ülkede ortalama seviyede Türkçe bilgisi ve ortalama zeka ile herhangi birisi bunun muhakemesini kolaylıkla yapabilir ve kendine yapılacak muameleyi kendisi takdir eder ama istisnalar var demek ki, ha bu da herhalde bahsettiğin "sıvı" ile hiçbir bağı olmayan alelade bir firmanın açıklaması olsa gerek:

Okuduğunu anlamak evet gerçekten önemli.
    30 Nisan 2022 - Şampiyon TRABZONSPOR
    8.KUŞATMA

Yorum

• ( ゚д゚)

Yorum

• bu statta 10 bin kişi mi var şimdi?

parmakla sayılacak kadar adam görünüyor valla. bir numara var bizim satılan koltuklarda ama çözemedim. 2-3 bin kişi var gibi duruyor. millet bilet alıp gelmiyor mu, maç tam başladığında mı giriyor ne oluyor anlamıyorum.

Yorum

• Yazık stadı dolduramayan taraftara

Yorum

• Bu stadın durumu nedir ya yazık günah vallaha...

Bomboş yazıklar olsun...
            S.V.A.K.O
            FATİH TEKKE

Yorum

• Avcı Başakşehir’de seyircisiz, baskısız ortamda başarılı olduğu için taraftarımız ince düşünmüş.

Yorum

• Stadın boş olmasının sebebi taraftarın şampiyonluğa asla inanmaması..
                I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Şöyle fena değil yine

Yorum

• Takımımıza başarılar diliyorum kaza yaşamamız lazım. Kritiği maç sonunda yaparız

Yorum

• Stadın boş olması da dönüp dolaşıp aynı yere geliyor. İlk maç dışında sahada coşkulu bir takım yok. Maç kazansak bile taraftar o havaya giremiyor bence.

Tribün olarak zirveyi yaşadığımız dönem tesadüf müdür bilmem son yılların en tempolu ve en zevkli futbolunu oynayan takımdı.
                      #TRABZONSPOR#

Yorum

• Uğursuz spiker ve hakemler dahil herkes Trabzonsporun maglubiyeti icin hazir.

Yorum

• Umarım ilk mağlubiyetimizi almayız.

Yorum

• Benim bildiğim Trabzonspor bu maçı ne yapıp ne edip yenilir. (totem)
                            Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• Yalnız yönetimin de bilet fiyatlarını olabildiğince düşürmesi lazım. Eğer hedef şampiyonluksa para değil taraftar lazım.
                              #TRABZONSPOR#

Yorum

• İlk olarak Fatih K. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Stadın boş olması da dönüp dolaşıp aynı yere geliyor. İlk maç dışında sahada coşkulu bir takım yok. Maç kazansak bile taraftar o havaya giremiyor bence.

Tribün olarak zirveyi yaşadığımız dönem tesadüf müdür bilmem son yılların en tempolu ve en zevkli futbolunu oynayan takımdı.
                                Aynen, takım şampiyonluğa oynayacağının sinyallerini vermiyor, tam tersine her an dağılabilecek bir takım gibiyiz, pamuk helvası kıvamı..
                                I am not in danger , I am the danger..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X