Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Lig 5.Hafta l Kasımpaşa 0-1 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYiğit, Gs'yi bizim Fatih Tekke katılana kadarki Samet Aybabalı takıma benzetiyorum. Yeniden yapılanan, gençleşmiş, fizik gücü bir yere kadar yeten, hücumda üretkenliği sınırlı...
Beşiktaş'ın iyi kötü birlikte oynama alışkanlığı, oyun ezberi var.
Hoca, sistem, kadro vb. birçok faktörün değiştiği şikecilerin işini diğerlerine göre daha zor görüyorum. İşleri yoluna koymaları (Denk rekabet koşullarında) kolay olmayacaktır. Fakat haftalardır rakiplerine çalınmayan penaltılar ile her maçtan önce veya sonra abuk sabuk açıklamalarla kamuoyunu yönlendirerek süreci kendi avantajlarına çevirmelerine şaşırmam.
bjk-Sergen birlikteliğine de hala sorunlu gözle bakıyorum. Rüzgar bir terse dönse hızla kaçacak gibi görüntüsü var.
fb'nin de klasik hareketleri. İyi de olsalar, kötü de olsalar bu manipülasyonları yapıyorlar.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen gs'nin sorununu orta sahada görüyorum Oğuz. Bir de Fatih Terim'in kendisi tabi
bjk-Sergen birlikteliğine de hala sorunlu gözle bakıyorum. Rüzgar bir terse dönse hızla kaçacak gibi görüntüsü var.
fb'nin de klasik hareketleri. İyi de olsalar, kötü de olsalar bu manipülasyonları yapıyorlar.Ağasarlı_61
Yorum
-
-
Koita ve Dorukhan'ın sakatlıklarından gına geldi
2 yıldır Ömür'ünkilerden bıktığımız gibi
Koita zaten bu sezonun kazığı olarak fena girdi bize
Dorukhan iyileşip kendine bakarsa faydalanırız.
Koita umutsuz vaka
Sezon sonu şutlanmalı2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum