Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 3.Hafta l Giresunspor 0 - 1 Trabzonspor l Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şu yukardaki pozisyon neden faul
    BMN TRABZON

Yorum

• İlk olarak Eyüphan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Şu yukardaki pozisyon neden faul
      Süper ligde o kadar saçma ve basit faul çalınıyor ki

Yorum

• İlk olarak 6Şafak Aydın1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Giresun imkan cercevesinde en azindan top oynamaya calisiyor, iyi kötü. Bu degerli birsey. Futbol katilligi yapmiyor.
        Dogru söylüyorsun ama eger puan alamaz ise, futbol oynamaya calismasi birseye yaramaz
        Nefsin icin sevme

Yorum

• Eski Trabzonspor olsaydı maçın başında 0-1 öne geçtikten sonra tekrar 2-1 mağlup olurdu. Abdullah hocayı beğenmesemde hoca iyi niyetli çalışıyor.

Yorum

• şu maç hakkında ;
            İsmail kesinlikle bu takımın oyuncusu değil...Türk kontenjanından kadroya dahil olmasına rağmen yaptığı basit hatalar ile bu takımda olmayı haketmiyor...

Abduş oyunda kaldığı sürece 1 tane olumlu hareket yapamadı...her hafta eleştirdim ve eleştirmeyede devam edeceğim...Bir insan bu kadar mı geriye gider...Hem mental hem fiziki hem kafasal hem ruhsal hiçbirşekilde maçın içinde değil....Kendini bir an önce toparlamalı...

Yusuf'u begenmiyorum..Ama bu maç diğer maçlara göre daha hareketliydi....Sağdan içeri girip sol ayağıyla şut çekmeyi denemeyi bırakmalı daha uygun arkadaşlarına pas vermeliydi..Ama iyiler arasındaydı...

Wakaeme çok mu iyi duruyormu koşuyormu bencil mi sevecen mi karar veremedim..Lakin yorgunluk ve ayağında topu fazla tutma isteği bazen pahalıya maloluyor ama yinede takımın en iyileri arasında....

Hamsik bu maç sanki yorgunluk vardı ama takımı kesinlikle çok rahatlatıyor...

Bakesetas...çok sinirli gereksiz yere kartlar görüyor..Oyuna konsantre olmalı...

Kolay maçı zora soktuk...2 yi atıp işi bitirebilirdik lakin olmadı...

Bu arada forvet kesinlikle Diannay değil olmaz olmamalı bu kadar ağır bir adam olmaz...10 pozisyona girip 1 ini atamıyorsa gitsin kumda oynasın...Maçın en kritik anlarında saç baş yolduruyor

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
            Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• A.S. Giresun'a karşı son saniyelerde mükemmel direniş örneği gösteren Abdullah Avcı mantalitesi önünde saygıyla eğiliyorum.

Anlaşılan o ki, bu sezon da rahat bir şekilde maç izlemek bizim için rüya haline gelecek, yalnız iyi yanı da birtakım hayallerden erken uyandık.
              Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ben bu sene kesin olarak şampiyon olacağımıza inanıyorum,öyle burun farkıyla da değil ha en az 8-10 puan farkla.
                Of of of...

Yorum

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Cornelius en az 3 ay yok gibi...

Şimdiden geçmiş olsun Djaniny'e kaldık...

Peres'de Gayse maçına yetişmez...

Yaz şimdiden oraya bir 0 puan...

Çok yazık oldu çok...

5 milyon Euro bonservis verdiğimiz adam gitti...

Bu senede erkenden bitti maalesef...
                  Enes kardeşimmmm...

Yorum

Ben bu sene kesin olarak şampiyon olacağımıza inanıyorum,öyle burun farkıyla da değil ha en az 8-10 puan farkla.
                    Helal sana Ömür kardeşim.
                    Tutturdun.
                    2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                    82 HELAL PUANLA
                    TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Enes kardeşimmmm...
                      3-4 kişi delirttiler herkesi sene boyu.
                      Fark 15 i aşana kadar kapkara ettiler ruhumuzu.

Yorum

• Sonsuza dek hep sürecek, oğlum da seni sevecek

Yorum

2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                          Gerçek budur. ☆

Yorum

• Teşekkür ederim,bu inancımız umarım önümüzdeki sene de devam eder.

Yorum

Yeni sezonun ilk maçında da aynı şekilde tahmin bekliyoruz
                              30 Nisan 2022 - Şampiyon TRABZONSPOR
                              8.KUŞATMA

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X