Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UECL Play-off Turu (II) | Roma 3 - 0 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Abdüş girse ne yapabilir o da merak konusu ama en kötü gervinho kadar oynar muhtemelen

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Ölüm nereden gelirse gelsin
    Cenazeme bordo mavi çiçek atılacaksa
    Mezar taşıma Trabzonsporlu yazılacaksa
    Ölüm hoş gelsin sefa gelsin...

Yorum

• İlk olarak MuratErdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Oyundan çıkarken cornelius un vücut dili , mimikleri, yüz ifadesi nasıldı ????
      Çok kötü değildi, dayanılmaz bir acı çekiyor gibi durmuyordu

trabzonspor

Yorum

• Berata ilk geldiğinde bayılan biri olarak siopis beratı keser diyorum

Yorum

• İlk olarak Tatar Kemal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Trabzonspor, şu iki maçta Roma'nın sırf şu sahaya dağılımı ve presini alıp ligde uygulayabilse yeter. tur zaten hayaldi hiç olmazsa rakipten bir şeyler kapmak lazım.
          bunu yapsak muazzam seviyeye çıkarız
          onların yaptığı gibi savunma yapabilsek

Yorum

Çok kötü değildi zaten kendini denedi ama yapamadı. Kırık olduğunu zannetmiyorum ben.
            #TRABZONSPOR#

Yorum

• En baştan demiştim boşuna yorulmaya gerek yok diye. Waka, Baka, Gervinho falan dinlenmeliydi, maç eksiği olanlar oynamalıydı. Gervinho inanılmaz kötü, geldiğinden beri. Waka dinlensin diye onu sola atalım bir de öyle deneyelim.

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
              Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• İlk olarak safa77 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Abdüş girse ne yapabilir o da merak konusu ama en kötü gervinho kadar oynar muhtemelen

Bunlar Abdulkadiri çiğ çiğ yer, bir aydır yemek vermemiş Morinho Hocam,

trabzonspor

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bjknin kuraya bak şaka gibi..
                  Bence kolay grup değil denk grup dortmund lider ajax 2.çıkar lizbon ve bjk 3.lük yarışı yapar.
                  Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                  O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                  Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                  Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bizim doktor bastırır. Serdar Dursun gibi düştü adam, onun gibi idare etmeye çalıştı olmadı çıktı. Muhtemelen aynı sakatlık.
                    Bilmiyorum tabi tetkikler sonrası belli olur ama ben kırık olduğunu zannetmiyorum.
                    #TRABZONSPOR#

Yorum

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bu saatten sonra elesek ne olur ya forvetsiz kaldık cornelius gitti şaka gibi...

Ulan nasıl bir talihsizlik bu...

Turda gitti...Belki şampiyonlukda...
                      güzel kardeşim yanlış anlamada sen neden bu kadar çabuk karamsarlığa kapılıyorsun? hep en kötü ihtimali yazıp hep isyan ediyorsun. biraz pozitif ol Allah aşkına.

Yorum

• Roma çok hareketli, sahadaki dizilişleri sürekli birbirleriyle uyumlu olarak hareket halinde. Biz az haraket ediyoruz, oyuncular birbirinden kopuk ve daha durağan.

Yorum

• Yahu Cornelius olmasa kötü tabi ama Djaniny var Koita var abartmamak lazım. Gayet 2 ay idare ederiz. Lig için moral bozacak hiçbir şey yok bu takım ciddiyetle oynarsa bütün maçları kazanır.

Yorum

• İlk olarak Fatih K. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Çok kötü değildi zaten kendini denedi ama yapamadı. Kırık olduğunu zannetmiyorum ben.
                            Bazen kirik catlakdan daha kolay iyilesiyor
                            TRABZONSPOR 1967

Yorum

Çok bişey anlaşılmıyordu hocam. Yalnız dokdor açı duyduğu yere bastırdı. Kırıkta bastırılır mı?

Yorum

• İlk olarak sasort tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                HERKES 4-1-2-3 OYNAMA ÜZERİNE KADRO KURMUŞ AMA BENİM DÜŞÜNCEM 4-2-1-3 ŞEKLİNDE OLMALI DİYORUM

KADRO DİNAMİĞİ YÖNÜNDEN LİGDE YETERLİ BİR KADRO OLSA DA ZAAFLARIMIZDAN DOLAYI KADRO BÜTÜNÜ EKSİKLERİMİZ VAR VE BUNU HIZLI ÇIKIŞLAR İLE ÇOK İYİ DEĞERLENDRİDİLER. ORTA SAHA DA BERAT ÜZERİNE PRES YAPARAK HIZLI ÇIKIŞLAR İLE SKOR ARADILAR

1-YABANCI KURALI NEDENİ İSTENİLEN KADRO KURULMASINA ENGEL TEŞKİL ETTİ. BU SEBEPLE SOL BEKTE İSMAİL OYNUYOR YETERLİ DEĞİL
                                2-KURULAN KADRO KALİTELİ OLSA BİLE YAŞ İTİBARI İLE YAŞLI OLDUĞU İÇİN İSTENİLEN DİNANİZMİ ALAMIYORUZ
                                3- KADRO DEĞERLENDİRİLİRKEN DEFANS İLK ELE ALINIR AMA BENCE BU SAYILAN EKSİKLER NOKTASINDA ETKİLİ BİR FORVET VE İLERİ HÜCUM HATTI BU SAYILAN EKSİKLİKLERİ BENCE MİNİMİZE EDEBİLİR. BU SEBEPLE FORVET KESİNLİKLE CORNELİUS İLERİ HAT GERVİNHO VE NWAKAME DEN OLUŞMALI

ORTA SAHADA BERAT VE İLERİDE BACA VE HANSİK İLE OYNADIK ANCAK BEKLERİMİZ PERES YAŞ İTİBARI İLE İSMAİL HEM YAŞ HEMDE YETERLİLİK OLARAK İLERİ ÇIKŞLARDA GERİ DÖNEMEDİKLERİ İÇİN RAKİPTE ŞU SET OYUNUNU İYİ OYNADIĞI İÇİN İLERİDE BASARAK DURUDURMA PLANINI AŞARAK BERATI TEK YAKALAYARAK PRES YAPIP ETKİLİ OLDULAR.

BENCE İLK HEDEF GOL YEMEMEK OLMALI AMA 60 TAN SONRA ATAMAZ İSEK ONDAN SONRA RİSK ALABİLİRİZ KAYBEDECEK BİR ŞEYİMİZ YOK ÇÜNKÜ
                                AMA HEM RAKİBİN DİRENCİNİ KIRMAK HEMDE SADIRIRKEN GOL YEYİP HEZEYANA UĞRAMAMAK İÇİN 2 ORTA SAHA BERAT VE SİOPİS İLE OYNAYIP BEKLERİ DAHA AKTİF KULLANIP İLERİ HATTINA DAHA FAZLA TOP TAŞIRIZ DİYORUM. BEKTE TRONSENİ OYNAMALI ANCAK İKİ ORTA SAHA İLE TEK BERATIN OYNADIĞI SİSTEMDE TRONSEN İLERİDE ETKİLİ OLAMAZ. KADRO

........................UĞURCAN................... .......
                                PERES......EDGAR......HUGO...........TRONSEN

..............SİOPİS..........BERAT............... ..........
                                ........................HAMŞİK.................... ............

GERVİNHO........CORNERİUS............NWAKAME OLMALI BENCE

bekleri ileri salarak hem ileriyi güçlendiririz hemde geri dönüşlerde beklerde yaşanan gecikmeyi orda bekleyen siopis ve berat ile durdurmaya çalışarak beklerin dönüşü için zaman kazanırız
                                böyle oynasaydık ilk yarı golsüz bitermiydi acep

Yorum

Yükleniyor...
                                X