Ht4 Hosseini'ye mi tercih ediliyor ben mi yanlış görüyorum? İnanılmaz...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Lig 40.Hafta | Trabzonspor 2-1 Antalyaspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
- 
Evet hocam gerisini sen düşün işte,Hosseini PTT liginde bir ihtimal oynar.İlk olarak M.Berke Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHt4 Hosseini'ye mi tercih ediliyor ben mi yanlış görüyorum? İnanılmaz...
Yorum
 - 
Takıma dinlenmek iyi gelmiş.
genel olarak takım diriydi.
iştahlı oynadılar.
avcı hocanın değerini bilenlerdenim.
yeni sezonda çok ama çok farklı güzel şeylerin olacağına inanıyorum.
maya tutarsa,
sağ ve sol bek
beratın yanına bir orta saha
sağ ve sol açık
2 tanede forvet
hadi hayırlısı diyelim.
**
aylardır korner atışlarımızın verimsizliğinden bahsederim.
hatta ve hatta korner kazandığımızda hiç heyecanlanmadığımı yazmıştım
defalarca..
fotomaç gazetesi yeni ele almış.
**
Karadeniztemsilcisi günümüz futbolunda büyük yer tutan kornerlerden gol bulmakta bir hayli zorlanıyor. Bordo-mavilliler her 84 kornerde 1 gol atabiliyor. Önceki gün Antalyaspor ile oynanan mücadelede de Trabzonspor 5 defa korner atışı kullandı. Yine gol çıkmadı.
Yorum
 - 
İlk olarak M.Berke Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHt4 Hosseini'ye mi tercih ediliyor ben mi yanlış görüyorum? İnanılmaz...
Tercih değil Berke, 1 milyon Euroda direten Hoseyni mi klübede otursun 300 bin euroluk Ht4 mü?
Aradaki 600 bin euro fark sağ-solbeke kaydırılsa Ht4 kötü yedek mi?Trabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!
Yorum

En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum