İlk olarak Kadir Aydın tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Lig 27.Hafta | Trabzonspor 0-1 Fenerbahçe | Maç Sonucu
Daraltma
X
Daraltma
-
İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCovid koruması demek istemiş semptom var muhtemelen çok çok kötü bir haber maçtan 3 gün önce Hüseyin Türkmen Show var yani şaka gibi ne kadar şansız bir takımız abi biz ya...
Yorum
-
İlk olarak Isko6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSalonda calismamis mi Hugo? Eger korona semptomlari gosteriyosa salonda isi ne? Bence hafif bi sakatligi vardir.S.V.A.K.O
FATİH TEKKE
Yorum
-
Uğurcan ve Hugo oynamasa bile maçı alırız.
Savunmamızdaki başarının tabii ki bireysel yeteneklerle alakası var ancak en büyük faktör oyun sistemi. Yoksa takım sezon başından beri beksiz oynuyor
Bu takımda Berat olmazsa o zaman sıkıntı olur. 1-2 ay önce Covid geçirmişti zaten o yüzden sıkıntı yok
Yorum
-
İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHugo da sorun yok sanırım, kuruntu yapıyoruz. Ama belli olmuyor işte.
Yorum
-
İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKorumaya alındı deyince sakız gibi çekiliyor cümle oraya buraya. Salonda ise bu adam sakatlık riskinden dolayı dinlendiriliyordur. Belirti gösterse salonda işi olmaz, evde dinlenir.S.V.A.K.O
FATİH TEKKE
Yorum
-
Ben de olsam Hugo'yu öksürse dahi koruma altına alırdım.
Adam sadece savunmada değil hücumda da büyük silah.
Tek sıkıntı Marlon gibi. Avcı Beşiktaş maçında yaptığı gibi Berat veya Flaviodan birini Farukcana yardıma gönderecektir. Marlon oynasa dahi yardim gerekirken şimdi daha çok gerekiyor. Hoca her şeyin farkındadır kontrollü oyuna skoru bir şekilde etmeye çalışacağız. Diğer maçlarda biraz şansta yanımızdaydi ve kazandık. İnşallah bu maçı da bir şekilde alırız.
Yorum
-
İlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHugo, Farukcan, Sarı’nın hafif kas ağrıları varmış. O yüzden antrenmana çıkmamışlar.
Sarı’ya 2 kez test yapılmış. İkisi de negatif çıkmış.
Yunus Emre Sel Aspor’da söyledi biraz önce.S.V.A.K.O
FATİH TEKKE
Yorum
Yorum