Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 27.Hafta | Trabzonspor 0-1 Fenerbahçe | Maç Sonucu

Daraltma
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• erol bulutun basın toplantısından anladığım şu:

bizim maça 2 ön libero ve topu bize bırakarak çıkacaklar,

bize karşı işe yaramaz bir plan,berat flavio bakasetas üçlüsü ve bunlara katılacak canini ve ekubanla kaybettiğimiz topları geri kazanacağımızı düşünüyorum,bizim üçüncü ve ikinci bölge presi gayet iyi,sabırlı pas çevirmemiz de aslında defansif bir plana dahil,buda az top kaybı ve rakibe daha az kontra şansı vermek demek,erol un istediği şey ise çok fazla direkt hücum yapmak ve buna paralel fazla top kaybetmemiz ,oysa bizim sistemde sabırlı pas çevirme ve dolayısıyla daha az top kaybı var

fiziksel oyunuda oynayabilen ilk 11 e sahibiz,
    TEKKEBALL

Yorum

• Normal şartlarda kesinlikle kazanacağimiz bir maç ama futbol bu hersey mümkün. Kesin olan şu ki bizim daha güçlü bir oyunumuz ve saha dizilisimiz var. Ayrıca daha cok calisan oyunculara sahibiz. Takimimizin fizik ve kondisyonundan bu durum belli oluyor. Aksine fenerbahçe oyuncularinin da calismadigi her hallerinden belli. Fizik güçleri düşük koşacak halleri kalmamış oyuncu grubu. Sadece doldur boşalt. Maçın sonlarında bile tehlikeli olamadilar.

Bizim en büyük dezavantajimiz... öndeki 3 lumuzun (özellikle ekuban) kaptiracagi topların kalemizde ani tehlike olusturmasıdır. Tam fenerbahçe oyunu... topu rakibe ver ani kaptığin topla tehlike yarat. Bu sene karambol ve duran top harici neredeyse tum gollerini böyle attılar. Belki de Erol Bulut bu yüzden bizimle olan maçı işaret etti. Buna izin vermemeliyiz. Öndeki 3 lumuz maçı belirleyecektir.
      TRABZONSPORUM İÇİN ÇEKİLEN HERTÜRLÜ ÇİLE KUTSALDIR

Yorum

• İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        erol bulutun basın toplantısından anladığım şu:

bizim maça 2 ön libero ve topu bize bırakarak çıkacaklar,
        Şimdi izledim ben de bunu yazmaya gelmiştim. Çok yüksek konsantrasyon ve hocamızın hep bahsettiği sabırla duyguları karıştırmadan yenip geçmeliyiz.

Yorum

• İlk olarak Adem Köse tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Normal şartlarda kesinlikle kazanacağimiz bir maç ama futbol bu hersey mümkün. Kesin olan şu ki bizim daha güçlü bir oyunumuz ve saha dizilisimiz var. Ayrıca daha cok calisan oyunculara sahibiz. Takimimizin fizik ve kondisyonundan bu durum belli oluyor. Aksine fenerbahçe oyuncularinin da calismadigi her hallerinden belli. Fizik güçleri düşük koşacak halleri kalmamış oyuncu grubu. Sadece doldur boşalt. Maçın sonlarında bile tehlikeli olamadilar.

Bizim en büyük dezavantajimiz... öndeki 3 lumuzun (özellikle ekuban) kaptiracagi topların kalemizde ani tehlike olusturmasıdır. Tam fenerbahçe oyunu... topu rakibe ver ani kaptığin topla tehlike yarat. Bu sene karambol ve duran top harici neredeyse tum gollerini böyle attılar. Belki de Erol Bulut bu yüzden bizimle olan maçı işaret etti. Buna izin vermemeliyiz. Öndeki 3 lumuz maçı belirleyecektir.
          İleri üçlümüz yerinde çalım atar yerinde pas verirse ilk golu ya da golleri atarsak fener çöker.
          kalemize şut çektirmeden hugo ve edgar reise güveniyorum. kanatları güçlü fenere marlpn ve falavio iyi oynarsa kazanırız
          Biz en yğksek kondüsyona sahibiz. Sabırlı oyun oynamamız için neden yok. Bjk macı gibi koşturursak fenerin pili dayanmaz

Şu pelkasa dikkat.
          13 Vitor Hugo

Yorum

• Caner Sosa Serdar Valencia Mesut

Şu 5 isimden 4'ü sahada olsun ilk yarıdan maçı bitiririz.

Kaç tane futbol aklı var kenarda adamların şu oyuncuların Fener'e gram katkı vermeyip defo yarattığını görmüyor

Valencia ve Serdar kart görecek diye ödüm koptu
            İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
            -------------
            Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• en önemli şey covidlilerden özellikle uğurcan ve marlonun dönmesi ve yeni bir vakanın olmaması gerisini Av ustası halleder zaten

Yorum

• Maçların genelde ilk yarısında idare edip 2. Yarılarda işi bitiriyoruz. Sanırım Ts maçlarını skor olarak takip edenler bile bunu anlamıştır. Fb son zamanlarda kazandığı maçlarınise topu takibe bırakarak kazandı genelde. Hatay ve karagümrük maçı tesadüfi şekilde kazanılmıştı. Karbonatın basın toplamtısından analdığım top gene bizde olacak. Bu sefer sanki ilk yarıda baskılı başlayıp erken bulmayı denesek daha doğru olacak gibi. Erkenden atıp keyfimize bakmalıyız.

Yorum

• Ugurcan ve Marlon donsun yeterli tertemiz koyup geçiyoruz karbonata
                  Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...

Yorum

• 3 rakibi geçmek için tüm maçlarını kazanman lazım ki bu imkansız yani doğal olarak bizim şampiyonluk şansımız çok çok düşük..

Tek rakip yok karşımızda ve biri bu hafta olmak üzere ikisiyle maçımız var.. 4 takım arasında en formda biz olmamıza rağmen en dar kadro da bizde..

Yorum

• Ömer Faruk Ünal hakem olarak Yaşar Kemal Uğurlu'nun verileceğini söylemiş. Her ne kadar Süper Kupa finalini yönetmiş olsa da pek güvenilir bir yönetim sergilemiyor...
                      Trabzon bir sevda,
                      Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ömer Faruk Ünal hakem olarak Yaşar Kemal Uğurlu'nun verileceğini söylemiş. Her ne kadar Süper Kupa finalini yönetmiş olsa da pek güvenilir bir yönetim sergilemiyor...
                        zirve mücadelesi maçına bu hakem verilmez aga, fb lehine yönettiği çok maç var

ali palabıyık olur muhtemelen

bu arada yaşar kemal zaten bu hafta maç yönetmiş,

en önemli maça ligin 1 ve 2 numaraları hakemleri atanır,cüneyt çakır yada ali palabıyık,ikiside bu hafta maç yönetmediler,bu arada cüneyt yakın dönemde fb-gs maçını yönetmiş,o da elendi,

normal şartlarda maçın hakemi ali palabıyık olur dışarıdan operasyon olmazsa
                        En son jairzinho tarafından düzenlendi; 22.02.2021, 03:00.
                        TEKKEBALL

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ben de bir galibiyet serisi yakaladım konuları açarak bu maçı da alıp zirvede bırakmayı düşünüyorum...
                          Yiğit bu konuda bir rekorumuz varmı bilmiyorum İnşallah rekor sende olur ve her hafta egale edersin
                          En son Yiğit Sarı tarafından düzenlendi; 22.02.2021, 09:06.
                          BMN KOCAELİ

Yorum

• Fb'nin kilit futbolcuları Altay, Pelkas ve Gustavo. Bu üç futbolcu oynarsa fb'yi yenmemiz çok zor olur. Tabii hakem faktörü büyük bir ihtimalle fb'den yana olacak. Çünkü Trabzonspor kazanırsa bu sezon planlanan gs-fb şampiyonluk yarışı büyük bir darbe almış olacak.

Uğurcan'ın sağlıklı dönmesi bizim açımızdan çok önemli. Nwakaeme dinlenmiş olarak maça çıkacak. Bu Trabzonspor adına önemli bir avantaj. Nwakaeme-Ekuban-Djaniny üçlüsü gününde olursa fb'yi çok zorlarız. Edgar ve Hugo'nun da hatasız oynaması lazım. Maçta en çok iş düşecek kişiler Uğurcan, Edgar ve Hugo. Bu maşı gol yemeden bitirmemiz lazım.

Yorum

• İlk olarak Tatar Kemal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Fb'nin kilit futbolcuları Altay, Pelkas ve Gustavo. Bu üç futbolcu oynarsa fb'yi yenmemiz çok zor olur. Tabii hakem faktörü büyük bir ihtimalle fb'den yana olacak. Çünkü Trabzonspor kazanırsa bu sezon planlanan gs-fb şampiyonluk yarışı büyük bir darbe almış olacak.

Uğurcan'ın sağlıklı dönmesi bizim açımızdan çok önemli. Nwakaeme dinlenmiş olarak maça çıkacak. Bu Trabzonspor adına önemli bir avantaj. Nwakaeme-Ekuban-Djaniny üçlüsü gününde olursa fb'yi çok zorlarız. Edgar ve Hugo'nun da hatasız oynaması lazım. Maçta en çok iş düşecek kişiler Uğurcan, Edgar ve Hugo. Bu maşı gol yemeden bitirmemiz lazım.
                              görüşünüze saygı duyuyorum fakat son zamanlarda maçları yakından takip etmediğinizi düşündüm. altayın yükselen performansı var fakat asla uğurcan olamaz. pelkas ve gustavo ne zamandır sakat ve maç ritmi bulmak okadar kolay olmuyor. sakatlıktan yeni dönmüş yada tam dönememiş gustavo pelkas ve yanlarında mesutun oynaması demek orta sahanın çökmsi demek hele birde sosa eklendi mi demeyin keyfimize. maçta en çok iş düşecek yazınıza da katılmıyorum. son 4 maçta gol yememişiz ve bu 4 maçta kalecinin kurtardığı gol sayısı çok düşük. şuanki savunma anlayışımız ve formda stoperlerimiz mevcutken uğurcana çok iş düşerse oyun sistemimize ihanet ediyoruz demektir.

Yorum

• Fb mesut konusuna uyanmış gibi, bizim maçta ilk onbir oynamayabilir. Gustavo'yu da oynasın diye zorlayabilirler. Ilk gole bakan maç. Golü yiyen fener dağılır.

Yorum

Yükleniyor...
                                X