Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 12. Hafta l Kayserispor 0-0 Trabzonspor l Maç Sonucu

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Berkay Dülger@61Yakreb <time datetime="2020-12-12T13:32:39.000Z">2s</time>Muhteşem takım ya insan hangisine söveceğini şaşırıyor öyle de alternatifli kadro

kesinlikle katılıyorum
    YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• Noldu ,eğleniyor muyuz gençler? Av sezonu kısa mı sürdü yoksa) ya da geriden pas yaparak çıkamadınız mı)) bu dünyada kimsenin ahı kimsede kalmaz gerçi Ünal hocam o kadar adamdır ki ah bile etmemiştir bu takıma ama görüldüğü üzere yerde kalan bişey yok,önceden üzülürdüm kahrolurdum şimdi diyorum ki beter olsun ..... takımı,anladın sen neymiş golü atıp geriye yaslanıyormuşuz şimdi gol bile atamıyoruz neymiş sadece derbi başarısı ölçü değilmiş şimdi berabere bile kalamıyoruz,müstehak size müstehak ...daha beter ve rezil olduğumuz günleri de görürüz umarım,kalın selametle...nasılsa uçururlar beni buradaki ergen yöneticiler.

Yorum

• İlk olarak Mert Acar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Takım yetersiz eyvallah da Ünal hoca Hosseini,Parmak,Kamil üçlü ortasahasıyla maç alıyordu. Unutmayın.
        Zaten ister hocalar ister futbolcular değişsin takımı yöneten ihanet şebekesi bırakmadıkça boşa kürek.
        Forvetinde kim vardı orta sahanda kim vardı sol bekin kimdi
        Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
        O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
        Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
        Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• İlk olarak prisonbreak2021 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Noldu ,eğleniyor muyuz gençler? Av sezonu kısa mı sürdü yoksa) ya da geriden pas yaparak çıkamadınız mı)) bu dünyada kimsenin ahı kimsede kalmaz gerçi Ünal hocam o kadar adamdır ki ah bile etmemiştir bu takıma ama görüldüğü üzere yerde kalan bişey yok,önceden üzülürdüm kahrolurdum şimdi diyorum ki beter olsun ..... takımı,anladın sen neymiş golü atıp geriye yaslanıyormuşuz şimdi gol bile atamıyoruz neymiş sadece derbi başarısı ölçü değilmiş şimdi berabere bile kalamıyoruz,müstehak size müstehak ...daha beter ve rezil olduğumuz günleri de görürüz umarım,kalın selametle...nasılsa uçururlar beni buradaki ergen yöneticiler.
          Ünal bu kadroyla 6 puan zor alırdı.

Yorum

• Forvette problem varken neden orada plaza, salih, diabate falan denemiyor. Pererayı neden önlibero veya sağ açik yine hosseiniyi önliberoda denemiyor,. Flavio yu neden biç oynatmıyor yerlerine oynayan çöpler daha mı iyi. Sürekli aynı şeyleri dene farklı sonuçlar bekle. Sorucak olurlarsa da kadro kötü deyip geçer ne büyük dert. Halen daha burads hicayı savunmaya calışan tipler de ayrı bir konu.

Yorum

• Bütün takımlar seni örnek alıyordu değil mi agaoglu seni nasıl kulüp yönetilmez transfer YAPILMAZ diye spor akademilerinde ders kitaplarına koyacaklar.
              En son nakzo tarafından düzenlendi; 12.12.2020, 18:44.

Yorum

• İlk olarak Beypba tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Birde burada Ömür’ün futbolcu olmadığına söyleyen futbol dahileri var..

Bunlar transfer sezonuna yüksek perdeden girerler, sevinçlerinden günde 10 tane 11 yazar, sen kadroyu eleştirirsen sana futboldan anlamayan güruh derler, kulübün içinde ki fitneciler derler..

Sonra o dediklerini unuturlar, hiç bir şey dememiş gibi kadroyu eleştirirler.. Birde Ömür’e laf çakarlar onu gözlerine kestirirler..

Halbuki bilmezler ki Ömür 18 yaşında ilk 11’de oynadığı zaman yanında kimler oynardı, kim hocalığını yapardı, 3 senede bu çocuğun mental, fiziksel ve taktik anlamda geliştirmek anlamında neler ihmal edildi, neler yapılamadı bunlar konuşulmaz..

Yer sofrasında bağdaş kurup lahana çorbası yerken basına foto vermekle işi kotarırlar, çünkü bu camia bundan anlıyor..

6 Ay sahadan uzak kalır, menisküsken düz kıkırdağı yanlış uygulamadan zarar görür..

Ne diyeyim.. Böyle yeteneklere sahip bir çocuk gün geçtikçe eriyor ve bu sorunun en az suçlusu Ömür.. Ama bu çocuğu tüm bir şehir ve camia günah keçisi yapmış..

Ayıp..İnsaf..
                sanırsın ki yusuf yazıcı aynı hocalarla çalışmadı. O nasıl gelişti mental olarak?

Ömür yer sofrasında yemek yemesi futboluna birşey katmıyor bunu çok net anladık.
                ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ne 6 sı eksi 10 puan alırdı. Ulan ne eksiklerle maç kazandı ünal sörloth yokken bile kazandı. Rodollega vardı ondan önce.

Yorum

• Bu kadronun %80'i gönderilmeli de bu sözleşmelerle bu adamları kim alır kimse almaz. Klübü iflasa götürdüler.
                    Ey Türk Gençliği!
                    Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Zamanında buna yakın kadrolarla çok maç aldı,kamil-huseyni-parmakla bile ne maçlar çıkarırdı,geldiğinde afobeden farksız sosayı oynatması bile yeter de görecek göz olmayınca yapacak bişey yok.

Yorum

• İlk olarak korkusuzmaraz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ne 6 sı eksi 10 puan alırdı. Ulan ne eksiklerle maç kazandı ünal sörloth yokken bile kazandı. Rodollega vardı ondan önce.
                        bırakın bu işleri suanki kadro tarihimizin en kötü 3 kadrosundan biridir ünal hicbir halt yiyemezdi bu kadroyla.

Yorum

• İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Hocam bu kitle Paolo Henrique'yi gördü.

Bu Afobe ondan bin kat kötü.
                          Maç sırasında keşke bari Henrique olsada oynasa demediysem şerefsizim
                          Ne güzel balıktın sen KOFANA

Yorum

• İlk olarak korkusuzmaraz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Forvette problem varken neden orada plaza, salih, diabate falan denemiyor. Pererayı neden önlibero veya sağ açik yine hosseiniyi önliberoda denemiyor,. Flavio yu neden biç oynatmıyor yerlerine oynayan çöpler daha mı iyi. Sürekli aynı şeyleri dene farklı sonuçlar bekle. Sorucak olurlarsa da kadro kötü deyip geçer ne büyük dert. Halen daha burads hicayı savunmaya calışan tipler de ayrı bir konu.
                            Beleşe 2 maç kazanınca burda görsellerle falan maç analizi sistem analizi yapanlar oluyordu,piste alalım arkadaşları da son 2 maçtır hangi üstün sistemle oynayarak 2 puan aldık avcı hocamızla bi açıklayaversinler.

Yorum

• İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              ben bu kıyasları anlamıyorum damdoy baya baya topçuydu, afobenin ne olduğu belli değil
                              Damdoy arada sırada çıldırtsada dediğin topçuydu
                              sakin olun...

Yorum

• bu diabeteyi kim izledi, kim aldı, kim onay verdiyse hepsinin allah cezasını versin.. bu adam bonservis verdiler bir de..
                                Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                                bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

Yükleniyor...
                                X