Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 12. Hafta l Kayserispor 0-0 Trabzonspor l Maç Sonucu

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Marlon cizgiden cıkardı
    Çünkü sevdim ve ben kalbiyle yaşayanlar zümresindenim.

Yorum

• İlk olarak Fatih K. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Yalnız Abdullah Avcının da takıma müdahale etmemesi hayal kırıklığıdır. Takımı sabote eden Bakerı kaç haftadır 90 dakika oynatmak nedir?
      Ya kimi oynatacak onun yerine? Elde başka futbolcu mu var? Flavio ondan beter. Flavio PTT liginde bile oynayamaz

Yorum

• Çok net kırmızı yı es geçti hakem
        .....

Yorum

• Valla Abdullah Avcı helal olsun ekuban gibi geçen haftanın en iyi ismini bitirdi

Yorum

• Kesinlikle ikinci sarıdan kırmızı olmalıydı.

Yorum

• Böyle rezillik yok
              “Yolun karşısında söylediklerini anlamayan biri varsa en iyi cevap susmaktır.”

Yorum

• Pereira'yı 2. yarıya başlatan hocaya hoca demem.Eski yeni dinlemem çok net.
                • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• Adamlar dalga dalga geliyor
                  Çünkü sevdim ve ben kalbiyle yaşayanlar zümresindenim.

Yorum

• ikinci yari 3 degiskliknile baslar umarim

Yorum

• marlon her hafta yüzde yüz gol kurtarıyor, değişik bir oyuncu.
                      İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi
                      ...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...

Yorum

• Takimda bir kac tane bulunan ortalama ustu kaliteye sahip oyunculardan birisi olan Baker'a karsi ilginc bir sekilde kamuoyu olusturulmaya calisiyor.
                        Yahsi Bati 51:28

Yorum

• Hakem kırmızıyı vermedi. Yazık Kayseri’ye bu kadar çabaya

Yorum

• Serkan asan yeni sezona hazırlamalari lazim perira bitmiş okeye dönüyor

GM 6 d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• çizgiden çıkardık

Yorum

• Henrique Lennon ikilisi Bilal Diabate ikilisinden iyi gerçekten. Diabate bugün baya kötü, ikinci yari Serkan ve Yusuf ikilisi Diabate Pereira yerine girmeli. Eku geri gelip Afobe de girebilir Yusuf yerine. Hatta öyle daha iyi olur Ekunun verimi de artar.
                                ( ゚д゚)

Yorum

Yükleniyor...
                                X