Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 8.Hafta | Alanyaspor 1-1 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Soner Albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Eyvah. Bunlar İhsan ile devam eder.
    Son kurşunlarını böyle harcamazlar diye düşünüyorum.

Yorum

• Edgar'ın ne olduğunu feyonord taraftarlarindan biliyorduk. Aynı dedikleri gibi çıktı bile bile lades

Yorum

• İlk olarak Mehmet Bilgin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ömür saçları kazıtmış yeni hocayla patlama yapar.Süper ligin kuralıdır bu
        Güzel hikaye.

Yorum

• İlk olarak ANIL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ömürün neyi var anlatsana. Şut, hız, çalım, fizik, oyun görüşü vs kısacası Süperlig de herhangi bir takımda oynayacak neyi var. Sana söyleyeyim PTT ligde zor oynar.
          sen sanırım düz oyuncu seviyorsun,2 metre yanına pas atan oyuncuları

ömür sorumluluk alan bir oyuncu,ceza alanı cizgisi üzerinde düşürüldüğü pozisyonu izlersen görürsün ne olduğunu,

bu oyuncular jota salah mane tarzı oyunculardır,klopp sever bu profili,hızlı pırpır ve yetenekli
          TEKKEBALL

Yorum

• Alınanların hepsi artı edgar devre arası gönderilmeli Trabzonspor tarihinin 2001 den sonraki en kötü transferleri edgarda gördügüm en sakar en savruk stoper bambayla beraber.
            Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
            O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
            Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
            Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• Kadroyu nasıl tasarladı kafasında bilmiyorum ama fena dagılabiliriz.Abdullah Avcı'nın bu mactan sonra acıklanma olasılıgı var ise Avcı icin iyi olabilir cunku onunde bir ara ve guzel bir fıkstur var
              Çünkü sevdim ve ben kalbiyle yaşayanlar zümresindenim.

Yorum

• İlk olarak Veysel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Güzel hikaye.
                Güzel bir hikaye olacak inşallah.

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Pereira....edgar.....hugo....kamil
                  ................parmak....flavio
                  ...serkan..........ömür..........ekuban
                  ........................djanini

Kadro böyle olur. Belki pereira önde oynar. Rakibin sol kanadına önlem alıp ekuban'in defans arkası koşulariyla gol bulma gibi basit bir oyun bekliyorum. Ne kadar basit bir plan olursa o kadar iyi ayrıca. Ilk golü yersek sıkıntı büyük tabi.
                  Büyük ihtimalle böyle olur kadro.

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                  Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• İlk olarak CasTo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    hadi afobeyi anlarım da zaten bekliyordum ama bu orta saha kıtlığında neden baker yedek kaldı onu anlamadım. newton gönderilmesiyle bir problem mi yarattılar acaba ?
                    Baker, leş atıyor kaç maçtır, çok doğru karar.

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                    Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• İlk olarak stichus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bana göre takımın en kaliteli oyuncularından biri Baker.
                      Ortada topa hakim olan oyuncu pas vermek için arkadaşını arayacak, göreceğiz. İlk yarı boşa harcanacak. İkinci uarı Baker’a kurtar maçı denecek.

Formsuz evet, sürekli geride ve geriye oynuyor evet ama kalitesi de tartışılmaz bana göre.

Yanlış kadro.
                      Ekuban ve Djaniny oynarken Baker’i oynatmıyorsan topa hakim olsan da oyunu yönetemezsin.
                      Baker 45 dk lık oyuncu sorun orada.Adam mücadeleci bir isim değil.Maçların ilk yarılarını iyi geçiriyoruz ikinci yarılarda dağılıyoruz bunu görmüyorsunuz sanırım.

Fenerbahçe ilk yarı 1-0 önde bitirdik,maçı 3-1 kaybettik.Kasımpaşa ilk yarı 3-1 önde bitirdik,ikinci yarı 4-3 kaybettik.

Oyun kurma anlamında ben de sorun yaşıcağımızı düşünüyorum ama kondüsyon ve enerji problemi olan bir takımın buna bir çözüm bulması gerekiyor.Wakayeme ve Bakeri 2.yarı kullanmamız daha doğru olur.

İlk 45 dk iki tarafta çok enerjik oluyor zaten,çok koşunca yorgunluk başlıyor.Newtonun presli ve kompakt oyununu her takım oynayamaz,bunu her oyuncu kaldıramaz.45 dk da kilit isimler ölüyor resmen bizde.Oyun kuracak Baker dili dışarıda dolanıyor,kilit isim Wakayeme nefes alamıyor.Herkes Onazi gibi ciğersiz değil.Baker,Waka gibi 45 dk bile tempolu oynayamayan,hep düşük tempoyla oynayan isimler var.

Ayrıca golü yiyince çevirmesi de çok zor oluyor.İlk 45 dk gol yemeden oynamamız lazım.İnşallah öyle olur.Yersek yine çok zor olacak malaasef ama yemezsek ikinci yarı bizim için herşey yolunda gidebilir.Özellikle Nwakeame ve Bakery yarım saat tempo yapsa bize yeterli olabilir.Bu iki arkadaşı emekli arkadaşlar gibi düşünebilirsiniz,adamlar koşamıyor ama enerjileri yetmiyor,ciğerler dayanmıyor.

Afobe ve Marlon ise ilk 11 yüzü asla görmemesi gereken iki adet çöp.Bunlar it gibi koşsalar yine de bir boka yaramazlar.
                      En son gökhants1966 tarafından düzenlendi; 07.11.2020, 15:41.

Yorum

• İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        sen sanırım düz oyuncu seviyorsun,2 metre yanına pas atan oyuncuları

ömür sorumluluk alan bir oyuncu,ceza alanı cizgisi üzerinde düşürüldüğü pozisyonu izlersen görürsün ne olduğunu,

bu oyuncular jota salah mane tarzı oyunculardır,klopp sever bu profili,hızlı pırpır ve yetenekli
                        Pardon da neresi yetenekli bu arkadaşın söyler misin?

Yorum

• İlk olarak MA291 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Baker ve Marlon performanslari yüzünden yedekse Abdüs neden ilk 11 de?
                          İhsan hocanın köylüsü,bizim uşaklar onlar yedek kalmazlar.

Yorum

• Inşallah nwakame oyuna girecek seviyededir. Ikinci yarı forvet arkasına bir anda yusuf nwakame baker'i alırsak 5, 10 dakika oyunu ele alıp gol atabiliriz.

Yorum

• İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              afobe kariyerli oyuncu aga,

sadece fiziksel olarak kendine gelmesi yeterli,süper ligin üzerinde son vuruşlara sahip,son döneminde sakatlıklar yaşadı,haliyle ful performansla dönmesi için zaman gerekiyor
                              O işi unut dostum.Sturridgeyi de gördük.Full performansa dönmesinin bir anlamı yok.Hız ve çevikliği rezalet durumda.Çapraz sakatlıkları adamı bitirmiş.Sırf gol atacak diye sahada hiçbir etkinliği olmayan,adam geçemeyen,depar atamayan,kafa vuruşu yapamayan adama hiç kimse çekemez.

Yorum

• Alanya topla oynayan bir takım. Belli ki MRA'nın kompakt futbolunu oynatacak bize İhsan hoca. Topu rakibe bırakıp Eku ve Serkan'ın savunma arkasına kaçacağı bir anlayış olacak.

Aslında Baker, Parmak, Flavio üçlüsünün bir arada oynama fırsatı varken gereksiz bir fantezi oldu bence. Baker'ı ilk maçlardaki yerine (daha öne) çekip paslarından ve şutlarından faydalanabilirdik. Yani takımın kendi oyununu oynatmak varken 1 maçlığına oraya geliyorsun ne diye fantezi yapıyorsun be hocam. Sarri misin sen? Yeni hoca gelene kadar takımı normal zamandaki gibi çalıştırıp her zaman oynadığı oyunu oynatacaktın..
                                ( ゚д゚)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim