İlk olarak Anıl C tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Lig 8.Hafta | Alanyaspor 1-1 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Hey gidi. Sikecilere attigi gol sayesinde transfer olmustu bize. Kafaya bak.İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYardımcısı da Mustafa Keçeli'ymiş.Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Yorum
-
Ömürün neyi var anlatsana. Şut, hız, çalım, fizik, oyun görüşü vs kısacası Süperlig de herhangi bir takımda oynayacak neyi var. Sana söyleyeyim PTT ligde zor oynar.İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleömür bu ligin ve avrupanın en yetenekli oyuncularından biri olduğu için ,tm değerine göz atarsan bunu görebilirsinBir Bak Tarihe Türk'e Baş Kaldıranların Sonu Ne Olmuş-Bilge KAĞAN
Yorum
-
sezonun kalanında en azından oyun olarak belirli bir seviyeye ulaşmak, maçların doğal favorisi konumuna gelmek istiyorsak baker'ı kazanmak zorundayız, adam iyi oyuncu. gel gör ki yapılan eleştiriler sosa'nın ilk geldi sezonki eleştirilerle hemen hemen aynı. sabredip, uygun futbol iklimini oluşturup faydalanmazsak bir sene parasını alır, kiralık sözleşmesini tamamlar gider. kaybeden yine biz oluruz.
Yorum
-
Yorum
-
Ya gangi itare ed iste egleniuruk surta.İlk olarak odyseuys tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekadro bildiğin romantik komedi.
şakasını yaparken içim acıyor, şu kadro başarılı olsa maç kazansa ne olur?
Yorum
-
Kimse dile getirmemiş ama İhsan Hoca ile sözleşme imzalanması içime kurt düşürdü...
Edit: Kulüpte resmi görevi yokmuş o yüzden imzalanmış...En son DeAgLeMaNyAq tarafından düzenlendi; 07.11.2020, 15:34.Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
Eyvah. Bunlar İhsan ile devam eder.İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKimse dile getirmemiş ama İhsan Hoca ile sözleşme imzalanması içime kurt düşürdü...
Yorum
-
İçimde yine sıkıntı maç olmasını istemiyorum hafta sonum rezil oluyor bari 1 puan alalım hadi be kardeşim basın pres yapın isyan edin şu puan durumuna.Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum