Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 8.Hafta | Alanyaspor 1-1 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    afobe kariyerli oyuncu aga,

sadece fiziksel olarak kendine gelmesi yeterli,süper ligin üzerinde son vuruşlara sahip,son döneminde sakatlıklar yaşadı,haliyle ful performansla dönmesi için zaman gerekiyor
    Afobe çok yavaş... Ve güçsüz... Geçen hafta koita yi gördün... Dünyalar kadar fark vardı ikisi arasında.. Geçmiş beni ilgilendirmez
    Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

• İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Kadro bir anda bu kadar değiştirilir mi ya. Fantazinin bu kadarına da pes. 1 hafta da İhsan hoca eğlensin tabi ne olacak. Djaniny falan doğru tercihler de savunma dörtlüsünü bozmaması gerekiyordu. Serkan sağ açık sanırım. Elde bir sürü adam varken Serkan sağ açık oynayacaksa işimiz var. Beraberliğe çıkıyoruz.
      Serkan pereira önlü arkalı fikri mantıklı aslında bu açıdan düşünmemiştim. Flavio parmak ömür ortada

Yorum

• Afobe, Baker ve Marlon gibi vasat isimlerin kesik yemesi iyi oldu. Bunlar muhtemelen daha ilk 11 cikmaz, cikmamali cunku devre arasi geri yollanmalari yuksek ihtimal.

Sakasi yok bu isin, kume dusururler. Gamsiz, istikrarsiz ve yeteneksiz oyuncular, ayrica zorunlu alma opsiyonlari olabilir bu yuzden olasi belli bir mac sayisi opsiyonunu basimiza bela etmemek icin kadro disi biraksinlar.
        "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Tipik Trabzonlu ne gerek var entrikaya,zaten 1 maçlık burdayım entrika yapmadan gitmeyeyim dedi.
          Kaybederse zaten kaybeden bir takım hoca ne yapsın olur. Kazanırsa taktiksel deha şans verilmeli olur.
          ( ゚д゚)

Yorum

• Hüseyin Türkmen yok. Puan alamayız.

Yorum

• Pereira....edgar.....hugo....kamil
              ................parmak....flavio
              ...serkan..........ömür..........ekuban
              ........................djanini

Kadro böyle olur. Belki pereira önde oynar. Rakibin sol kanadına önlem alıp ekuban'in defans arkası koşulariyla gol bulma gibi basit bir oyun bekliyorum. Ne kadar basit bir plan olursa o kadar iyi ayrıca. Ilk golü yersek sıkıntı büyük tabi.

Yorum

• hadi afobeyi anlarım da zaten bekliyordum ama bu orta saha kıtlığında neden baker yedek kaldı onu anlamadım. newton gönderilmesiyle bir problem mi yarattılar acaba ?
                Managerlik oyunlarında herkes yeni transferler için ,oyunun yamasının çıkmasını bekler bir tek Trabzonspor taraftarı yama çıkmasın diye bekler
                çünki her sene dahada berbat kadrolar kurup yıldız dediklerimizi satıyoruz.

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Afobe, Baker ve Marlon gibi vasat isimlerin kesik yemesi iyi oldu. Bunlar muhtemelen daha ilk 11 cikmaz, cikmamali cunku devre arasi geri yollanmalari yuksek ihtimal.

Sakasi yok bu isin, kume dusururler. Gamsiz, istikrarsiz ve yeteneksiz oyuncular, ayrica zorunlu alma opsiyonlari olabilir bu yuzden olasi belli bir mac sayisi opsiyonunu basimiza bela etmemek icin kadro disi biraksinlar.
                  insallah
                  bence plaza da gitmeli
                  flavio iyi mucadele ediyor fakat henuz vasat bakalim duzelecek mi

Yorum

• İlk olarak Mehmet Bilgin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Serkan pereira önlü arkalı fikri mantıklı aslında bu açıdan düşünmemiştim. Flavio parmak ömür ortada
                    Oyun tutma konusunda mantıklı. 1-0'ı bulursak iş yapar ancak bu diziliş. İlk golü yersek ayvayı da yeriz.

Yorum

• Baker ve Marlon performanslari yüzünden yedekse Abdüs neden ilk 11 de?

Yorum

• İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Tipik Trabzonlu ne gerek var entrikaya,zaten 1 maçlık burdayım entrika yapmadan gitmeyeyim dedi.
                        Entrikayla alakası yok adamın futbol anlayışı o şekilde. En yüksek kondisyon ve mücadele gücüne sahip kadroyu çıkarmış. Evet Trabzonspor'un sorunu da bu ama bunu oyuncuları farklı mevkilerde oynatarak sağlayamazsın. Yetenekli oyuncuyu da Serkan ve Kamil kadar koşturarak onların enerjilerini idareli kullanarak sağlarsın. Bu da kompakt ve topa sahip olan bir futbol yapısıyla sağlanabilir.

Sanıyorum tek maça özel galibiyet almak adına bu dizilişi tercih etmiş. Mantıklı da olabilir olmayabilir de Alanya'nın gücünü bilmiyorum maçlarını hiç izlemedim. İzlemiş olsaydım net konuşabilirdim. Gereksiz önlem almış rakibi gözünde büyütmüş derdim normalde ama gerçekten de güçlü olabilir Alanyaspor bilemiyorum bunu maçta göreceğiz.

Yorum

• Teğişig bir gadro.

(UEFA)

Yorum

• kadro bildiğin romantik komedi.

şakasını yaparken içim acıyor, şu kadro başarılı olsa maç kazansa ne olur?

Yorum

• Kamil sol bek. Muhtemelen pereira sağ açık. Hucum organizasyonu yapıyor al ver oyun kuruyor. Serkan kardeş sağ bekte.

Dede fantazi yapmış kazanırsam kral olurum demiş. Belki bu şekil kazanırsam ben devam ederim demiş.

Bir şey diyemiyorum ötekiler oynasa ne olurdu ki zaten fark etmez dedemin kadrosu oynasın üzmeyin adamı.

Bazen Sevinç Bazen Keder
                              YATTARA Oynasın Yeter!!!

Yorum

• İlk olarak MA291 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Baker ve Marlon performanslari yüzünden yedekse Abdüs neden ilk 11 de?
                                ömür bu ligin ve avrupanın en yetenekli oyuncularından biri olduğu için ,tm değerine göz atarsan bunu görebilirsin
                                TEKKEBALL

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim