bir takımın taşıyıcı kolonları sağlam olduktan sonra bir şekilde başarılı olur.
mesela pandemi sürecine kadar ugurcan,sosa,waka,sorloth vardı. Diğer oyuncular onlara yardımcı olmak için mücadele ediyorlardı.
2010-11 de onur,egemen,selcuk,colman,burak vardı. Diğer oyuncular onlara yardımcı olmak için mücadele ediyorlardı.
Daha öncesinde yattara,gökdeniz,smek,fatih tekke vardı.
Şu an takımda taşıyıcı kolon kalmadı. Bu yüzden diğer oyuncular ne yapacaklarını bilmiyor.
Acilen takım içinde bazı isimler sazı eline almalı. Yeni gelecek hoca taşıyıcı kolonları belirlemeli.
Kim ne derse desin bu takımda o potansiyelde oyuncular var.
ugurcan,pareira,hugo,waka liderlik potansiyeli olan isimler. Eğer takım uyumu sağlanırsa husaini,afobe,parmak,ekuban,semedo bu isimlere yardımcı olabilecek isimler.
Bence takım bahsedildiği kadar kötü değil. Transfer döneminin en büyük hatası merkez orta sahaya bir tane lider alınmamış olması. Biglia bile bu işi kısa vadede çözebilirdi.
ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
Isin kötü tarafi.Alanya ezip gececek ve sonra milli mac arasi.Moral sifir! Sonra bir hüsran daha...bu sezon Ts tarihin en sikintili senesi olacak.Sakasi yok, küme icin en ideal takimiz.Bu bizim icin daha hayirli olacak.Önce aciyacak, sonra alisacagiz!
Benim çocukluğumda TS önüne geleni yener geçerdi.
Mutluluk=Trabzonspor idi
Geldiğimiz noktada TS psikolojimizi bozdu.
Bugünleri göreceğim aklımın ucundan geçmezdi (Bu kadar da kötü olacağımızı ummazdım).
2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Bu arada orta sahaya falan odaklandık da geçen yıl ligin en kaliteli beklerine sahibiz diye övünurken Novak'ın gidişi Perreira'nın iyice yaşlanıp sakatlıklardan sonra dönememesi ve Newton tarafından soğutulmasıyla bekleri inanılmaz vasat bir takıma dönüştük.
Şu an Perreira Serkan Kamil Marlon o kadar değersiz ve vasat bekler ki
Ayrıca modern futbolda arı gibi koşan ,kısa boylu bekler değil fizik yapısı kuvvetli,uzun boylu ve pozisyon bilgisi yüksek bekler iş yapıyor
Novak çok güzel örnekti
İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
-------------
Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?
Yorum