Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 8.Hafta | Alanyaspor 1-1 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Neyse bu 1 puanla kümede kaldık herhalde

Yorum

• Evet arkadaşlar bu maçtan sonra borcumuz ne kadar azaldı bilen var mı?

Yorum

• Avcıyı getirsinler. Sahaya karışmasınlar. Trabzon eskisi gelmesin şu takıma artık
        . .
        . Futbol yetenekli aptalların oyunu olmamalı
        . .

Yorum

• İlk olarak Estragon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ezeli rakibimizden 1 puan deplasmanda.
          Acil ihsan hocayla 5 yıllık anlaşma yapılmalı.Newton 2 maç kazandı diye anlaşma yapmıştık

Yorum

• Yusuf sari Süper yetenek ömür den on kat etkili oynadi
            Baska birsey demiyorum

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Yorum

• Safa'nın yerine Marlon girseydi hiç değilse, ne oynadığı belli değil çocuğun.

Yorum

• Son dakikalarda panik yapıp yine gol yeriz diye bekliyordum ama aksine hücumda gol aradık. İyi oynamamamıza rağmen çok net pozisyonlar bulduk. Buna karşı Alanya da önceki maçlarındaki oyununu sahaya yansıtamadı. Prestij açısından 1 puan iyi oldu...
                Trabzon bir sevda,
                Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Djanny akilsizi o pas verse 3 puan almistik. Umarim simdi yönetim ihsan d. 1 puan aldi diye Td yapmaz.
                  Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• Ömür ün Sarı dan tek artısı Trabzonlu olması.. futbolcu olarak Sarı Abdül’ü top diye oynar
                    onurluyum, gururluyum çünkü TRABZONSPORLUYUM
                    NE MUTLU TRABZONSPORLUYUM DIYENE!!!

Yorum

• İlk olarak fadigaTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Acil ihsan hocayla 5 yıllık anlaşma yapılmalı.Newton 2 maç kazandı diye anlaşma yapmıştık
                      Kazansaydık cidden bu ihtimalden korkacaktım. Kesin akıllarından geçerdi.
                      #11Yattara | 97 Tellioğlu

Yorum

• Mac sonu ahmet agacoccugunun aciklamalari ; sampiyonluga oynayan takimdan deplasmanda 1 puan aldik. Daha iyi olacagiz. İhsan hocamiza guveniyorum. Ekonomiyi toparladik.

Yorum

• İlk olarak Halil Alemdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Takımın pas kalitesi çok kötü. Bu takımın bu kadroyla maça hükmetmesi mümkün değil. 1 puan iyi. Umut yok.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                          Takım oynamamak üzerine kurulmuş kadro leş ordusu

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                          Trabzonspor'a gol atamayacak yıldız golcü yoktur. Sadece Trabzonspor'a karşı oynamamıştır...Martin Max, Llorente, Sergei Juran, Gignac ve aklımıza gelmeyen diğerleri...
                          Trabzonspor'un asıl düşmanı Galatasaray'dır.
                          Sebahattin Çakıroğlu

Yorum

• Hayatımda bu kadar aciz bir Trabzonspor görmemiştim, evet küme düşme tehlikesi olan sezonlar dahil. Yazıklar olsun sana Ağaoğlu!
                            DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                            ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• bu halde alanyadan 1 puan iyidir arkadaş. dediğim şey çok utanç verici ama bizi bu hallere düşürünler utansın ne diyelim.
                              from BOGAZIÇI

Yorum

• Pereira ve Yusuf bugün oldukça iyi mücadele ettiler. Ama bu iki isim de haftalardır kesik yedi. Sebep? Ömür haftalardır adam akıllı bir performans ortaya koyamıyor. Ama sürekli oynatılıyor. Sebep?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim