Ptt topçusu Ömür oynarsa yine facia olur, oynatmayın şunu artık.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Lig 8.Hafta | Alanyaspor 1-1 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Bence takimi su anda yavaslatan baker, etrafinda iyi topcu bulamayinca bocalayan ikinci topcumuz. ( omurden sonra).
Omur kesilmesi zor , baker kesilsin. Edgar da dinlenebilir.
Joe huseyin hugo marlon
—————-flavio
diabate omur parmak nwakaeme
—————-djaniny
Duruma gore baker ekuban afobe oyuna girer
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum
-
[emoji106]İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu mac en kotu berabere biter.
Milli aradan önce avcı gelir. Aradan sonra dörtte dört yaparız.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum
-
Alanyaya götürdüğü futbolculardan belli ne olduğuİlk olarak pReN@_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBakalım Derelioğlu nasıl bir kadro tercihinde buluncak. İnsanın hiç seyredesi gelmiyor maçı. Mide bulandırıyor oynanan futbol.
Yorum
-
alanya her anlamda futbolun gereklerini yerine getiren ve bence şuan ligi en iyi top oynayan takımı defansşif anlamda ligin en az gol yiyen takımı 2 tane hücüm nlamında ligin en çok gol atan takımı 15 tane bugün bizi çok zor bir rakip bekliyor bizim ise gardımız düşük moralrr bozuk ama bu tür maçalrda ayrı bir motivasyon kaynağıdır yenersek biraz da olsun kara bulutlar dağılır ama ben beraberliğinde bu şartlrda iyi olacağını düşünüyorum.
Yorum
-
Kasımpaşa maçı öncesi kazanma ihtimalimiz yok yazmıştım
Bu maç öncesi de kaybetme ihtimalimiz yok
Sonuçları belirleyen parametreler saha içi etmenlerle sınırlı kalmıyor endüstriyel futboldaEn son Ogün YAZICI tarafından düzenlendi; 07.11.2020, 14:04.İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
-------------
Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?
Yorum
-
Normal şartlarda Alanya'ya handikaplı yenileceğimizi düşünüyorum mevcut durumda; ama Trabzonsporlu olmanın getirdiği saçma özgüven ile maç saati yaklaştıkça içime galibiyete dair umut kırıntıları düşüyor. Sürekli bir acaba...
Şu çirkin karantina günlerimde biraz olsun keyiflenmeyi çok görmeyin bana, lütfen...Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!
(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Pek de ikameli bir seçenek şansı yok gibiİlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAlanyaya götürdüğü futbolculardan belli ne olduğu
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum