Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 34.Hafta | Hes Kablo Kayserispor 1-2 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Zamanında Rize de bizi düşürdünüz diye ağlamıştı.
    Siz kendi maçlarınızı ve rakiplerinizle olan maçları kaybedin.
    Son hafta yumurta bir yerlerinize sıkıştı mı TS bizi düşürdü öyle mi?
    Yok öyle bir şey
    Kim düşerse düşsün.
    Biz işimize bakarız.
    Artık şu kardeş mardeş takım hikayesine de bir son verelim lütfen
    2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
    82 HELAL PUANLA
    TRABZONSPOR

Yorum

• Dün maçın adamı Hüseyin TÜRKMEN idi.

Ben de kendisini haftalardır eleştiriyorum ama yiğidin hakkı yiğide verilmeli

Hakkını helal et Hüseyin TÜRKMEN kardeşim

5 net pozisyonu önledin.

Penaltı ucuzdu da, olsun be o kadar olacak.

Umut verdin, güzel bitiriş oldu.

Umarım bundan sonra böyle başarılı ve istikrarlı oynarsın dün akşam olduğu gibi
      82 HELAL PUANLA
      TRABZONSPOR

Yorum

• Dün Kayseri iyi salladı sağa sola, bunların sayesinde Malatya ve Ankaragücü de düşmekten kurtulacak

Yorum

• Son maça kalsa kasimpasa yine puan alirdi, çünkü sistemli ve rahat oynuyorlar. Silahlari var.

Alanya maçinda ortaliği yikacağina sakin kalsaydi yonetim, bu kadar dağilma olmazdi.

Yorum

• İlk olarak olcay_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Dün Kayseri iyi salladı sağa sola, bunların sayesinde Malatya ve Ankaragücü de düşmekten kurtulacak
            Niye ki ? düsmeyi iptal mi ederler ?
            Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Niye ki ? düsmeyi iptal mi ederler ?
              Bence edecekler, dünkü maçtan bağımsız başakşehir şampiyon olunca söylemiştim zaten
              Nasılsa hedeflerine ulaştılar, Reis de diyecek pandemiden dolayı düşenlere gönlüm razı değil diye
              Dün Kayseri cephesi de pandemi falan sustuk, hakem şiddetine dur desin ülke gibi beklenti içerisinde olduklarını belli ettiler

Yorum

• İkinci yarı oynadığımız futbol 18-19 sezonunu hatırlattı. Beğendim ben. Newton istekli ise devam etsin.
                Bir Bak Tarihe Türk'e Baş Kaldıranların Sonu Ne Olmuş-Bilge KAĞAN

Yorum

• Dun adanademirspor bursaspor macinin hakemi yasar kemal ugurlunun verdigi penaltiya bakin ayni hakem ayni pozisyonu 3 hafta once denizli ile olan macimizda vermedi verse 2 0 olacak şaka gibi pis bir ligi geride biraktik kimin en ufak bir parmagi varsa Allah bin belasini versin
                  1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                  2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                  3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Çok rezil bir hakem
                    A.Demir-Bursa maçını izledim
                    Maalesef standartları yok bu şerefsizlerin
                    82 HELAL PUANLA
                    TRABZONSPOR

Yorum

• Ligden dusmeme gibi bir karar alinamaz boyle bir sacmalik kabul edilemez pandemiyi bahane ediyorlar o zaman neden lig oynandi..tff ozerk diyorlardi yersen yarin yine genclik spor bakaniyla toplanti yapilacakmis neyin toplantisi bu zirt pirt icazet pesinde kosacaksaniz nerde kaldi tff nin ozerkligi biz zaten olmadigini biliyorduk da bu kadarida fazla.
                      1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                      2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                      3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Düşmeme işi safsatadan ibaret. Bu sezon fikstür çok sıkışık. Lig var, kupa var, avrupa var, milli maçlar var, en son da şampiyona var. O kadar maçı Türkiye'de hangi takım oynayacakmış?

Yorum

• bu kadar açıklamadan umut vermeden sonra küme düşme olmaz.

Ben ne şike ne başka konuda mağduriyet yaratmaktan nefret ederim ama burada bariz şekilde haksızlık var.

Bu takım bütün puan kayıplarını aç köpek gibi oynayan düşme potasında ki takımlara kaybetti.

Madem düşme yoktu neden önceden açıklamadınız ? O zaman bariz şekilde düşen takımlara ayrıcalık yapıyorsunuz hadi o neyse kaybolan puanlar ne olacak ?

Yorum

• İlk olarak romeikaa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            75 ve üzeri gol atıp şampiyon olamayan takımlara baktım 2000 yılı sonrası.

1-galatasaray
                            1-gençlerbirliği
                            2-fenerbahçe
                            şimdi de biz eklendik bu listeye. bence 75 gol atacak bi oyun falan oynamadık tamamen bireysel yetenek farkıyla geldi goller. takımın futbolundan sezon boyunca keyif almadım. şimdi avcıyla daha pasa dayalı defansı sağlam bir takım izleyeceğiz. 60 gol atsak eminim ki şampiyonluğa yetecek.

bekleyelim görelim.
                            aynen kardeş hiç de akıcı değildik hücumda, kontra ataklarda hiç yoktuk zaten nasıl oldu bu 76 gol çözemedim.

Yorum

• İlk olarak olcay_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Dün Kayseri iyi salladı sağa sola, bunların sayesinde Malatya ve Ankaragücü de düşmekten kurtulacak
                              Kesinlikle kabul etmemeliyiz başımıza ne geliyorsa bu istanbul yancısı anadolu kulüplerinden geliyor beter olsunlar Kayseriye bile acımam zamanında 3-3'lük maçta aslan kesilmişlerdi diğerleri de öyle.
                              Temiz Futbol için kirli düzenin havuzunda yüzmemeliyiz Havuz Sisteminden çekilmeliyiz.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                              Yükleniyor...
                              X