Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 34.Hafta | Hes Kablo Kayserispor 1-2 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Dörtlü averajda Rize değil, Denizli ve Malatya düşüyor. 10 çeşit senaryo var muhtemelen Denizli Ankaragücü'nden 1 puanı aldığı anda hepsi çöpe gidecek...

Bu arada küme düşmenin kalkmasına imkan yok. Hem maç takvimi sebebiyle mümkün değil hem de yayıncı kuruluştan dağıtılan paydan dolayı. Bein zaten indirim istedi. Hiç indirim yapmasalar dahi küme düşme olmayıp lig 21 takımla oynanırsa, katılım paylarıyla performans primleri düşecek. Kulüpler buna yanaşmaz...
    kulüplerin neye yanaşıp yanaşmayacağı önemli değil hocam nasılsa istedikleri şampiyon oldu karar merciinin
    diyecekki pandemiden dolayı benim gönlüm razı değil bu takımların düşmesine
    seneye 21 takımla merhaba

Yorum

Dörtlü averajda Rize değil, Denizli ve Malatya düşüyor. 10 çeşit senaryo var muhtemelen Denizli Ankaragücü'nden 1 puanı aldığı anda hepsi çöpe gidecek...

Bu arada küme düşmenin kalkmasına imkan yok. Hem maç takvimi sebebiyle mümkün değil hem de yayıncı kuruluştan dağıtılan paydan dolayı. Bein zaten indirim istedi. Hiç indirim yapmasalar dahi küme düşme olmayıp lig 21 takımla oynanırsa, katılım paylarıyla performans primleri düşecek. Kulüpler buna yanaşmaz...
      Beynim yandı benim zaten. Hadi Denizli aldı puan sarıldı Kayseri Malatya yendi Rize yenildi ne oluyor. Neye bakılıyor

Yorum

İlk olarak olcay_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        kulüplerin neye yanaşıp yanaşmayacağı önemli değil hocam nasılsa istedikleri şampiyon oldu karar merciinin
        diyecekki pandemiden dolayı benim gönlüm razı değil bu takımların düşmesine
        seneye 21 takımla merhaba
        Rize düşseydi belki gündeme gelirdi de diğer takımların böyle bir lobisi yok...

İlk olarak 14TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Beynim yandı benim zaten. Hadi Denizli aldı puan sarıldı Kayseri Malatya yendi Rize yenildi ne oluyor. Neye bakılıyor
        Üçlü averaja bakılıyor. Onda da Rize önde olduğundan bir şey değişmiyor. Malatya % 99 düştü sadece Denizli ile ikili averaj durumunda kurtarıyorlar. Onun olabilmesi için de Denizli'nin Ankaragücü'ne yenilmesi, Rize'nin FB'den en az 1 puan alması, bizim de Kayseri'ye yenilmememiz gerekiyor. Bu çok çok düşük bir ihtimal. Kayseri'nin şansı da bana göre % 20 civarında. Onların kurtarabilmesinin de 4 yolu var. Ya dörtlü averaja kalacaklar, ya Denizli ve Rize ile üçlü averaja kalacaklar, ya Denizli ve Malatya ile üçlü averaja kalacaklar ya da Denizli ile ikili averaja kalacaklar. Kısacası tüm olaylar aslında Denizli'de çözülüyor...
        Trabzon bir sevda,
        Trabzonspor bir destan...

Yorum

Kayseri hanesine 3 puani yazdirdi bile ama yinede isleri cok zor tikir tikir gidiyorlardi mucizeyi gerceklestirmek uzereyken rizede 90.dakikada yedikleri 2 gol butun sirazelerini kaydirdi o mac yenilmeseler bile kalirlardi kumede..bize gelirsek 2.lik icin goztepenin sivasdan puan almasini beklemekden baska caremiz yok..bu takimin oyuncularin kimyasi bozuldu cimsirle mac alma ihtimalimiz kalmadi malesef kupada yalan olur kan degisikligi olmazsa..
          1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
          2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
          3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

böyle sorumsuzluk ve gerizekalılık olmaz arkadaş.

senin 26 temmuz kayseri deplasmanından 3 gün sonra kupa finalin var ve kayseri maçına rahat yedeklerle çıkmak yerine şimdi mecbur as kadro çıkıp yorulacaksın. diğer yandan konya ligde kalmayı garantiledi alanyaspor muhtemelen yedeklerle maça çıkar asları oynatmaz.

yazık harbiden belki bu sorumsuzluk kupayı kaybettirecek.
            https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

Puan kaybederiz net.
              ***GeNÇ***

Yorum

Berabere bitecegini düşündügüm maç.
                Hayırlısı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

şimdi kayseriyi yendin mi al başına bizi düşürdünüz tantanası..
                  Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                  bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

Avrupa cezasının kalkacağını sanmıyorum. Kupa maçına göre yedek kadroyla çıkıp yenilelim.

Yorum

As kadro ile çıkınca da 6 maçta galibiyet 1 tane.

Yorum

İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        şimdi kayseriyi yendin mi al başına bizi düşürdünüz tantanası..
                        yine anadoluda bir kardeş kavgası

oldum olası kardeş mevzularına ısınamadım
                        sakin olun...

Yorum

şampiyonluktan geldiğimiz nokta ikinci olurmuyuz bana göre oluruz çünkü hoca gitdi illaki topçularda bir istek oluşçak hayırlısı bakalım.

Yorum

Ne için çıkacağız ki , aynı rezilliği yaşamaktansa hükmen mağlubiyeti yeğlerim.

Önümüzdeki 20 yılın kepazelik kotası Konya maçı ile doldu.
                            Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

Kayseri düşse de bir şekilde çıkar diye düşünüyorum. Hikmet Karaman da Yılmaz Vural'dan sonra Süper Lig'de bir sezonda iki takım düşüren hoca olarak adını yazdıracak gibi gözüküyor. Ama suç biraz da onlar da. Bülent Uygun fantezisine girmeyip Prosinecki'yi önceden getireceklerdi...
                              Trabzon bir sevda,
                              Trabzonspor bir destan...

Yorum

Kayseri düşse de bir şekilde çıkar diye düşünüyorum. Hikmet Karaman da Yılmaz Vural'dan sonra Süper Lig'de bir sezonda iki takım düşüren hoca olarak adını yazdıracak gibi gözüküyor. Ama suç biraz da onlar da. Bülent Uygun fantezisine girmeyip Prosinecki'yi önceden getireceklerdi...

330 milyon tl borçları olduğu söyleniyordu, düşerlerse bir daha zor çıkarlar.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim