Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 33.Hafta | Trabzonspor 3-4 Konyaspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak Çağatay96 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Nwakaeme niye oyundan cikti ben bilmiyorum ve kacta cikti bilen?
    Dostum devre arası çıktı, ilk yarı bir sakatlık geçirdi, adam hazır değil zaten çekiniyor ayakta duramıyor belli her halinden.

Bazen Sevinç Bazen Keder
    YATTARA Oynasın Yeter!!!

Yorum

Şimdi biz kime hesap soracaz. Şampiyonluğumuz kirli ellerin devreye girmesiyle çalındı, gasp edildi. Bu hırsızları ifşa edin. Şuraya yöneticilerin, başkanın telefonunu bilen rica ediyorum yazsın. Hesabı biz soracaz, yok öyle yağma.

Yorum

Korkunç bir maç.

Taraftara çok kızdım henüz matematiksel olarak yarış devam ediyorken Denizli maçı öncesi kontak kapattığı için. Hatta yeni hoca tartışmalarını oldukça anlamsız buldum bu süreçte. Lakin bu kadro ve teknik ekiple hiçbir yola çıkılmaz.

Yazıklar olsun.
        Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
        FIRTINAİHTİLALEFSANE
        we the north

Yorum

Ankaragücü maç sonu röportajında Hüseyin Çimşir kireç gibi suratla "Teknik bir şey konuşmak istemiyorum" diyerek 15 saniye zorla kaldı ve gitti.

Daha 5 maç varken özgüveni yerlerde olan, teslim bayrağı çekmiş bir teknik adamla bu son kaçınılmaz oldu.
          DUYDUĞUMU UNUTURUM,BİLDİĞİMİ HATIRLARIM,YAPTIĞIMI ÖĞRENİRİM.

Yorum

Ekuban ve Sörlot çok büyük emek verdi
            Bunun dışında bu takım 2. olmayı da hak etmiyor

Yorum

Pandemiden önce oynanan ve alenen 4 puanımızın gasp edildiği Antep ve Başakşehir maçları akabinde pandemiden sonra oynanan Alanya, Ankaragücü, Antalya, Denizli ve Konya maçlarında yaşanan puan kayıplarının izahatı yok...bilhassa şu son belirttiğim 5 maçta öne geçtiğimizi düşündüğümde başıma öyle ağrılar oluşuyor ki anlatamam...evet, belki iyi oynamadık ama puan kaybettiğimiz maçların bir çoğunda alenen hakemler tarafaından doğrandığımız gerçeğini değiştirmiyor. Şimdi Başakşehirin puan kaybettiği hangi maçlarda hakemler etkili olmuştur? Adamların Ankaragücü maçını hatırlayın...Ankaragücünün nizami golü verilse 2-0 olacak ama vermiyor işte...kendilerine VAR işlemiyor her ne hikmetse....çok moralim bozuk çok...
              En son TS61_NL tarafından düzenlendi; 20.07.2020, 19:27.
              Ya olduğun gibi görün yada göründüğün gibi ol.....

Yorum

zaten bu algıyı yaratmak istediler işte son anda şampiyon başakşehir olsa hakemler cok fazla konuşulacaktı ama ne oldu takım kotu oynadı hatta rezalet oynadı herkes haketmedik zaten tribine girdi yani ben soyle soylıcem bu şampiyonluk bize karsı yapılan maddi ekonomik yardımların çözümlemelerin ödülüydü ve başkan buyur geç dedi bunun başka izahını yapamıyorum kötü niyetliyim belki ama cidden herşey bu kapıya çıkıyor çözemiyorum ...

hayatında alkol içmedin ama senin yüzünden binlerce kişi alkolik oldu başkan

Yorum

İlk olarak samway tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  zaten bu algıyı yaratmak istediler işte son anda şampiyon başakşehir olsa hakemler cok fazla konuşulacaktı ama ne oldu takım kotu oynadı hatta rezalet oynadı herkes haketmedik zaten tribine girdi yani ben soyle soylıcem bu şampiyonluk bize karsı yapılan maddi ekonomik yardımların çözümlemelerin ödülüydü ve başkan buyur geç dedi bunun başka izahını yapamıyorum kötü niyetliyim belki ama cidden herşey bu kapıya çıkıyor çözemiyorum ...

hayatında alkol içmedin ama senin yüzünden binlerce kişi alkolik oldu başkan
                  Ciddi soruyorum ne tür maddi yardım aldık?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                  trabzonspor

Yorum

İlk olarak Larking tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ankaragücü maç sonu röportajında Hüseyin Çimşir kireç gibi suratla "Teknik bir şey konuşmak istemiyorum" diyerek 15 saniye zorla kaldı ve gitti.

Daha 5 maç varken özgüveni yerlerde olan, teslim bayrağı çekmiş bir teknik adamla bu son kaçınılmaz oldu.
                    Adının önünde "teknik" yazan biri oysa. Bize reva gördükleri hocaya bakın.
                    - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Şimdi biz kime hesap soracaz. Şampiyonluğumuz kirli ellerin devreye girmesiyle çalındı, gasp edildi. Bu hırsızları ifşa edin. Şuraya yöneticilerin, başkanın telefonunu bilen rica ediyorum yazsın. Hesabı biz soracaz, yok öyle yağma.
                      ''Başakşehir benim takımım ben kurdum'' ve ''siz kupayı hak etmediniz ki'' diyenlerden! öyle hesap sorma yeri de sosyal medya değil 5 yılda bir okullarda yapılan bişeydir hani sonucunu bütün gece TV ekranlarından canlı takip ettiğimiz şey olmalı cezayı orda kesmeliyiz özellikle Z kuşağından gelenler kesmeli o cezyı yoksa bizden bir halt olacağı yok.
                      Temiz Futbol için kirli düzenin havuzunda yüzmemeliyiz Havuz Sisteminden çekilmeliyiz.

Yorum

İlk olarak trabzonsevdamuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Seneye ingiltere logini izleyelim.liverpol iyi onu tutalim olmadi

Mi MIX 2S cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                        Orada da Crystal Palace’ı takip ediyorum.

Benim derdim daha büyük sanki

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                        Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli...

Yorum

€verybodyLie$ #Terimball
                          @_thewalkinglies
                          ·
                          9s
                          Galatasaraylıları kızdırınca belediyeyi kaybettiler.İlk seçime kadar açık seçik kolladılar akbili sonra seçimde aradaki fark çok az çıkınca ikinci seçim için korkup saldılar ligi de öyle şampiyon olduk.Yoksa biz de olamazdık

Elin gayseylisi bile goruyor neyin ne oldugunu biz hala ne hakemi ne saha disisi diyelim adam olmaz bu camia..
                          1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                          2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                          3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

Ndiaye'nin sayılmayan golünün yayın sırasında ekrana gelmeyen görüntüsünü yayınladılar. Maç esnasında "hakem penaltıyı telafi etti, oyuncular da 3-1 olduğu için çok itiraz etmedi" dendi ama görüldüğü üzere ortada Trabzon yine hakem kurbanı gibi bir durum yok...

Trabzon bir sevda,
                            Trabzonspor bir destan...

Yorum

[MENTION=648]DeAgLeMaNyAq[/MENTION]

bu karar doğruysa konyalının elle oynadığı pozisyona da bakalım bir penaltımız yendi o zaman
                              Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                              Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

İlk olarak Ceyhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                ''Başakşehir benim takımım ben kurdum'' ve ''siz kupayı hak etmediniz ki'' diyenlerden! öyle hesap sorma yeri de sosyal medya değil 5 yılda bir okullarda yapılan bişeydir hani sonucunu bütün gece TV ekranlarından canlı takip ettiğimiz şey olmalı cezayı orda kesmeliyiz özellikle Z kuşağından gelenler kesmeli o cezyı yoksa bizden bir halt olacağı yok.
                                Milyonlarca Trabzonsporlu içinde kaç onurlu Trabzonsporlu bunun hesabını soracak ki. Yalaka Trabzonsporluların hesap sorduğu ve cezasını kestiği görülmüş şey değil. Buna dair zerre umudum yok. Allah böyle camianın belasını versin.

Yorum

Çalışıyor...
                                X