İlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Lig 33.Hafta | Trabzonspor 3-4 Konyaspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Hocam elle oynamalar konusunda hücum oyuncusu ile savunma oyuncusu farklı değerlendiriliyor. Özellikle Aguero'nun Arsenal'e attığı elle golden sonra bu kuralı katılaştırdılar. Şu an yürürlükte olan kurallara göre hücum takımının oyuncusu topa bilerek ya da bilmeyerek, doğal halinde veya çarparak her ne şekilde temas ederse gol geçerli sayılmıyor. Hatta buna benzer bir durum ilk yarıdaki GS FB maçında yaşanmıştı. Babel'in kendi yarı alanında topa elle teması sonrasında gelişen atak neticesinde penaltı verilecekti ama öncesindeki bu temas nedeniyle iptal olmuştu. Savunma oyuncularındaki temaslarda ise elin kounumu, topu mesafesi ve sekmesi gibi çeşitli kriterler var. Bu kural yeni sezon için kısmen değişti. Kısacası Ekuban'ın bu müdahalesi yeni sezonda gerçekleşmiş olsaydı muhtemelen gol geçerli sayılacaktı...
Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
-
Su macta hakem katliami yasanmistir, zaten Hüseyin´in israrla kendini basarili görmesi de, bu hakem kararlarina ragmen takimi zirvede tutmasi muhtemel, ayri bir piskoloji..
Alman Spor tüzügünde, Kol vücuda yapisik olmasi, yani dogal hali ile hicbri eylem hentbol ile cezalandirilmaz. Ekuban´in kolu vücutta sabit ki bu pozisyon Var´da degerlendirilmedi bile, ayni sekilde karnindan sekip ele carpan top, elin dogal haline bakilip degerlendirilir. El aciksa hakem penalti verebilir.
Costa´nin müdahelesi de ilk topa idi, göründügü kadari ile.
Trabzonpsor´a penalti verirken, Var´la gecen iki dakika var..bizim pozisonlarda bakilmadi bile“Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "
Eski Kullanici Adi: Fanatik28
Yorum
-
Yanlız bu kadar rezaletin üzerine maçta bişey dikkatimi çekti.
Sörloth istediginde gayet sırtı dönük ve servis yapan bir klasik pivot santrafor olabildiğini gösterdi oyunun belli bölümlerinde.
Demek ki her topu önüne istemekten daha farklı potansiyelide var.
Buradanda şu sonuç çıkıyor.
İyi bir Hoca sıkışan oyunda Sörloth'dan çok farklı katkılarda alabilir.
Yorum
-
Bu potansiyeli zaten Sparta Prag maclarinda göstermistiİlk olarak CİVELEK.61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYanlız bu kadar rezaletin üzerine maçta bişey dikkatimi çekti.
Sörloth istediginde gayet sırtı dönük ve servis yapan bir klasik pivot santrafor olabildiğini gösterdi oyunun belli bölümlerinde.
Demek ki her topu önüne istemekten daha farklı potansiyelide var.
Buradanda şu sonuç çıkıyor.
İyi bir Hoca sıkışan oyunda Sörloth'dan çok farklı katkılarda alabilir.“Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "
Eski Kullanici Adi: Fanatik28
Yorum
-
Buz gibi goldü ve maçın kaderini değiştirdi.İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Ndiaye'nin sayılmayan golünün yayın sırasında ekrana gelmeyen görüntüsünü yayınladılar. Maç esnasında "hakem penaltıyı telafi etti, oyuncular da 3-1 olduğu için çok itiraz etmedi" dendi ama görüldüğü üzere ortada Trabzon yine hakem kurbanı gibi bir durum yok...

4-1 olsa maç bitmişti.
Ekuban'ın eli vücuda yapışık
Bu durumda da sekip eline gelse bile penaltı olmaz.
Şerefsiz çocuğu niye iptal etti anlamadım.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
Orası çok doğru ne yazık kiİlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle3-1'den maç veren takımın hakem makem deme şansı yok.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
yapılandırma devlet destekli krediİlk olarak hanzale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCiddi soruyorum ne tür maddi yardım aldık?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum
-
İlk olarak samway tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyapılandırma devlet destekli kredi
Kardeşim herkese o imkan sunuldu yapmayın Allah aşkına ya?
Sana bana özel bi durum değil, ülkedeki batık her kulübe teklif edilen yapılandırma o...
20 yıldır 3 tane istanbul takımının milyar tane borcu silindi bu ülkede ama o adamalrdan bir tane devlet desteği aldık lafı duymadık da size ne oluyor anlamıyorum?
Kulübün her gelirinin 3'te biri kulüp kasasına giriyor, gerisi de o yardım dediğin yere gidiyor...
Öyle şeyler diyorsunuz ki dışardan okuyan biri de burada neler oluyor diyecek, yapmayın , etmeyin...Arafilboylu
Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...
Yorum
-
Yalniz yeni.kurallara göre hücum oyuncusunun bir şekilde top.eline çarparsa, vücuttan bile sekse gol iptal.İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBuz gibi goldü ve maçın kaderini değiştirdi.
4-1 olsa maç bitmişti.
Şerefsiz çocuğu niye iptal etti anlamadım.
Yalnız a.gucu başak maçında da 2.gollerinde aleksicin eline çarpmıştı.
O macta cok büyük şaibe var zaten.ligin bitirildiği asıl hafta idi.
Ama gücümüz yetmedi,zaten nasil yetsin ki koca hükümete karşı ne elde edebilirsin ki.En son emre6117 tarafından düzenlendi; 21.07.2020, 11:37.
Yorum
-
burasi türk ligi burda hersey olur, sorsan Türkler müslümandir.İlk olarak emre6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYalniz yeni.kurallara göre hücum oyuncusunun bir şekilde top.eline çarparsa, vücuttan bile şeker gol iptal.
Yalnız a.gucu başak maçında da 2.göllerinde aleksicin eline çarpmıştı.
O m acta cok büyük şaibe var zaten.ligin bitirildiği asıl hafta idi.
Ama gücümüz yetmedi,zaten nasil yetsin ki koca hükümete karşı ne elde edebilirsin ki.
Yorum
-
ERMAN TOROĞLU:İlk olarak emre6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYalniz yeni.kurallara göre hücum oyuncusunun bir şekilde top.eline çarparsa, vücuttan bile sekse gol iptal.
Ama gücümüz yetmedi,zaten nasil yetsin ki koca hükümete karşı ne elde edebilirsin ki.
Başakşehir hakemler sayesinde şampiyon oldu. Beni mahkemeye versinler açıklayayım.
Ankaragücü-Başakşehir maçında verilmeyen 2. gol şampiyonu ve düşeni değiştirdi.
Ben küme düşmeyi iyi bilirim. 1 ay ağlarsın. Sokağa çıkamazsın üzüntüden. Ankaragücünde oynarken yaşadım bunu2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
Hocam önceki sayfada kuralı paylaştım. Elle temaslarda hücum oyuncusu ile savunma oyuncusu farklı değerlendiriliyor. Savunma oyuncusunun topla her teması penaltı olmuyor fakat hücum oyuncusunun en ufak temasında gol geçerli sayılmıyor. IFAB'ın kural değişikliğini de dile getirdim. Bu tip pozisyonlar yani elle temas eden oyuncu golü atmıyorsa, yeni sezondan itibaren gol geçerli sayılacak ama mevcut kuralarda ne yazık ki ihlal kabul ediliyor...İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBuz gibi goldü ve maçın kaderini değiştirdi.
4-1 olsa maç bitmişti.
Şerefsiz çocuğu niye iptal etti anlamadım.
Kıyas açısından Aleksic'in pozisyonu buna net örnek. Yalnız orada ekrana verilen açıdan topun eline çarpmadığı gözüküyor. Başka bir açı var da sakladılarsa günahları boynuna...İlk olarak emre6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYalniz yeni.kurallara göre hücum oyuncusunun bir şekilde top.eline çarparsa, vücuttan bile sekse gol iptal.
Ama gücümüz yetmedi,zaten nasil yetsin ki koca hükümete karşı ne elde edebilirsin ki.Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
Ekubanin pozisyonu ilginçti.eline çarpmamış gözüktü,ancak ekuban dahil hickimse itiraz bile.etmedi.İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHocam önceki sayfada kuralı paylaştım. Elle temaslarda hücum oyuncusu ile savunma oyuncusu farklı değerlendiriliyor. Savunma oyuncusunun topla her teması penaltı olmuyor fakat hücum oyuncusunun en ufak temasında gol geçerli sayılmıyor. IFAB'ın kural değişikliğini de dile getirdim. Bu tip pozisyonlar yani elle temas eden oyuncu golü atmıyorsa, yeni sezondan itibaren gol geçerli sayılacak ama mevcut kuralarda ne yazık ki ihlal kabul ediliyor...
Kıyas açısından Aleksic'in pozisyonu buna net örnek. Yalnız orada ekrana verilen açıdan topun eline çarpmadığı gözüküyor. Başka bir açı var da sakladılarsa günahları boynuna...
Tabi bizim takım itiraz özürlü,sacma pozisyona itiraz ederler,asıl edilmesi gerekende uyurlar.tabi bir de skor 3.1 idi.rehavetten de itiraz edilmemiş olabilir.
Bu arada.konyada neden yenildik biliyormusunuz.
Büyük hoca hüseyin çimşir daha önceki maçlarda öne geçip kapanma eleştirisine bu mac,cok sacma bir taktikle çıkmıştı.
Bilmiyorum farkettiniz mi 1.0 öndeyiz ama 3_4 tane kontra yedik.mac 3.1 oldu hala kontra yiyorduk.konya uzerimize sadece kontra ile geliyordu.
Sebebi bizim enaz 5 oyuncu ileride basıyordu,ancak takımın savunma oyununu hic bilmediği icin arkaya atılan her top pozisyon oluyordu.
Su takuma gerçekten akıllı,hırslı ve savunma yapmayı bilen bir hoca alsınlar.
Bu ligin en kötü savunma yapan takımıyız,hem de 2 yıldır.
Bu konuda sıfır ilerleme.gosterdik.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum