İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Lig 33.Hafta | Trabzonspor 3-4 Konyaspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Onuru olan adam o koltukda oturmaz daha ortami rahat buldular 20 sene once ki trabzon olsa kimse sokaga cikamazdi ne oyuncu ne hoca..herzaman tam destek kosulsuz destek iyi degildir gorundugu uzere illa kafasina şise yemeyi bekliyor galiba iyi simartildilar1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
Kombinem haram olsun bunlara. Hadi toparlaniyoruz dedik daha fazla kenetlenelim dedik.İlk olarak iso_4939 tarafından gönderildiKombine alacak oglumu omuzlara alip maca gidecektim bunlar icinmi üzülüyoruz bizde var ahmaklik
Böyle bi rezillik yok yemin ederim, bundan sonraki desteği de kaybettiler artık lanet olsun futboluna da
Yorum
-
Bu taraftar niye tepki göstermiyor anlamış değilim.İlk olarak Emre Çömez tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHasan Tüncel <!-- BEGIN TEMPLATE: dbtech_usertag_mention -->@hasan<!-- END TEMPLATE: dbtech_usertag_mention -->tuncel61
Hüseyin Çimşir: Önemli oyuncuları kaybettik. Kadro rekabeti çok fazla yapamadık. Sakatlıktan dönen oyuncuların form tutmada geç kalmaları, cezalılar.. Stoperde 2 maç üst üste oynayacak oyuncuyu bulamadık.
Hüseyin istifa diye haykırılması lazım hani Trabzonlu Gençler'i anladık siyasi tandanslı bir örgüt
Vira ve diğer gruplar nerede ...
Bir daha da tesislerin önünden bile geçmemeli köhne zihniyetin ürünü olan Hüseyin Çimşir
Yorum
-
Ne deyim abi benim oğlum 2.5 yaşında şörloth şörloth diyip duruyor topa vurdukça sinirden kafayı yiyeceğim yaa gitsin başka takım tutsun abi asla bulaştırmayı düşünmüyorum artık...İlk olarak kayseriliyiz tarafından gönderildiInan Enes ogluma git baska takim tut dedim, isterse formasinida alirim, utaniyorum keske hiç bulastirmasaydim.
Envoyé de mon Redmi Note 7 en utilisant TapatalkS.V.A.K.O
FATİH TEKKE
Yorum
-
Siyaset ile hiiccc alakası yok yani şu ligin bu sene öylemi.. ya git uyu sen.İlk olarak LağusKusteli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBeyler sırf siz iktidara muhalifsiniz diye Trabzonspor üzerinden siyaset yapıp ortalığı bulandırmayın.
Kaç kere uyardık, sizin rezil siyasi hırslarınıza Trabzonspor’u alet etmeyin diye.
Burada siyasi ihtiraslarınız uğruna zırvalayıp Trabzonspor’a ŞİKECİ imasında BULUNAMAZSINIZ!
Bu takım 2 senedir öne geçtiği maçlarda en çok puan kaybeden takım.
Bu sorun, beceriksiz kişilerin elinde çözülemediği için de filmin devamı gelmedi, hepsi bu.
Hem başka takım taraftarlarına kendinizi güldürüyorsunuz, hem de kulübe iftira atıyorsunuz.
Yorum
-
Futbol konuşmaya gerek yok.
Yapacakları iş batsın bunların.
İnşallah haftaya da Sivas'a 2.liği kaptırırız.
Yorum
-
Komedi resmen bu adamİlk olarak Emre Çömez tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHasan Tüncel [MENTION=59]hasan[/MENTION]tuncel61
Hüseyin Çimşir: Önemli oyuncuları kaybettik. Kadro rekabeti çok fazla yapamadık. Sakatlıktan dönen oyuncuların form tutmada geç kalmaları, cezalılar.. Stoperde 2 maç üst üste oynayacak oyuncuyu bulamadık.
Yahu öne geçip 30 puan kaybetti bu takım. Ne sakatlığı ne cezası ne rekabeti
))))))
Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)
Yorum
-
hocam lazovic yerine ekuban, sosa yerine n'diaye yi yaz yapıştır :dİlk olarak outlaws61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEkuban bu takıma ilk yazılcak isim. Ayrıca bu ayarsız Sosayı yazıyorsanız farklı bişey beklemek mantıksız.2010-2011 ŞAMPİYON TRABZONSPOR
2021-2022 ŞAMPİYON TRABZONSPOR
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.
Yorum