Takıma hocaya sallamak dan vazgeçin hakem maçın başından sonuna katletti maçı . Ankaragücü ki futbolcular topa dokun yeter sert gir felsefesiyle oynadi hakemde buna izin verdi . Verilen penaltı bin ben haksız olduğunu düşünuyorum. Son dklardaki penaltı beklediğimiz pozisyonda ofsayt kararı çıktı nedenini hala anlayamadım . Yarın GS İBB yi yenecek lige biraz daha heyecan getirecekler böylece . Golü attığımızda sevinmek bı kere hastaligimizi bilerek ah dedim ki öyle de oldu . Hüseyin hoca nin soktuğu oyunculara kızanlar acaba yeddkde nwakaeme mi vardı ekuban mi . Bu takım bu oyuncular bu hoca ile geldi buraya kadar .
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Lig 29.Hafta | Trabzonspor 1 - 1 MKE Ankaragücü | maç Sonucu
Daraltma
X
-
Wakasiz ve ekubansiz hoca kenarda gozune isik tutulmus tavsan gibi kaliyorsa orada isi yok yaziklar olsun 2 haftadir yaptiklariyla bu psikolojiyi kaldiramayacagini gosterdi..2.lig bile zor bu saatden sonra1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
hoca motive edemiyor oyuncuları çapsızlık işteİlk olarak Oxychen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBugün sizce şampiyon olmak için canını dişine takan bir takım mı vardı sahada?
Takımda motivasyon falan bitmiş. Neden bitmiş bilmiyorum ama bugün kılını kıpırdatmayan futbolcular vardı sahada.
Yorum
-
Sosa daha yeni sakatliktan döndü. 35 yasindaki oyuncuyu sakatliktan yeni döndügü halde 100 dk oynatiyorsan, fazla birsey beklemeyeceksin ondan.İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekendimizi kandırmayalım.
Bu kadro son derece yetersiz. Sosa dahi kilit oyuncu olmadığını bugün gösterdi.
ugurcan,pareira,waka,ekuban,sorloth dısında winer oyuncun yok.
Bence ilk gitmesi gereken sosa.Nefsin icin sevme
Yorum
-
sahadakiler neden koşmuyor? haftada bir hali sahaya giden memur gibi herifler. ben mi koşturayım takımı?İlk olarak paspatojen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKimse hocaya bahane aramasin. Ucuz diye ne kadar cop topcu varsa takima doldururuldu. Kim var bu sene alinanlardan katki veren? Sorloth transfer basarisizligini unutturdu. Ya hocanin bir tane kenardan sokacagi oyuncu yok. Koray'a kizmiyorum takimda kalir ya da kalmaz ama el kadar cocugu maci kurtarsin diye oyuna koyma zorunda kaliyor hoca.
Sakatlarin ne zaman donecegi kaderimizi belirleyecek.
Yorum
-
Hakemin neden varda penaltiyi vermedigini anlamadim o nasil ofsayt ..ofsayt olsa vara neden cagirsinlar1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
abi nasıl aramayalım ? geçen hafta adam 2 stoper daha olsa oyuna sokacaktı. bu mudur hocalık ? 1-0 a yatmak mı. adam ilk yarıdan yatmaya başladı. takım geri çekilmeye otomatik başladı. yeter daha artık. savunmayın şu hüseyin çimşiri.İlk olarak paspatojen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKimse hocaya bahane aramasin. Ucuz diye ne kadar cop topcu varsa takima doldururuldu. Kim var bu sene alinanlardan katki veren? Sorloth transfer basarisizligini unutturdu. Ya hocanin bir tane kenardan sokacagi oyuncu yok. Koray'a kizmiyorum takimda kalir ya da kalmaz ama el kadar cocugu maci kurtarsin diye oyuna koyma zorunda kaliyor hoca.
Sakatlarin ne zaman donecegi kaderimizi belirleyecek.Managerlik oyunlarında herkes yeni transferler için ,oyunun yamasının çıkmasını bekler bir tek Trabzonspor taraftarı yama çıkmasın diye bekler
çünki her sene dahada berbat kadrolar kurup yıldız dediklerimizi satıyoruz.
Yorum
-
En başından ofsayt çizgisini çekmeyip penaltı pozisyonunu incelediler. Üstüne hakemi VAR'a çağırıp izletiyolar. Hakem de gidip ofsayt veriyor, tam komedi.İlk olarak adiloş bebe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleorayı hiç anlayamadım. Yani ne oldu hakem vara gidip burada ofsayt mı var dedi? Sen zaten varın başındasın, çizgiyi çekmişsin ofsaytsa belli zaten söyle kulaklıktan oynat. Hakemi çağırıp iki dakika ofsaytı mı izlettiler?
Yorum
-
Ya bir de mactan once tuzak soruya dusuyor. Sezon sonu konuscam dedi al konus simdiİlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePas yapan, 2'ye 1 yapan tek adam Pereira'yı çıkarıp şişirme topa yöneliyor, maçın bitmesine dünya zaman varken. Geçen Alanya maçından sonra postalanmalıydı, orada hocalığını belli etmişti.
Yorum
-
hakemle ilgisi yok sen hakeme müsade edersen bu boktan oyunla hakem alır tabi maçı.sen ne oynadık yani biz ne oynadık? hakem yüzünden oldu ağlamaları :bunlar cahil taraftar avuntuları.gerçek taraftar takımın dandik oyunla şampiyon olamayacağını hocanın motive edemediğini sağlık ekibinin ne kadar boktan olduğunu gördü artık.alanya ve ankara maçında kaç pozisyonumuz var? bana söyle.sağlık ve teknik ekibin sorumluluğu büyük bunda tabi.kadro derinliği de önemli.ama sen takıma hoca olarak ruh ve motivasyon öğretememişsin.etkisiz eleman hocaİlk olarak Cemzirih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTakıma hocaya sallamak dan vazgeçin hakem maçın başından sonuna katletti maçı . Ankaragücü ki futbolcular topa dokun yeter sert gir felsefesiyle oynadi hakemde buna izin verdi . Verilen penaltı bin ben haksız olduğunu düşünuyorum. Son dklardaki penaltı beklediğimiz pozisyonda ofsayt kararı çıktı nedenini hala anlayamadım . Yarın GS İBB yi yenecek lige biraz daha heyecan getirecekler böylece . Golü attığımızda sevinmek bı kere hastaligimizi bilerek ah dedim ki öyle de oldu . Hüseyin hoca nin soktuğu oyunculara kızanlar acaba yeddkde nwakaeme mi vardı ekuban mi . Bu takım bu oyuncular bu hoca ile geldi buraya kadar .En son erenslash tarafından düzenlendi; 27.06.2020, 23:24.
Yorum
-
Bende Korayin TS icin cok yetersiz oldugunu düsünüyorum lakin baska forvet yokİlk olarak fadigaTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKoray Trabzonlu olmasa oyuna alınır mıydı? Özevlat seviciler konuşun.Dar kafalısınız.Nefsin icin sevme
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum