Aferin hoca herkesi cikar sakatlik yasamayalim
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
ZTK Yarı Final 2.Maç | Fenerbahçe 1 - 3 Trabzonspor | Maç sonucu
Daraltma
X
-
Şimdi değişiklik zamanı alayını kullan hoca artık!
Yorum
-
Hüseyin Hoca ile çapınca dalga geçmeye çalışanlar azalarak biter inşallah.Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
FIRTINA ☆ İHTİLAL ☆ EFSANEwe the northツ
Yorum
-
gene ht4 giriyor oyuna.. galip gelemezsek buna yazarım.. kimse kızmasın.. bu adamları 20 senedir sahalarında yenemedik!!!!Attan inip eşeğe bindik!
okay gudubetinin bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!
Yorum
-
Bu arada maçın berbere bitme ihtimali nedir sizce?
Hayır, galip gelirsek tarih yazacak takım. ( 30 kusur sene oldu galiba Kadıköy'de maç almayalı)
Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover
Yorum
-
Acaip bir olay, bilerek yapıyorlar gibiİlk olarak Ahmet Aksu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleabi bizim oyuncular salak mı yoksa ben mi abartıyorum
ya abi mac bitmis niye calım atarak sakatlanma riskine giriyorlarElektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.
Yorum