Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

ZTK Yarı Final 2.Maç | Fenerbahçe 1 - 3 Trabzonspor | Maç sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Seyircisiz ortamda fb kimseye hasar veremez.
    Topumuzu oynayıp bu sezon son kez kudurtalım bunları.

İşin ucunda duble var.

Yorum

5 oyuncu değişikliği bu maç yarar. Ben olsam ilk yarı Doğan, Kamil, Serkan’ı atarım sahaya debelensinler.

Yorum

Genelde bizim maçlarda hep iyi performans sergileyen ozan tufan’ın oynamayacak olması avantaj.

şikebahçenin elinde en büyük kozu malum ırkçı ve küfürbaz futbolcu bozuntusunun takımını ateşlemesi.

yoksa kadro ve oyun anlamında her türlü öndeyiz.

Allah’ın izniyle, kart sıkıntısı yaşamadan çok rahat turu geçeceğimiz bir maç olsun
        SPOR SOSYOLOJİSİ...

Yorum

ilk 20 dakika da gol bulursak bu is biter.
          *
          * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            ilk 20 dakika da gol bulursak bu is biter.
            20 dakika sonunda iş bitti derse takim, o maç bitmez, klasik trabzonspor

Yorum

Turu geçmemiz lazım. Ritim bulmak açısından da önemli maç. Bir nevi hazırlık maçı.

Yorum

Biz lige bakalim falan dersen hemen ezmeye başlarlar, güçlüyken sağlam ezeceksin bunlari, süt kupası falan demeden her firsatta samarlayacaksin.

Fenerliler biz saldiririz trabzonspor savunur diye cikacak maça, her firsatta cok adamla rakibin uzerine gidip gol aramak lazim. Oyleki mac icinde umutlari bitsin bizden bir bok olmaz desinler.

Aksamki mac ve yorumlardan sonra acayip bilendim istanbul'a, hirsimi alamiyorum

Yorum

ZTK Yarı Final 2.Maç | Fenerbahçe - Trabzonspor | 16 Haziran 2020 Salı

Gustavo ve biraz da muriç dışında topçu yok fenerde. Emre de 30 dakika oynayasa oynar. İlk yarı atıp rölantiye dönmek lazımdır.

—————Erce—————-
                  Serkan-Costa-Campi-Novak
                  ——Parmak—Ndiaye——
                  Abdüş——Eku———-Nwakaeme
                  ————-Sörloth————-

Skoru aldıktan sonra Nwakaeme,Sörloth dışarı Bilal, Doğan oyuna Eku en uca. Jp bu maç dinlendirilir diye tahmin ediyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                  En son Halil Alemdar tarafından düzenlendi; 13.06.2020, 03:20.

Yorum

beyler bilmem farkında mısınız ama sörloth ligde 5 maçtır gol atamadığı gibi 3 tanesinde şut bile çekmedi. bakın isabetli demiyorum hiç şut yok. antep,malatya,göztepe maçlarını şutu olmadan tamamladı. ciddi anlamda onu pozisyona sokamıyoruz. bunu çözmemiz lazım resmen en önemli kozumuzu kullanamıyoruz.

Yorum

İlk olarak romeikaa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      beyler bilmem farkında mısınız ama sörloth ligde 5 maçtır gol atamadığı gibi 3 tanesinde şut bile çekmedi. bakın isabetli demiyorum hiç şut yok. antep,malatya,göztepe maçlarını şutu olmadan tamamladı. ciddi anlamda onu pozisyona sokamıyoruz. bunu çözmemiz lazım resmen en önemli kozumuzu kullanamıyoruz.
                      Bunu sörlot takmıyor kafasına bence sende takma

daha ne yapacak ortasahadan topu değil de uğurcanın elinden mi alıp 90 metre top sürüp penaltı yaptıracak.

lig bitene kadar 4-5 gol daha atsa kafi zaten.

göztepe maçında zaten 10 kişi kalmasak yine 1 tane atardı.

şu an da her maç golümüz var rakipler extra önlem alıyor kendine tabi o ayrı

Yorum

Valla kupadan çok deplasmanda şu adamları yenmeyi umuyorum

Yorum

Savunma zafiyeti olan iki takımın mücadelesinde bol pozisyon ve gol bekliyorum. Savunmak için çıkarsak sıkıntı yaşarız bence. Öyle top tüfek saldıralım demiyorum ama klasik oyunumuzu oynayalım. Fenerbahçe'nin de öyle top tüfek saldıracağını düşünmüyorum. Keşke öyle yapsalar ama artık bazı şeylerin farkındalar. Sosa kilit rolde, umarım oynar ama o iyi olan Sosa'yı görürüz sahada
                          İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
                          Karl Marx
                          анархія-мама

Yorum

biz en az 1 gol atariz ama sikeciler 3 gol atamaz.

Mac berabere biter 1:1 veya 2:2
                            çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

İki gol atmaya bakmalıyız. Fener'in kapasitesi belli. Seyircisi de yok, vur geç işte.
                              8. Kuşatma

Yorum

İlk olarak Ertan1982 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                biz en az 1 gol atariz ama sikeciler 3 gol atamaz.

Mac berabere biter 1:1 veya 2:2
                                Fenerden 2 gol yememiz çok çok zor. 1 tane atarlar ama bizi bağlasan kesin gol atarız. 1-1 veya 1-2 alırız.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim