İlk olarak AyhanPe tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Hocaya yöneltilen eleştirilerin kabul edilebilir sınırları aştığını düşünüyorum.
Kötü oyunu eleştirmek başka, hoca gitsin noktasına varacak eleştirileri yapmak başka...
Kimsenin niyetini okuyup suçlu ilan etmek istemiyorum ama bazı arkadaşlar dozajı kaçırıyor. Bu net!
Son dört beş haftadır kötü futbol oynuyor olsak da neticeye bakmak lazım. Bu takım üçüncü!
Sivasspor sürprizini saymazsak üzerimizde şampiyonluk adaylarından yalnızca Başakşehir var.Bu gerçeği görmezden gelip ''Hoca İstifa Etsin'' demek benim nazarımda akıl ve mantıkla bağdaşmıyor.
Tüm bunları söylerken işin bir de kadro boyutu var. Bu arkadaşlar bunu da görmezden geliyor!
Arkadaşlar, bu takım maaş bütçesi yarışta olduğumuz takımların yarısı, 1/3'i kadar. Sanrım unuttunuz?
Bırakın üç büyükleri, burun kıvrılan Başakşehir as/yedek kadrosu ile Trabzonspor'dan daha iyi durumda!
Şimdi tüm bunları görmezden gelip muazzam kadromuz var edebiyatı yapmak gerçekten tuhaf.
Siz görmezden gelseniz de bu takımın yedekleri alt yapı oyuncuları, 22'lik çaylaklardan oluşuyor.
Bu gerçekleri neden inkar ediyorsunuz? Eleştiri yaparken neden görmezden geliyorsunuz?
Tüm bunlar bir yana. Bu sene yaşadığımız o ağır sakatlıkları nasıl görmezden geliyorsunuz?
Vicdanı olan bir insan şu sakatlıklardan sonra ligde üçüncü sırada olan takımın hocası için gitsin demez.
Evet, daha iyisi olabilir miydi? Olabilirdi. Ama olmadı diye hocayı yollayın demek vicdansızlıktır.
Takımda bir tane adam gibi stoper yok, bir tane kesici ön libero yok. Ama hoca gitsin!
21 ve 23 yaşında iki stoper, 21 yaşında kanat ile oynuyoruz. Ama hoca gitsin!
Allah aşkına yeter...
)
Yorum