Maalesef dostum ne desen boş nato kafa nato mermer.
Biz de eleştirdik herifi. Karabük'u -80 averajla küme düşürmüş adamın ne işi var koca Trabzonspor da falan gibi laflar da ettik lâkin herif bize tükürdüğümuzu yalattirdi hatta Uğurcan, Parmak, Hüseyin gibi kimsenin umurunda olmayacak adamlarla takımı zirvede tutuyor. Bu mucize değildir de nedir dostum. Bu kafa yapisiyla nasıl mücadele edeceğiz. Sorular, sorular, sorular...
Biz de eleştirdik herifi. Karabük'u -80 averajla küme düşürmüş adamın ne işi var koca Trabzonspor da falan gibi laflar da ettik lâkin herif bize tükürdüğümuzu yalattirdi hatta Uğurcan, Parmak, Hüseyin gibi kimsenin umurunda olmayacak adamlarla takımı zirvede tutuyor. Bu mucize değildir de nedir dostum. Bu kafa yapisiyla nasıl mücadele edeceğiz. Sorular, sorular, sorular...
Bu maç Abdulkadir Parmak'ın olmasına kim hayır derdi? En azından ben demezdim.
Gol de atardı.
Karabük olayı hocalık bişey değil kardeşim,takım zaten Ünal hoca gitmeden önce düşmüştü o yüzde hocaya yazılamaz.Buradakilerin anlamadığı şu;kardeşim senin takımın yıllardır ilk 5-7 hafta içinde şampiyonluktan kopuyordu en olmadı 10.hafta bütün ümitlerimiz suya düşüyordu,Ünal hocayla geçen sene bile olamadık diye hayıflanıyoruz ,sabırlı olsak olacağız da! neymiş bu sene diğer takımlar çok kötüymüş,aynı sözleri geçen sene de duymuştuk emin olun seneye de duyacağız çünkü artık eskisi gibi değil ligimiz,her takım her takımı yenebilecek seviyede yeter ki biz istikrarımızı koruyalım.Ünalla olmazmış,bal gibi de olur hem de öyle bir olur ki!
Yav herif 2010-11 sezonuyla birlikte Şenol Güneş'in 1.85 galibiyet yüzdesine 1.83 oranla yaklaşan tek isim. Belki de son 20 sene de en iyisi.
Ne afkuruysun he?
Her yazılandan sonra mevzuyu daldan dala atan, önce büyük maçlarımız çok iyiydi, sonra fener maçı müthişti, şimdi puan ortalaması.
Kıvırmaktan belin büküldü artık.
Neresini savunacağını şaşırdın.
Ama ben özetini vereyim.
Puanların hepsini cebine doldur.
Hiçbir maçı "sonuç" odaklı eleştirmedim.
Puan dediğin sonuç odaklı olduğu için afkurma eylemi ile birebir iştigal eden oksijen israfı zatınız.
Senin şu an kötü görünmemenin en önemli sebebi 3 istanbul rakibinin anadolu takımları seviyesine düşmesi.
Anadolu takımlarının da bir nebze yükselmesi.
Bu ortalamada bir yerlerde puan olarak geziniyoruz.
Futbol olarak değil.
Anladın mı idrak yolları enfeksiyonu mağduru arkadaş?
30 pozisyona 3 pozisyonda maç kazanacak oyun üretiyor ya hoca, senin hocayı savunmanda buna benzedi!
Karabük olayı hocalık bişey değil kardeşim,takım zaten Ünal hoca gitmeden önce düşmüştü o yüzde hocaya yazılamaz.Buradakilerin anlamadığı şu;kardeşim senin takımın yıllardır ilk 5-7 hafta içinde şampiyonluktan kopuyordu en olmadı 10.hafta bütün ümitlerimiz suya düşüyordu,Ünal hocayla geçen sene bile olamadık diye hayıflanıyoruz ,sabırlı olsak olacağız da! neymiş bu sene diğer takımlar çok kötüymüş,aynı sözleri geçen sene de duymuştuk emin olun seneye de duyacağız çünkü artık eskisi gibi değil ligimiz,her takım her takımı yenebilecek seviyede yeter ki biz istikrarımızı koruyalım.Ünalla olmazmış,bal gibi de olur hem de öyle bir olur ki!
Senin şampiyonluktan kopmaman kendi başarın değil rakiplerin kötü olduğu için puan barajının dusmesindendir.Yoksa şu puanla çoktan yarıştan kopmuştun zaten 2011 de aldığın puan 42 ilk yarı 2005 39 puan 1996 44 puan almışsın yani geçmişi bilmesek uyutulacaz bu takım şampiyonluğa oynamıyor başkanında zerre inanç ve çaba yok bunun için keza hocasındada.
Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak Atın beni ateşe cayir cayir yanayim Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Senin şampiyonluktan kopmaman kendi başarın değil rakiplerin kötü olduğu için puan barajının dusmesindendir.Yoksa şu puanla çoktan yarıştan kopmuştun zaten 2011 de aldığın puan 42 ilk yarı 2005 39 puan 1996 44 puan almışsın yani geçmişi bilmesek uyutulacaz bu takım şampiyonluğa oynamıyor başkanında zerre inanç ve çaba yok bunun için keza hocasındada.
Merak etme usta bundan sonraki senelerde de durum farklı olmayacak eskisi gibi büyük diye tabir edilen takımlarla diğerlerinin arasında bariz farklar olmayacak o yüzden bizim için her sene fırsat senesi.dediğin yıllar zaten şampiyonluk mücadelesi verdiğimiz yıllar,90 lardan itibaren koskoca 35 yılda iddialı geçirdiğimiz 3-4 sezon ,ama Ünal hocayla 2 sezonda da acaba olur muyuz diye heyecanlanıp,olamayınca hayıflanmak?eğer şu sistem bozulmazsa her sene bu yarışın içinde olacağını bilmek! kaldı ki o sezonlarda biz o kadar puan topladık ama rakiplerimiz de hemen ensemizdeydi öyle arayı açma durumumuz olmadı yani,2011de 8 puan fark vardı onu kapattırdılar şikecilere biz neden bunu bu sene yapmayalım????
En son prisonbreak2020 tarafından düzenlendi; 04.12.2019, 09:39.
hocayı eleştiren arkadaşlar acaba maç içersin de hiç yedek kulubesine bakıyolar mı marcelo ramos modric vardıda hoca mı oynatmadı.
eleştiri olur eleştiri yaparken içinde bulunan şartlar düşünülerek yapılır.
Takımda belli seviyede oyuncu grubu 13. hafta olmasına rağmen çok fazla 90 dk oynadı
Hocanın hiç mi hatası yok elbette var.
Gitsin yerine başka adam gelsin derecede değil
Zaten yıllardır şampiyon olamıyoruz 2 sene daha olmayınca ölmeyiz
Şu anda mevcut kadroda oyuncular hocaya çok büyük saygı gösteriyor.
Bu saygıyıda sağlayan beğensek de beğenmesekte ünal karaman
sahanda bereberlik aldığı için sevinen galatasaray var kötü denilene galatasaray forveti hariç hangi mevkisinde bizim takımdan kötü iyi görmek gerekiyor.
Nakzo eleştiricem diye inanılmaz saçmalıyorsun.
Sanki her yıl şampiyonluğa oynuyoruz da bastıra bastıra kendi takımının performansına iftira atıyorsun. Geçmişi bilmesek uyutulucaz diyerek komik duruma düşme.
Yav bu takım 96 senesinden beri yani son 25 sene de topu topu 4-5 sezon iyi oynadı, gerisinde çile, eziyetti bizim için.
Bu sene senelerdir olmadığımız bir pozisyondayız.
Bi salın şu kulübü de hata da yapacak, hatadan da ders çıkaracak fırsatları olsun.
İşiniz gücünüz eleştirmek, bok atmak.
Eğer kulübe her durumda bok atacak kadar işin ehli iseniz elinizdeki klavyeyi bırakır, kulübe üye olur, kürsüye çıkar, olması gerekenleri konuşursunuz.
Ama tabi sıkar adamı bunları konuşmak.
(Lafım sadece sana değil, her durumda kulübe bok atanlaradır. İnsan gibi eleştiren, doğruyu öven, olması gerekeni de izah edene de saygım vardır)
En son Anıl C tarafından düzenlendi; 04.12.2019, 15:59.
Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Her yazılandan sonra mevzuyu daldan dala atan, önce büyük maçlarımız çok iyiydi, sonra fener maçı müthişti, şimdi puan ortalaması.
Kıvırmaktan belin büküldü artık.
Neresini savunacağını şaşırdın.
Ama ben özetini vereyim.
Puanların hepsini cebine doldur.
Hiçbir maçı "sonuç" odaklı eleştirmedim.
Puan dediğin sonuç odaklı olduğu için afkurma eylemi ile birebir iştigal eden oksijen israfı zatınız.
Senin şu an kötü görünmemenin en önemli sebebi 3 istanbul rakibinin anadolu takımları seviyesine düşmesi.
Anadolu takımlarının da bir nebze yükselmesi.
Bu ortalamada bir yerlerde puan olarak geziniyoruz.
Futbol olarak değil.
Anladın mı idrak yolları enfeksiyonu mağduru arkadaş?
30 pozisyona 3 pozisyonda maç kazanacak oyun üretiyor ya hoca, senin hocayı savunmanda buna benzedi!
Başka uyduruk istatistiğin var mı?
Kardeş ne anlatıyorsun bilmiyorum, anlamıyorum, ben uyduruyorum, hoca istatistik kasıyor.
Devam et, devam...
Yorum