Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 13. Hafta | Trabzonspor 1 - 1 Galatasaray l Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Fener maçında hiçbir şey oynamadık.
    Maç Uğurcan ve fener arasında geçti. Anlamsız Ünal Karaman'a Çanakkale geçilmez savunması yapıyorsun. Başka birşey değil.
    Konuştuğunun zerre mantığı yok.
    Ek : oyuncu eksik ya bizde, fener maçında bizde eksik Abdulkadir di. Adamlarda şu anda ilk 11 olan dirar, h.ali, gustavo, serdar, moses yoktu.
    Elek ettiler bizi...

Tam takım iken, hatta geçen sene Yusuf varken de biz oyuna hukmetmedik. Daha doğrusu hukmedemedik.

O teknik-taktik yeterlilik bu ekipte yok. Boşa debelenmeye lüzum yok.

Delik deşik olduğumuz Fener maçını kıvamında gören göz ,tabii ki Ünal Karaman'ı da kloop falan görür. Beklerim.
    Abi Abdülkadir Ömür 7 numaranın yerinde olsa topu kaleyemi vururdu yoksa boştaki Nwakaeme'ye asist mi yapardı? Fener maçında bende gereksiz şekilde baskı yediğimizi düşünüyorum. Özellikle gol yiyene kadar acayip kötüydük. Bunda 3 gün öncesinde oynanan Aek maçının etkisi vardı.

Yorum

• Ünalın 2 senedir oluşturduğu ve son yılların en ucuz ama en başarılı kadrosu ne hikmetse son yılların "en iyi kadrosu" oluyor ama Ünal beceriksiz ve zayıf bir hoca ve onu kullanamıyor.

Nereden baktığın önemli tabi.

Hep aynı klişelerden bıkmadınız mı?

Az biraz sebat edin arkadaş, sene sonunda bakarsınız başarısızsa zaten gider.

Bunlar Yusuf ile Abdülkadire de aynısını yapan tayfa. Her maç sonunda Yusuf aşağı Ömür yukarı. Yusuf gitti hain oldu. Ömür de sakatlandı yok. Ama kadro hala süper kadro ve hoca bu süper kadroyu oynatamıyor.

El insaf be el insaf.

Yorum

• İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        + 61
        cafer tank gibi ağır ikinci salih uçan vakasından öteye geçemez. inşallah ben yanılırım...
        Futbol basit bir oyundur.Zor olan basit oynayabilmektir

Johann CRUYFF

Yorum

• İlk olarak MehmeTS_ADANA tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          cafer tank gibi ağır ikinci salih uçan vakasından öteye geçemez. inşallah ben yanılırım...
          adam tazı gibi. sene başında formaya en yakın ismin kerem olduğunu düşünüyordum. burada çok kafa şişirdim. ama şu anda açık ara en iyi isim cafer. ondaki oyun görüşü ligde bir tek emre'de var.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Fener maçında hiçbir şey oynamadık.
            Maç Uğurcan ve fener arasında geçti. Anlamsız Ünal Karaman'a Çanakkale geçilmez savunması yapıyorsun. Başka birşey değil.
            Konuştuğunun zerre mantığı yok.
            Ek : oyuncu eksik ya bizde, fener maçında bizde eksik Abdulkadir di. Adamlarda şu anda ilk 11 olan dirar, h.ali, gustavo, serdar, moses yoktu.
            Elek ettiler bizi...

Tam takım iken, hatta geçen sene Yusuf varken de biz oyuna hukmetmedik. Daha doğrusu hukmedemedik.

O teknik-taktik yeterlilik bu ekipte yok. Boşa debelenmeye lüzum yok.

Delik deşik olduğumuz Fener maçını kıvamında gören göz ,tabii ki Ünal Karaman'ı da kloop falan görür. Beklerim.
            Boş laflar bunlar boş. Ben o maçta baskı yediysem galibiyeti getirecek 3-4 pozisyonuda buldum. Her boku hocaya sarmayı bırak birader. Herif geldiğinden beri burda benden daha çok elestiri getireni olmasin, büyük maclar da toz etti rakipleri. Her şeyide bilmeyin, bırakın bu işi 50 yıldır yerinde yapan adamlar da birşeyler bilsin. Dune kadar sahada pinekleyen takımı adam etmiş, kimse eksiği yok demiyor lakin eldeki kuş bu. Böyle devam ettiği sürece hiç bir sıkıntı yok.
            Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak 7can61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ünalın 2 senedir oluşturduğu ve son yılların en ucuz ama en başarılı kadrosu ne hikmetse son yılların "en iyi kadrosu" oluyor ama Ünal beceriksiz ve zayıf bir hoca ve onu kullanamıyor.

Nereden baktığın önemli tabi.

Hep aynı klişelerden bıkmadınız mı?

Az biraz sebat edin arkadaş, sene sonunda bakarsınız başarısızsa zaten gider.

Bunlar Yusuf ile Abdülkadire de aynısını yapan tayfa. Her maç sonunda Yusuf aşağı Ömür yukarı. Yusuf gitti hain oldu. Ömür de sakatlandı yok. Ama kadro hala süper kadro ve hoca bu süper kadroyu oynatamıyor.

El insaf be el insaf.
              Yav hep aynı kişiler kardeşim, insanin artık bu tiplerle diyaloğa bile giresi gelmiyor. Sokakta da bu kafada taraftar sayısı çok. Bir de derler bu taraftar futboldan anlar falan. Hayir kardeşim bizim taraftar kadar futbolun f'sinden çakmayan taraftar yok.
              Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Bu taraftar hakediyor.Büyük kulübün büyük taraftarı

Yorum

• X takımı evinde yenilir
                  X taraftarı: yine de şampiyon olacağız

Y takımı lig sonuncusuna puan verir
                  Y taraftarı: yine de şampiyon olacağız

TS takımı son dakika golüyle berabere kalır
                  TS taraftarı: bu iş ünalla çimşirle olmaz

Birinin son 10 yılda 1 tane şampiyonluğu var bir diğerinin 2 tane
                  Onlar buna rağmen bu kadar ümitliyken biz niye böyle yapıyoruz

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Boş laflar bunlar boş. Ben o maçta baskı yediysem galibiyeti getirecek 3-4 pozisyonuda buldum. Her boku hocaya sarmayı bırak birader. Herif geldiğinden beri burda benden daha çok elestiri getireni olmasin, büyük maclar da toz etti rakipleri. Her şeyide bilmeyin, bırakın bu işi 50 yıldır yerinde yapan adamlar da birşeyler bilsin. Dune kadar sahada pinekleyen takımı adam etmiş, kimse eksiği yok demiyor lakin eldeki kuş bu. Böyle devam ettiği sürece hiç bir sıkıntı yok.
                    Senin idrak mekanizmasi durmuş arkadaşım. Hava al.
                    30 pozisyon verip 3 pozisyon bulma eylemine , galibiyet getirecek oyun tanımını yapacak kadar aklı meleklerini yitirmiş olmamanı dilemekten başka birşey gelmez elimden.

Sene başından beri oyunu tutamayan, savunmada eli ayağına dolaşan takım için "panikleyen takımı adam etmiş" demek başka bir oksijensiz fikir üretimi.

Büyük maçlarda geçen sene oynanan oyunla bu sene oynanan oyun aynı değil.
                    Bu sene tüm maçlarda oynanan oyun rezil. Kazandiklarin dahil.

Eldeki kuş falan, kuş gibi hafiflediğimiz doğrudur bu sene!

Her maç topu rakibine verip, takım savunması anlamında hiçbir şey yapmayacak takım. Sonra bunun eleştirilmesine "hocaya sarmak" denilecek.
                    Git Ünalspor'u tut.
                    Yanlışa yanlış demeye aklın yetmeyebilir. Sorgulama kabiliyetin eksik olabilir.
                    Gölge etme, işine bak.
                    En son Mehmet Fatih Yavuz tarafından düzenlendi; 03.12.2019, 18:16.

Yorum

• İlk olarak yasin196761 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Abi Abdülkadir Ömür 7 numaranın yerinde olsa topu kaleyemi vururdu yoksa boştaki Nwakaeme'ye asist mi yapardı? Fener maçında bende gereksiz şekilde baskı yediğimizi düşünüyorum. Özellikle gol yiyene kadar acayip kötüydük. Bunda 3 gün öncesinde oynanan Aek maçının etkisi vardı.
                      Fenerin sana yaptığını sen de yorgun ve eksik Gs ye yaparsan o önermeyi kabul ederdim.
                      Her maç aynı pozisyonda ben kaliyorsam bu bahane düşer.

Rakip yorgun ben eziliyorum, ben yorgunum ben eziliyorum.
                      Deplasmanda, içerde, büyük takım küçük takım fark da etmiyor. Sürekli eziliyorsun.
                      Aek falan sadece suya yazı yazmak olur.
                      En son Mehmet Fatih Yavuz tarafından düzenlendi; 03.12.2019, 18:17.

Yorum

• İlk olarak Alphan Altun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Hala başıma ağrılar giriyor. Aklım fikrim almıyor. Ömer Bayram'ın 10 numara Adem Büyük'ün 9 numara oynadığı bir Galatasaray'a kendi sahamızda kendi ellerimizle maçı verdik. Bundan zayıfı nasıl bulacağız bakalım. Kafası almayanlara anlatıyormuş ya bay kafa bunu da bir anlatırsa memnun olacağız. Maçın en iyi adamını çıkarıp ön tarafa adam alıyor sözüm ona takımı ileri taşımak için, 2 dk sonra vazgeçip önden adam çıkarıp Doğan'ı sokuyor. Gerçekten çok büyük hayal kırıklığı içindeyim, bir arkadaş ne olduğunu lütfen anlatsın.
                        Kamil Ahmet'in solbek, Yusuf Sarı'nın sağ kanat, Hosseini'nin önlibero oynadığı bir takımdan bahsediyoruz.

Sonradan oyuna girebilecek kadar sağlam olanlar ise 2 ay önce ayağı kırılan adamla, Doğan Erdoğan

Önce kendine bakıcan.
                        Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• geçen sezon öne geçtiği halde en çok puan kaybeden takım bizdik ve bu sezon öne geçtiği halde en çok puan kaybeden takım yine biziz.

bu sorun üzerine yeterince kafa yorulduğunu düşünmüyorum açıkçası
                          SPOR SOSYOLOJİSİ...

Yorum

• yahu gidin az biraz dolaşın hiç mi işiniz yok aynı tipler sabah akşam burda..başlamışlar yine Ünal hocaya sallamaya,yeni trend te rakipler bizi eziyor..maçı izlemeyen birisi de sanacak ki gs maç boyunca çok net pozisyonlara girdi de atamadı adamların bu da kaçar mı denilecek bir tane pozisyonu yok bizim sadece tek futbolcumuzun kaçırdığı 3 tane net pozisyon var..yarısını atsak herşey farklı olacaktı ..kaldı ki ilk yarı sonu itibariyle biz bu yarışın içinde olmaya devam edeceğiz gibi görünüyorken kelle avına çıkmak ne kadar mantıklı?takım iyi kötü genç yaşlı demeden oynuyor mu?oynuyor..pozisyona giriyor mu ?giriyor...sakatlarımızla beraber şansımızın da döneceği günler çok uzakta değil azıcık sabır.

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Yav hep aynı kişiler kardeşim, insanin artık bu tiplerle diyaloğa bile giresi gelmiyor. Sokakta da bu kafada taraftar sayısı çok. Bir de derler bu taraftar futboldan anlar falan. Hayir kardeşim bizim taraftar kadar futbolun f'sinden çakmayan taraftar yok.
                              Maalesef dostum ne desen boş nato kafa nato mermer.

Yorum

• Duygusal bakış açısı hiçbir zaman hiçbir yerde hiçbir kimseye başarı getirmez.
                                Şimdi, öncelikle şu görüşe kesinlikle katılmıyorum: ''Ünal Hoca'dan önce kötüydük, Ünal Hoca sayesinde bugün iyi durumdayız!'' Bu görüşe ben katılmıyorum çünkü, Trabzonspor her zaman başarıya aç, başarı odaklı bir camia olagelmiştir.
                                Senin rakiplerin inanılmaz derecede kötü bir sezon geçiriyor. İstikrarları yok, bazen çok iyi maçlar çıkarıyorlar bazen de umulmadık puan kayıpları yaşıyorlar. Sen ise 30 yılı aşkın bir süre şampiyon olamamışsın! Ekonomik anlamda baktığın zaman, prestij anlamında baktığın zaman bu şampiyonluğa HERKESTEN DAHA FAZLA ihtiyacın var.
                                Ve, ve önüne bu sene gibi bir fırsat gelmiş, son dönemlerin en kötü Galatasaray'ı, borç içinde yüzen ve hala istikrar sağlayamamış Beşiktaş'ı, geçen sene zorla kümede kalan Fenerbahçesi var.

Bu sene bu olayı artık koparacaksın kardeşim! Buna mecbursun. Futbol açık konuşmak gerekirse, içinde ''Vefa'' duygularının olmadığı bir endüstri koludur! Günümüzde artık böyle! Spor kolu demiyorum!
                                Şimdi bu sezonun şu ana kadar ki, oldukça kısa bir özetini çıkaralım.
                                AEK maçında yapılamayan kadro revizyonu, sağlık biriminin sakatlıklara zamanında müdahale etmemesi, yönetimin sezon başındaki berbat kadro mühendisliği ve sakatlıklar konusundaki şanssızlıklar Ünal Hoca'nın az çok dahlinin olduğu ama tek başına sorumlu tutulamayacağı hususlardır.

Oynanan futbola gelirsek de, geçen seneden beri takım iyi oynarken bir anda geriye yaslanma sorunu halen devam ediyor. Ayrıca çoğu oyuncumuz yaş olarak büyük olduğu için ellerinden gelen her türlü fedakarlığı yapsalar da maçın geneline kondisyonlarını haliyle yayamıyorlar.
                                Ve bütün bunlar her maç aynen devam ediyor. Henüz bu soruna yönelik Ünal Hoca tarafından bir çözüm getirilmeye çalışıldığını ben görmedim.
                                Ayrıca Kontra atak pozisyonlarında takım o kadar geride savunma yapıyor ki atağa hızlı çıkılamadığı için kendi sahamızı geçemeden topu kaptırıyoruz. Bu konuda da Ünal Hoca'nın bir planı olduğunu sanmıyorum.
                                Ünal Hoca istifa etsin, o gitsin bu gelsin demiyorum. Aksine Ünal Hoca'ya şampiyonluk yakışır! Fakat hocamız da bu sorunları teşhis ve tedavi etmekle mesuldür! Bu mesuliyetten hiçbir şekilde hiçbir Trabzonspor teknik direktörü muaf değildir!
                                Elbette, takım içinde olanı, futbolcuları Ünal Hoca'dan başka kimse daha iyi tanıdığını iddia edemez! Ama böyle bile olsa, yukarıda bahsettiğim sorunları çözecek olan da Ünal Hoca'dır!

Yönetime gelince, gelir-gider dengesini sağlamak, kulübü maddi anlamda toparlamak her ne kadar yapılması gereken iş ise de, sonuçta ekonomiyi düzeletmek de şampiyonluk gibi başarılara bağlı olduğundan bu sene bu fırsat tepilmemeli ve acilen aksayan bölgelere devre arasında NET transferler yapılmalıdır!
                                Unutulmamalıdır ki, Trabzonspor'u bu hale getiren faktörlerden biri de uzun yıllar boyunca elde edilemeyen sportif başarılardır!
                                Artık bu işin adı koyulmalı, bu sene şampiyonluk hedeflenmeli ve bunun için neler lazımsa yapılmalıdır! Şampiyon olmayacaksak da en azından pozitif futbol, atak futbol, modern futbol oynamaya çalışarak şampiyon olamayalım.
                                Ama dakika 52'den 90+6 ya kadar geriye yaslanarak 1-0 skoru korumak günümüz futbolunda çok kolay değildir. Bu eski anlayış terkedilmelidir.

Şu unutulmamalıdır ki, zafer korkaklara göre bir iş değildir!
                                Trabzonspor Başkanı Nasıl Olmalıdır?
                                -Birilerinin adamı değil,Trabzonspor'un adamı olmalıdır!
                                Trabzonspor Teknik Direktörü Nasıl Olmalıdır?
                                -Hiçbir şey olmasa da korkak olmamalıdır!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim