Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 13. Hafta | Trabzonspor 1 - 1 Galatasaray l Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Mert' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Yönetimi istifa ettiren, sezonun ilk haftaları küme düşer denilen BJK yenerse bizi geçiyor dipnot olsun.
    İnan dostum ligin en rezil top oynayan takımı beşiktaş.Ama futbol şansları busene çok fazla.Hep düşüş attılar bu sene

Yorum

• Ömür en kötü oynadığı maçta bile rakip kovalıyor.
      Hatta arkadaşlarının kaptırdığı topları bile kovalıyor.
      Adamın 1 buçuk metrelik boyuyla yaptığı bireysel savunmayı maalesef yapan yok.
      Wakame'de Yusuf'ta bu konuda bugün çok kötüydü.
      Wakaeme bu haliyle "BitikYattara"olmaktan öteye gitmez.
      Birinin Wakaeme'ye asist yapmanın,araya oynamanın,gerektiğinde pas vermenin futbolda olağan şeyler olduğunu anlatması lazım.

Yorum

• İlk olarak Estragon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bu yazı tura gibi. Belki topu ayağımda tutarım diye oyuncu değişikliği yaparsın ama sonra kontra da yiyebilirsin. Yani ben ayağa pas yapan oyuncu alayım, hemen top yapmaya başlarız diye bir şey yok. Bunun garantisi yok. İki tercih de olabilirdi ama ben de sanırım bu akşamki gibi oynardım. Sonuçta Galatasaray’ın gol dışında yaratabildiği bir pozisyon yok.Niye durum dururken ve kontra da bulurken, Sturridge filan alıp risk alayım?

Sent from my iPhone using Tapatalk
        Sorun wakayeme' nin durması zaten
        Onun yerine ekuban ya da sturidge alinabilirdi

Yine geri yaslanma bu şekilde denenebilirdi ama biz eksik oynamayo tercih ettik
        NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
        https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
        Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• Bu igde basarılı olmak cok zor degil be hocam..Hızlı ve tempolu oynacayaksın atak oynayacaksın..
          Çünkü sevdim ve ben kalbiyle yaşayanlar zümresindenim.

Yorum

• İlk olarak mkesen1982 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            İnan dostum ligin en rezil top oynayan takımı beşiktaş.Ama futbol şansları busene çok fazla.Hep düşüş attılar bu sene
            Katılıyorum abi, bizden iyi oynadıkları yok zaten lig şuan buna müsait. 3-4 maç ralli yapan öne geçiyor iddiali hale geliyor
            Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Bence de mac tam Abd. Ömürlük macdi
              *
              * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Hay kalemine sağlık,

Rize maçı hariç top oynamadı bu adam.
                Asist yapmıyor yapamiyor
                Her daim ayağına top bekliyor ki bu çoğu takımın kontrasini bozuyor organize olmasını hızlı çıkmasını bitiriyor.

Birinin kendisi ile konuşup artık basit oynaması gerekrigini hatirlatmali
                @civelek.61
                En son halilaziz61 tarafından düzenlendi; 01.12.2019, 21:47.
                NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
                https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
                Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• Karaman: "Attığımız golden sonra girdiğimiz gol pozisyonları da var. Tüm oyuncularım kazanmak için gayret ettiler. 90'da gelen gol bizi üzdü. Bu bizim oyun stilimiz değil."

zaten bu bir oyun stili de değil hocam kabul ediyorsan uygulat o zaman
                  YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..:tr::ts:

Yorum

• İlk olarak David_LuiZ4 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Topa bassın diye Stoperden yarattığın ön liberoyu oyundan alıyorsun 10 15 dakika sonra sahaya başka bir önlibero sürüyorsun bu saçmalığı bana kimse makul gösteremez..

Onu oyundan almasının sebebi, ön alan da basabilmek içindi. Ekuban'ı hep böyle kullanıyor zaten en etkiliği olabildiği oyun bu Ekuban'ın. Fakat sonra en son Yusuf'un da Nwakame'nin de pas atamayacak durumda olduğunu görünce, ikisinden daha az yetenekli olanını çıkarıp tekrar ortasaha aldı. Zaten o nokta da topa mı sahip olayım, yoksa geriye mi yaslanayım tercihini yaptı. Benim demek istediğim bu bir tercih. O tercihi topa sahip olayım diye de yapabilirsin ama her iki tercihin de bir garantisi yok. Hoca geriye yaslanmayı ve kontraya çıkmayı tercih etti fakat atamadık 2. golü.

Yorum

• Takım maç.içinde taktiksel hatadan dolayı kaybetti. Hocayı çok severim ancak ilk değişiklik bu maçı bu hale getirdi.
                      Benim için bir sevdadır Trabzonspor Solumasamda havasını aşığım renklerine

Yorum

• İlk olarak batu94 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Sen önce evinde forvetsiz ve eksik rakibinden 30 dakika baskı yememeyi becer. Gerektiğinde Sosa’yı ve Nwakaeme’yi oyundan almayı öğren. Çok zıt oldum bu ikisine. Evet çok iyi maçları var önceden ikisinin de ama bugünkü umursamazlıkları çileden çıkarttı.
                        Malesef hoca da duygusal davrandı bu iki ismi oyundan alamadı.
                        https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Abi bir allahın kulu neden hüseyniyi çıkardığını açıklayabilir mi?

türkmen belasından ne zaman kurtulacağız

Yorum

• İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Abi bir allahın kulu neden hüseyniyi çıkardığını açıklayabilir mi?

türkmen belasından ne zaman kurtulacağız
                            Türkmen bu gecenin en iyi 2-3 adamin dan biriydi. Nasil kötü buldunuz cocugu yahu ????
                            *
                            * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Sorun ikinci golü bir türlü atamamamis olmamizdi. Atsaydik mac bitmis olacakti. Orta saha yetersiz. Bir 6 numara sart. Hosseini iyi oynadi ama yavas kaliyor.
                              Nefsin icin sevme

Yorum

• İlk olarak halilaziz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Sorun wakayeme' nin durması zaten

Yine geri yaslanma bu şekilde denenebilirdi ama biz eksik oynamayo tercih ettik

Yusuf'un da çıkması gerekiyordu, o da düşmüştü ve kademeye giremiyordu. İkisinden birini tercih etti çıkarmak için.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim