Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 13. Hafta | Trabzonspor 1 - 1 Galatasaray l Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İşler o kadar bizim lehimize ki hem psikolojik hem teknik kaçınılmaz bir mağlubiyet görünüyor. Hakemi de Hüseyin Göçek falan bekliyorum. Hakem de devreye girer. Bu maçı kaybetmek için hiçbir nedenimiz yok o yüzden kesin kaybederiz
    İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
    İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
    Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi

Yorum

• Gs dün baya bir efor harcadı takım olarak inanılmaz mücadele ettiler tam kazandık derken gelen gol tüm takımı -başta oynayan yerliler olmak üzere- psikolojik olarak çökertti. Haliyle artık onlarda tek kulvar gibi kaldılar ve şimdi bizim maça asılacaklardır ancak bu kadar yüksek tempoda oynamaya çalıştıkları bir maçtan sonra deplasmanda iyi bir sonuç almak sadece Gs değil her takım için zor. Biz yarın tam rotasyonla sahada olacağız dolayısıyla Pazar günü için bu maçın bir bağlayıcılığı yok ilaveten maçın Trabzon'da olması da ekstra avantaj oynamayacak olan oyuncular yolculuk dahi yapmayacaklar. Yani tüm şartlar bizim lehimize gelişti ve gelişecek Gs'ye karşı psikolojik üstünlüğümüz herkesin malumu iddialı konuşmak istemiyorum ancak hakem adil bir maç yönetirse rahat kazanırız.
      "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• GS için bir felaket senaryosu yaz deseler, acırdım, bu türlüsünü ben dahi yazamazdım. Gelen son dakika golü ile moralleri yerle bir oldu resmen. Yine de sağlam adım atmalıyız. Rehavete yer yok! Taraftar da tribünde görevini yapacak!
        Hamiş

Yorum

• Abi büyük maçlarda herşey tamam önemli ama
          iç saha ve form daha önemli

biz formdayız gs ise değil

geçen seneki maçtada gs çok hücum oynamadı ama sonuç ortada

önde baskı ile başlayacağız büyük ihtimal sosa,mikel,sarı,pereira pres gücü yüksek adamlar

zaten topu kapınca tony sarı pereira sosa hemen dikine gidiyor

Yorum

• Kesinlikle zor maç.
            Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Bu kadar favori çıktığımız büyük maç hatırlamıyorum. 2010-11 sezonunda bile büyük maçları zar zor kazanıyor, hem hakemle hem rakip sertliğiyle boğuşuyorduk.

Bu maç da çok zor ve çok sert geçecek. Fatih Terim bize karşı atak oynamanın fark yemek olacağının bilincindedir. Çok sert ve sinir harbiyle geçecek bir maç bekliyorum. Hem sabırlı, hem sinirine hakim hem de kontralara karşı çok tedbirli olmalıyız. Orta sahada Lemina-Nzonzi-Seri üçlüsünden en az ikisini oynatır. Bu adamlar maçı ciddiye alır ve mücadele ederlerse onlarla fizik mücadelede başa çıkacak Mikel var sadece. Biz ise bu sertliği bertaraf etmek için birbirine çok yakın oynamalı, bol pas yapmalı, ayrıca sertliğe aynı dozda sertlikle karşı gelmeliyiz. Sol bekte Novak'ın yokluğu büyük handikap, Kamil Ahmet -sağolsun- her maç iyi niyetle ve canını dişine takarak mücadele ediyor ama karşısında bu kez Ankaragücü hücumcuları yok, Feghouli çok zeki adam. Açıkçası bu kadar favori olmaktan korkuyorum. Ha ilk golü erken bulursak da 3-1/4-1 gibi net galibiyetin gelmesi kolay olur.

Ayrıca orta saha kadar önemli bir husus da Sorloth'un yalnız kalmaması. Hem kanatlar içeri girmeli, hem de göbek adamları ile Sorloth arasında 30-40 mt. mesafe olmamalı.
              BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?

Yorum

• Biletler bugun çıkacaktı. Ertelemişler ne zaman cıkacağınıda belirtmemişler.
                You Will Never Walk Alone
                Liverpool F.C

Yorum

• Zannediyorum iptal edilen biletler sebebiyle bilet satışını ileri tarihe ertelediler.
                  Hamiş

Yorum

• Rehavet olmasın, gerisi kolay Allah'ın izniyle.
                    BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• Maça özel aracıyla gelecek arkadaşlar pazar gecesi ya da pazartesi Sakarya Kocaeli tarafına dönecek birileri varsa bana ulaşabilir mi ? İşten izin alıp geliyorum maça inşallah.

Yorum

• GS'ın bu mağlubiyeti bizim için daha hayırlı diye düşünüyorum. Brugge maçını kazanıp Trabzona gelselerdi bir hava yakalamıl olurlardı. Takımlarının üzerindeki kara bulut biraz olsun dağılmış olurdu. Şimdi ise çok daha düşük motivasyonla gelecekler. Zaten bir Trabzon fobisi yaşıyorlar yıllardır üstüne böylesi kötü halde iken bize direnmeleri çok zor gözüküyor. Ancak maç asla cepte değil. Geçen yıllardaki atmosfer yakalabilirse Gs Akyazıdan kesinlikle çıkamaz. Alanya maçındaki gibi bir atmosfer maçı bize rahat getirir.
                        bize heryer TrabzonSpor

Yorum

• Gs maçı kolay olmayacak ama kazanacağız..

Gs nin bruge maçını izledikten sonra bizede aynı azimle oynayacağı görüşündeyim.
                          Tek sorun maça odaklama bunuda ünal hoca yapacaktır.

Ve bence maçıda kazanırsak şayet Ünal hocanın sayesinde kazanacağız..

İlk yarı muhakkak yemeden 1-0 önde kapatmamız lazım.
                          ŞAMPİYON TRABZONSPOR

Yorum

• Hakem: Ali Palabıyık
                            VAR: Yaşar Kemal Uğurlu
                            En son Ozan Yılmaz tarafından düzenlendi; 27.11.2019, 12:10.
                            Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                            Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• gs dün rakiple ciddi anlamda savaştı,çok ama çok yoruldular....
                              sakatları çok olduğu için aynı kadro ile bizim karşımıza çıkacaklar.

Yarin akşam epeyce oyuncumuz dinlenecek
                              büyük ihtimal ünal hoca yedek ve genç oyuncularımıza şans verecek.

bu demek oluyor ki takımımız pazar akşamı sahaya diri çıkacak
                              rakibin bu yorgunluğu maça yansıyacaktır.

genel olarak bu tür maçlarda biz sahamızda baskılı başlıyoruz
                              inşallah yine aynısı olur..

öyle bir baskı kuracaksın ki,öyle bir pres yapacaksın ki rakibi devamlı hataya zorlayacaksın
                              erken dakikalarda atacağımız 1 gol bizi ciddi anlamda rahatlatacaktır.
                              alınacak 3 puan tüm ama tüm dikkatlerin üzerimizde olacağı anlamına gelecektir.

büyük ihtimal maçın hakemi ali palabıyık olacak.

Yorum

• (H) ALİ PALABIYIK
                                (Y) SERKAN OLGUNCAN
                                (Y) SERKAN ÇİMEN
                                (D) BAHATTİN ŞİMŞEK
                                (V) YAŞAR KEMAL UĞURLU
                                (A) KEREM ERSOY

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...