10.sıradaki ülkenin şampiyonu her halukarda Şampiyonlar Ligi'ne doğrudan katılıyor. Kastettiğin durum 11.sıradaki ülkenin şampiyonu için geçerli. Kaldı ki bu sisteme geçildiğinden beri Şampiyonlar Ligi'ni kazanıp, lig sıralamasıyla Şampiyonlar Ligi'ne doğrudan katılmayı elde edemeyen tek takım oldu. O da sezonundaki 11-12 sezonundaki Chelsea...
UEFA Avrupa Ligi Play-Off 2.Maç | Trabzonspor 0 - 2 AEK | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
-
Yorum
-
Sturridge işi beklediğimden uzun sürmez umarım. En iyi ihtimalle 1 ay gibi duruyor şimdilik sanırım oynama ihtimaliYorum
-
-
Yorum
-
o yorumu süper lig ikincisi için yazmıştım.süper lig ikincisinin 3 eleme maçı oynaması ile 2 eleme maçı oynaması arasındaki fark.bu fark sadece 1 eleme fazla oynama değil.eğer 3 değilde 2 ön eleme oynarsan elendiğinde direk avrupa ligi gruplarına katılıyorsun.10.sıradaki ülkenin şampiyonu her halukarda Şampiyonlar Ligi'ne doğrudan katılıyor. Kastettiğin durum 11.sıradaki ülkenin şampiyonu için geçerli. Kaldı ki bu sisteme geçildiğinden beri Şampiyonlar Ligi'ni kazanıp, lig sıralamasıyla Şampiyonlar Ligi'ne doğrudan katılmayı elde edemeyen tek takım oldu. O da sezonundaki 11-12 sezonundaki Chelsea...TEKKEBALLYorum
-
-
donis ve yusuf sarı nın dönüşüp dönüşmediğini izleyeceğiz.bu zamanla olabilecek bişey tabi.birde gelişime açık olup olmadıklarına bağlı.
donis ve sarı tika taka futboluna evrilirse büyük kazanım olur.hem kulüp için hemde kendileri için.
diğer türlü emre mor vakıası olur .sadece topla dripling ve çalım atma özellikleri ile hızla amatöre doğru yol alman işten bile olmazTEKKEBALLYorum
-
Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk TrabzonsporYorum
-
nwakame ve sosanın kesinlikle dinlendirilmesi lazım !Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk TrabzonsporYorum
-
İlk golü biz atarsak ikinciyi de atarız ama ilk yarı da erken gol atarsak ikinci yarıda oyunu tutarız. Aek gol atiyim derken saçmalar benceYorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum