Novak seneye cezali mi?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 34.Hafta | Ç.Rizespor 2-3 Trabzonspor l Maç Sonucu
Daraltma
X
-
İlk olarak Çağatay96 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNovak seneye cezali mi?
O yuzden cezali degil.
Seneye sifirdan baslar..
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU
ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR
Yorum
-
BJK'nin öyle veya böyle galip geleceğine inandığımızdan bu maçın önceliği kaybetmemek üzerineydi. Kazanarak sezonu moralli tamamladık. Ama diğer taraftan ister istemez son anda kaçan puanlar gözümüzün önüne gelip duruyor. Yine de herkesin emeğine sağlık...Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
İlk olarak freedomforever tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePerreira orta açmayı hakikaten bilmiyor. Sert ortasını hatırlamıyorum belki çok azdır. Genelde bombeli orta açıyor.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildiElektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...
Yorum
-
takımım ile gurur duyuyorum ligin bence en güzel topunu oynadık bu kısıtlı kadromuz ile hiçbir zaman kahpelik yapmadık kırmızı kart bile görmedik hiçbir maçta taşkınlıkta yapmadık bu sezonu 2009-2010 sezonuna benzetiyorum seneye inşallah ilk 2 ye şampiyonluğa ve şampiyonlar ligine oynayacağız takım herşey için teşekkür ederim.
Bir tane eprianu tarzı defans lazım birebir o tarz bir tane novakı yedeklicek adam lazım bir tane ilk 11 oyuncusu libero bir tane de net forvet lazım.
4 tane oyuncu birisi yedek 3 ilk 11 oyuncusu alınması yeterli.
Yorum
-
İlk olarak Emre Çömez tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum