Su macta bile azicik lehimize duduk caldiramadik. Bjk sahasindan cikamiyor hicbirsey oynamiyor ama hakem yine istanbul takimini koruma derdinde. Can cikar huy cikmaz, aliskanlik edinmisler .
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 33.Hafta | Trabzonspor 2-1 Beşiktaş | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
İlk olarak Sinan.K tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence ana sorun 70den sonra takim yoruluyor seneye daha iyi bir Kondisyoner lazim bu takima 70den sonra bireysel yeteneklere aliyoruz maclari sayet bu kondisyon olayini takim halde 90 dk yaya bilirsek bu takimi kimse tutamaz
O bahsettiğin golleri şişirilen toplardan yedik sezon başından beri diyoruz bu takıma aklı başında uzun stoper lazım. Stoperlerimizin üçü de hava toplarında ligin en kötüleri.Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!
Yorum
-
Hakemi de yendiğimiz muazzam bir müsabaka oldu. Sezon değerlendirmesi yapacaktım ancak Rizespor maçını da görelim istedim. Yusuf ve Abdülkadir çok büyük top oynadılar giderlerse de kalırlarsa da helali hoş olsun birer forma giydikleri günden bu yana inişli-çıkışlı dönemler geçirseler de sahada birer 'Trabzonlu' gibi durduklarına hep birlikte şahitlik ettik. Gönül ister ki minimum 1 yıl daha bizimle kalıp Avrupa'yı beraber sallayalım ancak malum ekonomik durumlar bakalım kulübün elini nelere zorlayacak.
Teşekkürler Ünal Karaman teşekkürler takım."When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”
Yorum
-
Maç saati izleyemedim maçı malaesef...
İlk yarıda Güven'in eline çarpan pozisyonda penaltı yok mu?Tamam yanlışlıkla vuruyor çocuğun eline ama el yapışık değil vücuda, bize ne?
Net penaltı...
Ayrıca, Caner'in ellerini kavuşturup vücuduna yapıştırdığı fakat topa doğru dirseğini kaldırıp dirsekle topa temas ettiği pozisyon da penaltı bence...
Hakem, Caner'in ellerinin vücuda yapışık olduğunu söylüyor ama Caner denen herif orada çakallık yapıp, topa doğru dirseğini çeviriyor, dikkatli izleyin...Arafilboylu
Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...
Yorum
-
Bu arada,
farkina vardiniz mi bilmiyorum ama Yusuf golden sonra tribüne cikacakken bir abimiz onu durduruyor.
Yani sari kart almasina engel oluyor, 3 dakika sonra faul'den dolayi sari yedi. Yani maci 10 kisi tamamlayacaktik
ve son Rize macinda saha da olmayacakti. Abimize tesekkürler*
* Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~
Yorum
-
işyerindeki fb li bir arkadadaşın maç bitimi bana "ulan şu takımın bu sene biraz hakkı yenmeyecekti varya.." diye mesaj atması
ve abdülkadir parmak'ın maç sonu röportajında "öyle bir havaya girdik ki ligin bitmesine üzülüyorum" demesi
bu takımın bu sene geldiği noktayı çok güzel anlatıyor bana
helal olsun uaşklar ayaklarınıza sağlıkBMN İZMİR
Yorum
-
Ek olarak Yusuf topu Kagawa'dan değil de yerli elemanların birinden alsaydı o pozisyonda kurşun yemiş gibi kıvranır golü iptal ettirirdi.
İlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMaç saati izleyemedim maçı malaesef...
İlk yarıda Güven'in eline çarpan pozisyonda penaltı yok mu?Tamam yanlışlıkla vuruyor çocuğun eline ama el yapışık değil vücuda, bize ne?
Net penaltı...
Ayrıca, Caner'in ellerini kavuşturup vücuduna yapıştırdığı fakat topa doğru dirseğini kaldırıp dirsekle topa temas ettiği pozisyon da penaltı bence...
Hakem, Caner'in ellerinin vücuda yapışık olduğunu söylüyor ama Caner denen herif orada çakallık yapıp, topa doğru dirseğini çeviriyor, dikkatli izleyin...Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
FIRTINA ☆ İHTİLAL ☆ EFSANEwe the northツ
Yorum
-
Takımı tebrik ediyorum, şahsen keyif aldığım bir sezon oldu. Son saniyelerde yenen goller, 28 direk, hakem faciaları, transfer yasağı, kadro dışı kararları canımızı çok yaksa da 5-0 Malatya mağlubiyetinde bile iyi futboldan ödün vermeyen bir Trabzonspor izledik. Uzun zamandır iç sahada derbilerde böyle dominant ve coşkulu oynayan bir Trabzonspor izlememiştik.
Maçın ilk yarısında Burak Yılmazın kendisinden topu tertemiz müdahaleyle kapan Hüseyin Türkmen'e "aferin oğlum" demesi çok güzel olay, izlerken duygulandım, tebrik ederim kendisini.
Yorum
-
Bu sezon bizim sampiyon olamamamiz ve futbolun "f" sini bile oynamayan gsnin sampiyon olmasi futbol adina en hafiften ihanettir…...Onceden soylendi zaten ne tur problemlerle takimimizin bogustugu...ona ragmen Trabzonda 3 istanbulun cucuklerini eze eze yenmeleri beni sahsen mest etti...Gelecek sezon yine ayak oyunlari olacaktir fakat takimi muhafaza edip 3 nokta transferlerle cok iyi bir yerde bitirecegimizden adim gibi eminim...Helal olsun size cocuklar...Ya olduğun gibi görün yada göründüğün gibi ol.....
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum