Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 33.Hafta | Trabzonspor 2-1 Beşiktaş | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak İ. SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Mukemmel top oynuyoruz buradaki yorumlara inanamıyorum. Yusuf takimin en iyilerinden, boş lafi birakin da adam gibi izleyin maçı.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Vallaha hocam ben de yorumlara inanamadım.

Enteresan gerçekten.

İyi oynuyor takım bence de.

Belli futbolculara olan düşmanlığı da hala anlayabilmiş değilim.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli...

Yorum

• Yorulmasak bari. Bjk bayağı bi kötü. Oynatmadık. Bazı pozisyonlarda top kontrolü yapmayı bile bizimkiler atmıştık gölü.
      YA DIŞINDASINDIR ÇEMBERİN YA DA İÇİNDE YER ALACAKSIN.KENDİN İÇİNDEYKEN KAFAN DIŞINDAYSA ÇARESİ YOK KARDEŞİM.

Yorum

• 10 numarası Yusuf olan bir takım zaten beceriksiz demektir. Şaşırtmıyor yani bu durum artık. Hiç bir pozisyonu mantıklı bir şekilde sonuçlandıramayan 10 numara olmaz.

Yorum

• Bence sezonun en keyif veren maçını oynuyoruz ama sonucu gelmedikçe bir anlamı yok
          .

Yorum

• İlk olarak Arda' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Güvenin pozisyonu bence net penaltı vücuttan ele gelmiyor top el topa gidiyor resmen
            Bize vermezler. O yuzden konusmaya bile degmez. Gs fb falan olmali ya da aleyhimize olmali ki penalti noktasina kosa kosa gitsinler

Yorum

• Rode ne iş yapar?

Mi MIX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
              Önce TRABZONSPOR

Yorum

• bjk en iyisi stoper Fırat adam ataklarımızı 2 sefer durdurdu
                Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• İlk olarak ts_tuncay_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Trabzonda iftar saati 19:35 olduğunu düşünürsek ve de Beşiktaş taraftarının da seferi olduğunu ve çoğunun oruç tutmadığını düşünürsek gayet normal bağırmamaları...
                  Keşke sadece bu maçta böyle olsa durum. Ben katılmıyorum size, şimdi daha çok bağırmaları lazım, çünkü çekirdek satışı yoktur )

Yorum

• Eleştirenler gol istiyor. Bu oyunu golle süsleyememek beceriksizlik. Ondan eleştiriyoruz

Yorum

• Takim hücumda çok savruk.
                      Eskiden adam gecen adam kıtlığı yaşardık.
                      Şimdi herkes çalım sevdalısı.
                      Maalesef herşeyin uç noktalarındayız takım olarak.
                      Maalesef bi normalimiz yok.
                      Bütün olgun atakların içine ettik.
                      Her topu dürtmek nedir bilmem anlamadim.
                      Yani araya oynamak yasaklandimi nedir.
                      Topu her alan terse duze durtmese heralde çatlar.

Yorum

• İlk olarak Samet Berber tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        10 numarası Yusuf olan bir takım zaten beceriksiz demektir. Şaşırtmıyor yani bu durum artık. Hiç bir pozisyonu mantıklı bir şekilde sonuçlandıramayan 10 numara olmaz.
                        Rüyanda da Yusuf'u kovalıyor olabilir misin acaba.

Yorum

• Aptal bir gol yemezsek ki yediğimiz gollerin %99 u öyle bu maçı aliriz.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                          Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• "Su Yusuf ufacik bi hata yapsinda gelisi guzel sallasam" diye pusuda yatan insanlar var bu forumda. Enteresan insanlar var gercekten

Yorum

• İlk olarak tamuğ yamtar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Vallaha hocam ben de yorumlara inanamadım.Enteresan gerçekten.İyi oynuyor takım bence de.Belli futbolculara olan düşmanlığı da hala anlayabilmiş değilim.
                              Katılıyorum. İlk 40 dakika çok iyiydik fakat biraz şanssızdık. Son 5 dakika yaslandık. Umarım ikinci yarı itibariyle yine saldırmaya başlarız.

Yorum

• Yusuf ve abdüş çok güzel oynuyor. Dar alanda paslaşmalar harika. İyi oynuyoruz. Forvet bölgesinde etkisiziz sadece

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X