3.turda ve play off'ta olası 5 büyük ligden gelecek takımları eleyebileceğimizi ben de pek zannetmiyorum. Ancak 3.turda karşılaşacağımız takım, play off'ta seri başı olabilecek puandaysa onu eleyerek play off'ta seri başı olma şansımız var. Veyahutta 3.turda nispeten kolay bir takımı eleyip, play off'ta seri başı bir takımı elemiş ve onun puanıyla play off'ta seri başı olarak kuraya girecek takımları eleyebiliriz. Mesela bu sezon Zorya ve Trencín gibi takımlar vardı...
STSL 33.Hafta | Trabzonspor 2-1 Beşiktaş | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
-
Bjk'nin bugün Alanyayı yendiğini varsayarsak (2-1 öndeler), puanlar 57-62 olacak. Haftaya yenersek 60-62 olur ve ikili averaj bize geçer son hafta da biz Rizeyi yenip Bjk-Kasımpaşa maçında puan kaybı bekleyeceğiz tabi bu ihtimallerin gerçekleşme ihtimali düşük baya.Yorum
-
bjkyi yenme ihtimalimiz yüksek ama Rize'yi yenme ihtimalimiz oldukça düşük..I am not in danger , I am the danger..Yorum
-
Tamamen formalite maçına döndü. Bjk'ye karşı Medical Park'ta galibiyetimiz yok. Bu ilk olsun bari.
3.lük gitti, geçmiş olsun. Neyse, 2 tur geçmeye bakacağız artık. Hayırlısı...2010-2011 Sezonu şampiyonu TRABZONSPOR
Eski Kullanıcı Adı: Forever_YattaraYorum
-
burak sarı kart görür, bir kaç tane daha kart sınırında oyuncu var. belki bocalar bjk diyeceğim ama kasımpaşa o kadar kötü takım ki bir maç oyunu zorladılar ikinci yarı o da bizim maç. biz hak ettik bu sonucu aslında. ligin en kötü iki takımına son dakikada puanlar verdik.Yorum
-
Kasımpaşa'nın Vodafone'da Beşiktaş'a gerçekten çelme takacağına inanıyor musun?
Kendi göbeğimizi kesemedik işte dün yenseydik gerçekten sıralama noktasında bir anlamı vardı bu maçın. Ama şu anda sıralamaya etki edecek bir maç olarak görmüyorum. Görenler çok iyimser
2010-2011 Sezonu şampiyonu TRABZONSPOR
Eski Kullanıcı Adı: Forever_YattaraYorum
-
o maçi ciddiye alsa alsa o alir zâten, ayni fb maçi gibi, yoksa mustafa denizli de diger satilmis topçular da gol yeme yarisina girerler
Biz de son maçi alamayiz zâten, alsaydik hao konya maçini alirdik...En son Sefer A. tarafından düzenlendi; 14.05.2019, 04:41.Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat ÖzyazıcıYorum
-
Eylül ayından bu yana gol atamayan Q7'nin 52.dakikada attığı gol 3.lük umutlarımızı bitirdi.
Bir arkadaşım Alanya'nın VAR kararı ile ofsayt diye iptal edilen golü nizami dedi.
Sağlık olsun.
4.oluyoruz büyük ihtimalle, peki kaç ön eleme maçı oynayacağız?2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPORYorum
-
Kasımpaşa maçı, bitik ve o maça kadar 0 puan çekmiş takıma 0-2'den 2-2
Şikebahçe maçı, bitik ve 1-0 üstelik rakip 10 kişi, 1-1
Konya maçı, 0-1'den 1-2 ve kaçan net goller, sonuç 2-2
BJK maçına en fazla 3 puan farkla çıkmamız gerektiğini haftalar öncesinde söylemiştim.
Takımın bu durumda yeterince konsantre olacağını düşünmüyorum.
Taraftar sayısı da Ramazan ve 3.lük şansı kalmadığından 15.000'i geçmez.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPORYorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum