Sosa tek ortasaha kaldı .
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 32.Hafta | Atiker Konyaspor 2-2 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
İlk olarak Uğur KÜÇÜK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMac oncesi bu 2 canli bomba stoperi dusunerek bol gollu mac beklemistim.
Utandirmalar beni ve ben gibi dusunenleri.
Kamil'i yerden yere vuran biriyim ancak ilk yari hem defansta, hem ofansta yetenegi olcutunde faydali isler yapti.
Ugurcan olmasa, ilk yaridan 5 yapmisti olu Konya...
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Nwakame topu kaptırdı adam vurdu kaleci uyudu gol oldu.
Skubiç elini kolunu sallaya sallaya bilmem kaç m top sürdü o top gol oldu.
Bunlara defans ne yapsın. Görende defans oyuncuları fahiş hatalar yaptı da golleri onların yüzünden yedik zanneder..
Yorum
-
İlk olarak Soner Albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYıllar sonra topa benzer bir şeyler oynuyoruz sahada. Yapılan yorumlar inanılmaz. Elin oğlu savunmasına milyonlar harcıyor, Araya adam sokup, parayı basıp ligin en çok gol atan forvetini alıyor. Biz değer üretmeye çalışyoruz ama herkes takımı gömme peşinde.Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
Bu değişiklik dakika 70 80'de filan yapacağın değişiklik hocam ya. Takım pozisyona giriyordu zaten ne gerek var şu riske şuan. Birazdan Fofana bir tane daha atar biter maç.Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegömünce çıkıyor mu? gollerde hücumdan savunma hepsinin hatası var. hızlı hücumda gol yiyen tek savunma sanki bizde. 1 milyon euro harcamamışsın savunmaya ne bekliyordun? maç bitmeden burada negatif enerji yayınca çok daha iyi mi oluyor?Trabzonspor Başkanı Nasıl Olmalıdır?
-Birilerinin adamı değil,Trabzonspor'un adamı olmalıdır!
Trabzonspor Teknik Direktörü Nasıl Olmalıdır?
-Hiçbir şey olmasa da korkak olmamalıdır!
Yorum
-
İlk olarak kartal 57 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleya bu ünal karaman nasıl maç izliyor adamalr zaten orta alanı kolay geçiyor tutup orta alandan adam çıkartıp ekubanı alıyorTrabzonspor Başkanı Nasıl Olmalıdır?
-Birilerinin adamı değil,Trabzonspor'un adamı olmalıdır!
Trabzonspor Teknik Direktörü Nasıl Olmalıdır?
-Hiçbir şey olmasa da korkak olmamalıdır!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum