Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 32.Hafta | Atiker Konyaspor 2-2 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sosa tek ortasaha kaldı .
    Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• Parmakı çıkardığımız her maçı kaybetik galiba
      Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• İlk olarak Uğur KÜÇÜK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Mac oncesi bu 2 canli bomba stoperi dusunerek bol gollu mac beklemistim.
        Utandirmalar beni ve ben gibi dusunenleri.

Kamil'i yerden yere vuran biriyim ancak ilk yari hem defansta, hem ofansta yetenegi olcutunde faydali isler yapti.

Ugurcan olmasa, ilk yaridan 5 yapmisti olu Konya...

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
        Takım savunması ile ne alakası var kardeşim..

Nwakame topu kaptırdı adam vurdu kaleci uyudu gol oldu.

Skubiç elini kolunu sallaya sallaya bilmem kaç m top sürdü o top gol oldu.

Bunlara defans ne yapsın. Görende defans oyuncuları fahiş hatalar yaptı da golleri onların yüzünden yedik zanneder..

Yorum

• İlk olarak Soner Albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Yıllar sonra topa benzer bir şeyler oynuyoruz sahada. Yapılan yorumlar inanılmaz. Elin oğlu savunmasına milyonlar harcıyor, Araya adam sokup, parayı basıp ligin en çok gol atan forvetini alıyor. Biz değer üretmeye çalışyoruz ama herkes takımı gömme peşinde.
          Huseyin türkmen, toure ,kamil ahmet degerse böyle degerlerden nefret ediyorum.
          Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
          O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
          Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
          Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• Vakame varsa hala umut vardır

FIG-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• savunmad da en kötü oynayan novak bu arada.

Yorum

• 15 dakikada iki gol gelir
                Bordomavi.net - Orhangazi

Yorum

• Bu değişiklik dakika 70 80'de filan yapacağın değişiklik hocam ya. Takım pozisyona giriyordu zaten ne gerek var şu riske şuan. Birazdan Fofana bir tane daha atar biter maç.
                  Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Yusufu biraz daha geriye yakın oynatır artık.
                    Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      gömünce çıkıyor mu? gollerde hücumdan savunma hepsinin hatası var. hızlı hücumda gol yiyen tek savunma sanki bizde. 1 milyon euro harcamamışsın savunmaya ne bekliyordun? maç bitmeden burada negatif enerji yayınca çok daha iyi mi oluyor?
                      Canım renktaş, sana kızamıyorum. Sen de haklısın. Yedi bitirdiler takımı zamanında. Para da kalmadı ya. Ama yani ne bileyim en azından bu kadar da kötü olunmaz. Şu son yediğimiz golde adam sağdakine pas atmasın diye göbeği açıyor. Bunun affı olmaz kardeşim. Kale kanatta değil göbekte duruyor. Bırak adam ortasını kessin, göbeği açmak futbola ihanettir! Rakip niye top çevirir pas yapar? Göbeğini açabilmek için. Ne diyeyim ya.
                      Trabzonspor Başkanı Nasıl Olmalıdır?
                      -Birilerinin adamı değil,Trabzonspor'un adamı olmalıdır!
                      Trabzonspor Teknik Direktörü Nasıl Olmalıdır?
                      -Hiçbir şey olmasa da korkak olmamalıdır!

Yorum

• Performans olarak çıkması gereken Ömür'dü ama Hoca Parmak'ı çıkarıp risk aldı...
                        Trabzon bir sevda,
                        Trabzonspor bir destan...

Yorum

• forvetsiz konya ya yeniliyoruz şaka gibi ya

Yorum

• çok yanlış değişiklik. deplasmandasın içeride değil.

Yorum

• Otobusu ceker yine aykut 70 e kadar yemeden gol bulmamiz lazim
                              1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                              2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                              3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• İlk olarak kartal 57 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                ya bu ünal karaman nasıl maç izliyor adamalr zaten orta alanı kolay geçiyor tutup orta alandan adam çıkartıp ekubanı alıyor
                                Adamın yerinde olmak isterdim. İbretlik takım savunmasını en güzel yerden izleyip bir de para alıyor.
                                Trabzonspor Başkanı Nasıl Olmalıdır?
                                -Birilerinin adamı değil,Trabzonspor'un adamı olmalıdır!
                                Trabzonspor Teknik Direktörü Nasıl Olmalıdır?
                                -Hiçbir şey olmasa da korkak olmamalıdır!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X