İlk olarak Uður Kalyoncu tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 31.Hafta | Trabzonspor 4-2 İ.M.Kayserispor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Konya macindan korkuyorum.
Konya'nin gucunden degil, ilk macta sikeci Aykut'u, taraftarimiz itin bir yerlerine soktugu icin, asiri bilenecektir bize.
Bir de o lanet stadyumlarinda daha galibiyetimiz yok.
Sagolsun gecen sene Orkun'un 35 metreden frikikten attigi normal sutu, Onur Recep Kivrak adli gayrimenkulcu arkadas 90 + 3'te tertemiz iceri alarak, kotu serimizi bozmamiza izin vermemisti.
Kalan maclarda 3 puan alacagimizi dusunuyorum. Bugunku Bjk'in puan kaybindan sonra 3. olma ihtimalinden daha buyuk motivasyon mu olur ?
Ligi Haziran'da acmak var, bir de 3. olup direk gruplara gitme sansi yakalayarak ( Gs Turkiye kupasini alirsa ) Temmuz'da acmak var.
Net olarak 2 hafta daha fazla tatil oyuncu grubuna.
Bjk'in ekstra puan kayiplari olursa iyi olur. Ben Konya'da yine takilacagimizi dusunuyorum cunku. Insallah yanilirim.
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiEn son Uğur KÜÇÜK tarafından düzenlendi; 05.05.2019, 22:08.2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU
ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledaha belli degil. Yarin bakacagiz takimin heyecani nasil.
Yorum
-
İlk olarak Uğur Ö. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYani Başakşehir 4 maçta sadece 1 puan alacak ?
Çok çok zor ama matematiksel olarak 2.lik şansımız var.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum
-
Yarin Firat Basaksehir macinin diyetini oder.
Uzulerek yaziyorum bunu ama Turkiye'de isler boyle yuruyor.
Trabzonspor camiasi ile Firat'in barisma maci olur.
Bir penaltimiz garanti var. Bakalim bu sefer kim kaciracak ?
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU
Yorum
-
[MENTION=28315]Uğur KÜÇÜK[/MENTION]
Aklına gelen her şeyi buraya salmak zorunda değilsin. Ne yani hakem bizim lehimize "bilerek" hata yapınca bizimle barışmış mı oluyor? Bu ne saçma sapan bir düşünce tarzı.Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
FIRTINA ☆ İHTİLAL ☆ EFSANEwe the northツ
Yorum
-
İlk olarak Uğur Kalyoncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRakibin düşme tehlikesi var .Biz biraz hedefsiz kaldık.. İnşallah kazanırız da Konya maçı bizim için de hedef maçı haline gelir.
Kisaca dusme tehlikesinin d'sini yasamaz Kayseri.
Son 4-5 haftadir baya formsuzlar. Onlarda genis kadro olmamasinin ( transfer yasagi vardi ) sikintisini yasiyor. Ekstra olarak Samil 4-5 haftadir sakat, Mensah ve Umut da sakatlandi.
Adamlar stoper Sapunaru'yu yokluktan onlibero oynatiyor 2-3 mactir.
Bizim maca Samil'i yetistirmeye ugrasiyolardi ancak oynasa da uzun sureli sakatliktan sonra ilk macinda iyi performans sergileyemez. 2 gundur idmana cikiyor.
Tek gol atma ihtimalleri duran toptan kafayla olan bir takim Kayseri.
Ugurcan ceza alani disindan sutlarda motive bir kaleci.
Chery'nin atacagi sutlarda gol imkani tanimaz kolay kolay.
Forvetleri Kravets agir ve beceriksiz bir isim.
Sagbekleri formsuz. Solbekleri sezon basindan itibaren Allah'a emanet. Umut Bulut'u sol acik oynatiyordu Hikmet hoca da, oyle bir formulle defansif zaafiyetini birazcik kurtariyordu.
Kisaca buyuk bir futbol suprizi olmazsa, rahat galibiyet alacagimiz bir mac olacak Kayseri musabakasi insallah.
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU
Yorum
-
İlk olarak Oğuz B. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle[MENTION=28315]Uğur KÜÇÜK[/MENTION]
Aklına gelen her şeyi buraya salmak zorunda değilsin. Ne yani hakem bizim lehimize "bilerek" hata yapınca bizimle barışmış mı oluyor? Bu ne saçma sapan bir düşünce tarzı.
Trabzonspor takimi taraftari durust ve hirsizligin karsisindadir her zaman. Ve bu ligi artik herkes ezbere biliyor.
Fener macindan sonra hakemlere ( Yan Hakem Bahattin Duran'a yuklendikten sonra ) daha 10 hafta once bizi dograyan Firat, aleyhimize 1 tane karar verebilir mi sence ?
Kimsenin hakki yenmesin ancak burasi boyle bir lig.
Takimlari Tff ve Mhk tarafindan hafta hafta idare etme yeri.
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiEn son Uğur KÜÇÜK tarafından düzenlendi; 05.05.2019, 22:32.2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU
Yorum
-
İlk olarak Uğur KÜÇÜK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHaftaya Kasimpasa'ya icerde 5 atarlar ve 40 puan yapip rahatlarlar.
Kisaca dusme tehlikesinin d'sini yasamaz Kayseri.
Son 4-5 haftadir baya formsuzlar. Onlarda genis kadro olmamasinin ( transfer yasagi vardi ) sikintisini yasiyor. Ekstra olarak Samil 4-5 haftadir sakat, Mensah ve Umut da sakatlandi.
Adamlar stoper Sapunaru'yu yokluktan onlibero oynatiyor 2-3 mactir.
Bizim maca Samil'i yetistirmeye ugrasiyolardi ancak oynasa da uzun sureli sakatliktan sonra ilk macinda iyi performans sergileyemez. 2 gundur idmana cikiyor.
Tek gol atma ihtimalleri duran toptan kafayla olan bir takim Kayseri.
Ugurcan ceza alani disindan sutlarda motive bir kaleci.
Chery'nin atacagi sutlarda gol imkani tanimaz kolay kolay.
Forvetleri Kravets agir ve beceriksiz bir isim.
Sagbekleri formsuz. Solbekleri sezon basindan itibaren Allah'a emanet. Umut Bulut'u sol acik oynatiyordu Hikmet hoca da, oyle bir formulle defansif zaafiyetini birazcik kurtariyordu.
Kisaca buyuk bir futbol suprizi olmazsa, rahat galibiyet alacagimiz bir mac olacak Kayseri musabakasi insallah.
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Biz kazanırız kaybederiz onun için bir şey diyemem ama Kayseri de içten içe acaba diyordur bu kesin..
Öyle Kasımpaşaya 5 atarlar falan futbolda böyle bir düşünce yok..
Ben psikolojik anlamda takımın rahatladığını düşünüyorum . İnşallah bu durum takıma olumlu katkı yapar da kazanırız.
Yorum
-
[MENTION=6097]ugur[/MENTION] Kalyoncu
Tabii ki Kayseri kazanmak icin elinden geleni yapacaktir.
Kayseri- Kasimpasa maclarinin tahmini, rahat kazanir ve rahatlar edasiyla ettigim bir laf. Bu ligde kume dusmesi neredeyse kesinlesen Akhisar bile, bu Pasa'dan iyi takim.
Neyse konuyu dagitmayalim.
Yarin cok motive olmasa da, dogru oynayan bir Trabzonspor maci kazanir.
Ki bence bu sene en buyuk artimiz, takimda senin gibi, benim gibi Trabzonsporlu en az 5 ismin ilk 11 olmasi. Boyle maclara motive olmalarini kolaylastirir teknik kadronun da.
Simdi Yazici, Ugurcan, Abdulkadir, Huseyin ve Omur oturmus, hesap kitap yapiyorlardir.
Bakalim yarin rahatlama ve motive olamama konusunda; kim hakli cikacak, kim haksiz goruruz mac sonu .
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiEn son Uğur KÜÇÜK tarafından düzenlendi; 05.05.2019, 22:58.2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU
Yorum
-
İlk olarak Uğur KÜÇÜK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKonya macindan korkuyorum.
Konya'nin gucunden degil, ilk macta sikeci Aykut'u, taraftarimiz itin bir yerlerine soktugu icin, asiri bilenecektir bize.
Bir de o lanet stadyumlarinda daha galibiyetimiz yok.
Sagolsun gecen sene Orkun'un 35 metreden frikikten attigi normal sutu, Onur Recep Kivrak adli gayrimenkulcu arkadas 90 + 3'te tertemiz iceri alarak, kotu serimizi bozmamiza izin vermemisti.
Kalan maclarda 3 puan alacagimizi dusunuyorum. Bugunku Bjk'in puan kaybindan sonra 3. olma ihtimalinden daha buyuk motivasyon mu olur ?
Ligi Haziran'da acmak var, bir de 3. olup direk gruplara gitme sansi yakalayarak ( Gs Turkiye kupasini alirsa ) Temmuz'da acmak var.
Net olarak 2 hafta daha fazla tatil oyuncu grubuna.
Bjk'in ekstra puan kayiplari olursa iyi olur. Ben Konya'da yine takilacagimizi dusunuyorum cunku. Insallah yanilirim.
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
_________________Uğurcan________________
Kamil____Hüseyin____Hosseini_____Novak
________Yazıcı_____Sosa______Amiri______
Ömür_________________________Nwakaeme
__________________Hugo__________________
Hoca mac onu son taktik idmanda bu kadroyu denemis.
Ekuban - Rodellaga ikilisinin beraber oynamasindan iyidir de, bu Amiri yarin umarim is acmaz basimiza.
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiEn son Uğur KÜÇÜK tarafından düzenlendi; 05.05.2019, 23:06.2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU
Yorum
-
Yıllardır bu ligin içinin çürümüş olduğunu biliyorduk ama içimizde hep bir umut vardı belkide gerçekten görmüyordurlar, yeteneksizdirler diye.
Ama bu sene açık açık belli oldu ki görmediklerinden değil bilerek vermiyorlar doğru kararları. Bakın bu sene sırf fişimizi erkenden çektikleri için şuan fazla tepki veremiyoruz ama son haftalara yarışın içinde girseydik kanser olurduk.
6s taraftarı, futbolcusu, teknik direktörü ve yöneticisi ile öyle antipatik bir takım haline geldi ki şikeciler ve başakşehir bile sempatik gelmeye başladı artık.
Maç hakkında birşey söyleyemiyorum mhk ne düşünmüşse öyle biter maç.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi-----Everything we've ever done or will do ,we're gonna do over and over and over again.-----
https://twitter.com/serdarstan
Yorum
-
İlk olarak freedomforever tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle3 maç kaldı. Ankaragücü-gs-Alanya.
Çok çok zor ama matematiksel olarak 2.lik şansımız var.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildiElektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum