İç saha puan durumunda lig 2. siyiz bu gayet iyi bir durum dış sahada 5.sıradayız bu da kötü bir durum.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 31.Hafta | Trabzonspor 4-2 İ.M.Kayserispor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Top rakip kale sahasında, skor 2-1, maç devam ediyor, kale arkasından bir taraftar sahaya girip Uğurcan ile fotoğraf çekiliyor. Yillardir bu ligde mac izlerim, ilk kez boyle birsey gordum [emoji23]
Uğurcan'ın da kaleyi bos birakip, poz vermesi ayri bir olay [emoji23]
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiEn son Uğur KÜÇÜK tarafından düzenlendi; 07.05.2019, 00:33.2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU
ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak Adem Erdoğan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAverajla 2. sıradaki Başakşehir'den 12 gol fazla atıp, 15-16-17. sıradaki takımlardan fazla gol yemişiz.
Stoper takviyesiyle yeni sezonun favorisi oluruz, tabi kadro korunmak şartıyla.Attan inip eşeğe bindik!
okay gudubetinin bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!
Yorum
-
Bugün maçta birşey dikkatimi çekti, daha doğrusu sezon genelinde de böyleydi. Bizim oyuncular kesinlikle Türkiye deki hakem psikolojisini çözememiş.
Deniz Türüç ün penaltı beklediği pozisyonda bizimkiler de bir anda duraksadı, sanki hakem penaltıyı vermiş gibi. Hatta o kadar saçma birşey olduki bizimkiler duraksayınca adamlar topu taca attı hakem penaltı verecek diye. Daha da ilginci bizde daha sonra centilmenlik olsun diye topu adamlara geri verdik. Diğer tüm takımlar böyle pozisyonlarda bir an önce oyun akmaya devam etsin diye caba gösterirken bizimkiler gözüne ışık tutulmuş tavşan gibi davranıyor. Yani ben hakem olsam bunlar herhalde penaltı yaptı der penaltıyı veririm.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi-----Everything we've ever done or will do ,we're gonna do over and over and over again.-----
https://twitter.com/serdarstan
Yorum
-
Kafada ligi bitirmiş 2 takımın mücadelesinde kazanan biz olduk halı saha maçı gibiydi cidden
Maçın iyileri Abduş-Sosa-Yusuf
Bu arada seneye 2 tane topu oyuna sokabilen sağlam stoper almak lazım kesinlikle
Abdus ve Yusuf da gitmezse seneye net kafaya oynarız iyi takviyelerle...
Ayrıca Yusuf 8 numarada çok daha iyi oynuyor sorumluluk alınca ön plana çıkıyor...S.V.A.K.O
FATİH TEKKE
Yorum
-
İlk olarak sasort tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRode amiri olcay kâmil bitik takımı da bozuyorlar
Amiri bende büyük hayal kırıklığı oldu
Maça gelirsek bizimkiler ligi kafada bitirmişler
Birde orta saha çok aksıyor yusuf sosa maç içi etkinliği çok düşüyor
Bize acil orta saha ve bir forvet şart
Yorum
-
İlk olarak Sacit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu defansın halini gördükçe bir an önce lig bitsin diyorsun.
Skandal bir savunmamız var
Yine 2-0 öndeyken 2-2 oldu. Bu nasıl defans?
5-0 öne geçsen rahat bir maç izleyemiyorsunS.V.A.K.O
FATİH TEKKE
Yorum
-
Güzel bir galibiyet aldık.
Fenerbahçe beraberliği ile biten ümitlerimiz Bjk'nın yenilmesi ve bu akşam aldığımız galibiyetle yeniden yeşerdi.
Kalan maçlarımızı kazanırsak üçüncü sıradaki yerimiz hazır. İnşallah kalan tüm maçlarımızı kazanıp adımızı ilk üçe yazdırırız.
Bunu başarabilecek bir futbol oynuyoruz. İnanırsak olur diyorum.
Maça gelirsek güzel bir oyunla 2-0 öne geçtik. Sonra tipik uyku hastalığına yakalandık ve maç 2-2 oldu.
Derken uykudan uyandık ve maçı 4-2 aldık. Maç genelinde oyun üstünlüğünü elimizde tuttuk. Dikkatli olsak farklı bir skor alırdık.
Bu akşam Yusuf, Abdülkadir ve Sosa muazzam bir maç çıkarttı. Yusuf ve Abdülkadir böyle oynarsa bu takım zor tutulur.
Hosseini son haftalarda toparladı. Bu maçta da bir hata dışında iyi maç çıkarttığını düşünüyorum.
Gelecek hafta Konyaspor'u geçersek büyük bir adım atmış olacağız.
Sosa, Yusuf ve Abdülkadir bu akşam gibi iyi bir performans gösterirse Konyaspor'u da geçeceğimizi düşünüyorum.
Son olarak bu takıma iyi futbol oynatan Ünal Karaman'a teşekkür ediyorum. Bravo hocam. Güvenimizi boşa çıkartmadın.
Yorum
-
Açıkçası FB maçının son saniyesinde yıkıldıktan sonra bu maçta galip gelmemiz büyük başarı. Üstelik ilk iftar ve maçın Pazartesi olması sebebiyle seyirci desteğinden de mahrum kaldığımız bir akşam olmanın dezavantajını yaşadık. Yalnız 2-0 öne geçmemize rağmen Kayseri'nin 1-2 gol bulacağı da çok net ortaya çıkıyordu. Hücum hattımız ne kadar iyi işlese de, defansif zaaflarımız ne yazık ki rakiplerin çok rahat pozisyona girmesine sebep oluyor. Kabul edelim ki ligin bitimine 3 hafta kala geldiğimiz nokta başarıdır. Kalan 3 maçta tökezlemezsek büyük ihtimalle 10-11'den sonra en çok puanı topladığımız sezon olacak. Son yıllardaki performansımızı baz aldığımızda liderden 20-25 puan fark yemeyip, ligin bitimine 3 hafta kala matematiksel olarak şampiyonluk şansını devam ettirmek de az buz bir şey değil. İnşallah Konya maçında ilki başarırsak BJK maçı muhteşem bir sezon finaline dönüşür...Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
Yusuf Yazıcı ve Abdülkadir Ömür'ü izleyenler arasında Lille de varmış. Lille'in bizim istediğimiz paraları verebileceğini sanmıyorum. İstiyorlarsa Hüseyin Türkmen'i isteyebilirler 5 milyona bırakırız
M.United senle özel görüşelim canımEn son B.Yiğit tarafından düzenlendi; 07.05.2019, 02:52.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum